martitaa Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Witam,wklejajmy tu wszyscy smieszne sytuacje,albo miny naszych psow na fotkach:evil_lol: Quote
martitaa Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 [quote name='ARGIS']Argisek pokazuje wam język!! :eviltong: :loveu::loveu::loveu::loveu:jakby za plecami komus po kryjomu jezyk wystawial:loveu::loveu::loveu: Quote
martitaa Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 odpoczynek w dosc nietypowej pozycji i w ukradzionej panci koszulce:evil_lol: Quote
Rinuś Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Martita nie cytujemy zdjęć :p Brutus :eviltong: Quote
martitaa Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 " class="ipsImage" alt=""> Ghana sie usmiala z Andzi a Andzia siedzi zawstydzona:oops: Quote
martitaa Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Witam:)nie wiem jak zamienic zdjecie na link i dlatego zacytowalam zdjecie:)Pozdrawiam!!!!!!Fajny Brutus:loveu: Quote
martitaa Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 Tina P te fotki sa iscie kosmiczne!!!!Cudne miny:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Genesis Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 To teraz moja Kenia. Głupio tak siedzieć u kogoś na kolankach... uwaga na czarnego leśnego potwora! Pozdrawiam! Quote
martitaa Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Kenia sliczny z Ciebie lesny potworek:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Genesis Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 A widziałaś ją na kolanach mojej siostry?? Trzeba chwilkę odczekać, bo zdjęcie się otwiera z opóźnieniem. Quote
martitaa Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Genesis napisał(a):A widziałaś ją na kolanach mojej siostry?? Trzeba chwilkę odczekać, bo zdjęcie się otwiera z opóźnieniem. Tak,widzialam:)fajna jest:loveu:.mnie sie szybko otworzylo:evil_lol:Pozdrowionka! Quote
Recommended Posts