Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ewa Marta napisał(a):
No to zaczynajmy zbiórkę. Podaj mi, proszę numer konta na pm. Nie mam za wiele, ale choć 200 zł wyślę. To kropla w morzu potrzeb, ale może znajdzie sie jeszcze ktoś chętny do podarowania małej gwiazdki psiakom?

200zł, to bardzo dużo od jednego dawcy, bardzo dziękuję w imieniu Pajdy

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tyciaNi']

skoro tak pokochaliście jamole to przesyłam zdjęcie mojego Cybisa;)

...również możecie go zachwalać;)

Cudo nie Cybis, znam te szelmowskie oczy, zrobią z nami wszystko.

Pawiadomilam wczoraj miedia i dzisiaj u mnie gorąca linia. Dużo jest ojców sukcesu . W tym wszystkim rola Grzesia zeszła w cień. właśnie napisalam o tym do redakcji.
W poniedziałek na pierwszej stronie poczytnej gazety ma być Pajduś. Jego historia poruszyła wiele serc.
Byłam z nim dzisiaj u lekarza, biegunka dużo mniejsza aczkolwiek kupki wodniste, w jelitach ciągle mu się przelewa. Ma zmnienione leki.
Do jedzenia mu daję rozgotowany ryż , białe mięsko. Moje jamniki są na mnie obrażonne za te mięsko w 1 gat. bo one dostają co innego.

Ewo Marto dziekuję !!!

Posted

Dziekuję , kariera przedmną stoi otworem ! :evil_lol:Nic tylko kupić sobie mundur.
Czapkę i koszulke firmową już mam , wprawdzie nie mialam ich na sobie ale mam na stanie. Przed chwilą wrocilam od piesów, wydalam labkowatą sunię, ludzie wydawali sie być fajni, dali mi na psy 50 zl darowizny.
Powinnam się cieszyć z adopcji ale wrocilam zdolowana, zimno, bloto, całe towarzystwo witalo mnie, cieszyło a potem musialam odjechać i wyrzucac niejednego z samochodu bo chciały ze mną jechać.

Posted

basia0607 napisał(a):
Dużo jest ojców sukcesu . W tym wszystkim rola Grzesia zeszła w cień. właśnie napisalam o tym do redakcji.

No właśnie, miałam napisać, żebyś koniecznie uściskala ode mnie Grzesia, którego przytomność umysłu uratowała Pajdusia:lol: Cudownie, że w tak młodym człowieku jest tyle odwagi i współczucia, że poszedł w tej ciemnicy zobaczyć co się dzieje. Wielkie podziękowania dla niego!!!
Cieszę się, że pieniądze dotarły, mam nadzieję, że niejeden jeszcze Mikołaj wspomoże Twoją sforę przed świętami:lol:

Posted

Sprawy żoładkowe już się stabilizują. Nieborak próbuje w nocy gramolić mi sie do łożka ale nie ma tam już miejsca / są juz tam 3 jamniole./
Chłopczyk musiał w dobrych czasach spać w łożeczku. W dalszym ciagu próbuje pożerać wszystko co zjadliwe.

Posted

JamniczaRodzina. napisał(a):
Basiu jak to niemasz miejsca :cool3:Do mnie jak przyjedzie mama to z 6 chce spać:na podwójnym łóżku.:evil_lol:

W takim razie chylę czoła ! Bijecie mnie o głowę o dwa jamniki.:evil_lol:

Posted

basia0607 napisał(a):
Sprawy żoładkowe już się stabilizują. Nieborak próbuje w nocy gramolić mi sie do łożka ale nie ma tam już miejsca / są juz tam 3 jamniole./
Chłopczyk musiał w dobrych czasach spać w łożeczku. W dalszym ciagu próbuje pożerać wszystko co zjadliwe.

on tyle wycierpiał... :shake:

Posted

basia0607 napisał(a):

U mnie cała siódemka w łóźku co wieczór ląduje :)

Posted

Pajduś jutro ma być na 1 str. gazety, może znajdzie w ten sposób domek.
Moje jamnicze chlopaki zaczynają sie brać za czuby. Pajdek chociaż slaby góruje nad Guciem bo ten stareńki i się przewraca.

Posted

Pajduś to szczęściarz. Rozmawialam dzisiaj z Grzesiem, powiedzial mi dokladnie jak to bylo. Gdy szedl słyszał takie jęki jakby ktoś mordowal psa.
Długo nie mogl znależc miejsca bo pies zamilkl. Gdy juz go zobaczył jamnik leżal nieruchomo. Podniósl glowę i to wszystko, leżal na boku bardzo blisko drzewa. Drut nie pozwalal mu na żadne ruchy, on umierał.
Pokazalam Grzesiowi artukul a w nim informację o nim. Biedny chlopak puścil buraka i ze stydu zaczął szarpać frędzle w szaliku swojej koleżanki.
Lubie go za to ,że mimo tego, że pochodzi z maleńkiej wioski gdzie bezrobocie i alkohol wyznaczają rytm dnia jest wartosciowym mlodym człowiekiem. On wziął od nas Pazurka psa kulawego , przecietnej urody, ktory trafil do nas ze schroniska w Elblągu. Powiedział mi wtedy, ze bedzie przyjeżdzal do Pasłeka na spacery z psem i na dziewczyny !!1:evil_lol: