Gosiapk Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Ewa Marta napisał(a):No to zaczynajmy zbiórkę. Podaj mi, proszę numer konta na pm. Nie mam za wiele, ale choć 200 zł wyślę. To kropla w morzu potrzeb, ale może znajdzie sie jeszcze ktoś chętny do podarowania małej gwiazdki psiakom? 200zł, to bardzo dużo od jednego dawcy, bardzo dziękuję w imieniu Pajdy Quote
tyciaNi Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 skoro tak pokochaliście jamole to przesyłam zdjęcie mojego Cybisa;) ...również możecie go zachwalać;) Quote
tyciaNi Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 a ten 21-letni ku..s nieźle kombinuje ale mam nadzieję że nadaremnie:angryy: Quote
basia0607 Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 [quote name='tyciaNi'] skoro tak pokochaliście jamole to przesyłam zdjęcie mojego Cybisa;) ...również możecie go zachwalać;) Cudo nie Cybis, znam te szelmowskie oczy, zrobią z nami wszystko. Pawiadomilam wczoraj miedia i dzisiaj u mnie gorąca linia. Dużo jest ojców sukcesu . W tym wszystkim rola Grzesia zeszła w cień. właśnie napisalam o tym do redakcji. W poniedziałek na pierwszej stronie poczytnej gazety ma być Pajduś. Jego historia poruszyła wiele serc. Byłam z nim dzisiaj u lekarza, biegunka dużo mniejsza aczkolwiek kupki wodniste, w jelitach ciągle mu się przelewa. Ma zmnienione leki. Do jedzenia mu daję rozgotowany ryż , białe mięsko. Moje jamniki są na mnie obrażonne za te mięsko w 1 gat. bo one dostają co innego. Ewo Marto dziekuję !!! Quote
viverna Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 tyciaNi koniecznie edytuj i zmień swój powyższy post, szkoda czasu na bany... Quote
basia0607 Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 Komenda Miejska Policji w Elblągu ten inspektor to niby ja :evil_lol: Quote
viverna Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 inspektor to prawie jak agent :D agentka 0607 Quote
malagos Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Gratuluję udanej akcji, inpektorze :p Quote
basia0607 Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 Dziekuję , kariera przedmną stoi otworem ! :evil_lol:Nic tylko kupić sobie mundur. Czapkę i koszulke firmową już mam , wprawdzie nie mialam ich na sobie ale mam na stanie. Przed chwilą wrocilam od piesów, wydalam labkowatą sunię, ludzie wydawali sie być fajni, dali mi na psy 50 zl darowizny. Powinnam się cieszyć z adopcji ale wrocilam zdolowana, zimno, bloto, całe towarzystwo witalo mnie, cieszyło a potem musialam odjechać i wyrzucac niejednego z samochodu bo chciały ze mną jechać. Quote
basia0607 Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 Dostalam środki od Ewy, Marty G, . Agnieszki Ś., Bożeny B., Julii P. dziekuję !!!:multi: Quote
Ewa Marta Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 basia0607 napisał(a):Dużo jest ojców sukcesu . W tym wszystkim rola Grzesia zeszła w cień. właśnie napisalam o tym do redakcji. No właśnie, miałam napisać, żebyś koniecznie uściskala ode mnie Grzesia, którego przytomność umysłu uratowała Pajdusia:lol: Cudownie, że w tak młodym człowieku jest tyle odwagi i współczucia, że poszedł w tej ciemnicy zobaczyć co się dzieje. Wielkie podziękowania dla niego!!! Cieszę się, że pieniądze dotarły, mam nadzieję, że niejeden jeszcze Mikołaj wspomoże Twoją sforę przed świętami:lol: Quote
tyciaNi Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 wspaniałe wieści... pozdrawiam wszystkich związanych z nieszczęściem Pajdy i trzymam kciuki za dalszy przebieg sytuacji ;) Quote
basia0607 Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 Sprawy żoładkowe już się stabilizują. Nieborak próbuje w nocy gramolić mi sie do łożka ale nie ma tam już miejsca / są juz tam 3 jamniole./ Chłopczyk musiał w dobrych czasach spać w łożeczku. W dalszym ciagu próbuje pożerać wszystko co zjadliwe. Quote
JamniczaRodzina. Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Basiu jak to niemasz miejsca :cool3:Do mnie jak przyjedzie mama to z 6 chce spać:na podwójnym łóżku.:evil_lol: Quote
basia0607 Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 JamniczaRodzina. napisał(a):Basiu jak to niemasz miejsca :cool3:Do mnie jak przyjedzie mama to z 6 chce spać:na podwójnym łóżku.:evil_lol: W takim razie chylę czoła ! Bijecie mnie o głowę o dwa jamniki.:evil_lol: Quote
malagos Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 basia0607 napisał(a):Sprawy żoładkowe już się stabilizują. Nieborak próbuje w nocy gramolić mi sie do łożka ale nie ma tam już miejsca / są juz tam 3 jamniole./ Chłopczyk musiał w dobrych czasach spać w łożeczku. W dalszym ciagu próbuje pożerać wszystko co zjadliwe. on tyle wycierpiał... :shake: Quote
Gosiapk Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 basia0607 napisał(a):Sprawy żoładkowe już się stabilizują. Nieborak próbuje w nocy gramolić mi sie do łożka ale nie ma tam już miejsca / są juz tam 3 jamniole./ Chłopczyk musiał w dobrych czasach spać w łożeczku. W dalszym ciagu próbuje pożerać wszystko co zjadliwe. U mnie cała siódemka w łóźku co wieczór ląduje :) Quote
basia0607 Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Pajduś jutro ma być na 1 str. gazety, może znajdzie w ten sposób domek. Moje jamnicze chlopaki zaczynają sie brać za czuby. Pajdek chociaż slaby góruje nad Guciem bo ten stareńki i się przewraca. Quote
tyciaNi Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 wspaniałe fotki, pozdrawiam wszystkich i :thumbs::happy1::modla: Quote
basia0607 Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 My w gazecie ! Pies miał zginąć w lesie, ocalał dzięki dobrym ludziom - Dziennik Elbląski - Dziennik Elbląski Mialam telefon do pana z Elbląga. Ma dać jutro znać. Byłby to domek z ogródkiem. Poczekam , wiem z praktyki, że adopcje kierowane emocjami są z zasady niewypalem ! Quote
Ajula Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Trzymam kciuki za szczesliwy dom dla Pajdusia :) Quote
basia0607 Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Pajduś to szczęściarz. Rozmawialam dzisiaj z Grzesiem, powiedzial mi dokladnie jak to bylo. Gdy szedl słyszał takie jęki jakby ktoś mordowal psa. Długo nie mogl znależc miejsca bo pies zamilkl. Gdy juz go zobaczył jamnik leżal nieruchomo. Podniósl glowę i to wszystko, leżal na boku bardzo blisko drzewa. Drut nie pozwalal mu na żadne ruchy, on umierał. Pokazalam Grzesiowi artukul a w nim informację o nim. Biedny chlopak puścil buraka i ze stydu zaczął szarpać frędzle w szaliku swojej koleżanki. Lubie go za to ,że mimo tego, że pochodzi z maleńkiej wioski gdzie bezrobocie i alkohol wyznaczają rytm dnia jest wartosciowym mlodym człowiekiem. On wziął od nas Pazurka psa kulawego , przecietnej urody, ktory trafil do nas ze schroniska w Elblągu. Powiedział mi wtedy, ze bedzie przyjeżdzal do Pasłeka na spacery z psem i na dziewczyny !!1:evil_lol: Quote
Recommended Posts