Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj w dzienniku Elblaskim byl wywiad ze mną. Telefony sie urywają. Już wydalam sunie sznaucerkowatą, zaraz jade bo przyjeżdza pan z Fromborka po szczeniaczka a jednego pani z Elblaga zamowiła i ma wieczorem po niego przyjechać
. 2 osoby mają rekomendacje , jedna nie. Dlatego jadę sama z ludzmi.

Pasłęk huczy od informacji i fotki Pajdy, nasz burmistrz przeslal mi dla niego puszki z karmą. Z panią chętną na niego jeszcze sie nie spotkalam, niech chlopak jeszcze pobędzie u mnie, chociaż warczy na moje jamniory. Uwalil sie na moje futro i go pilnuje.
Jutro może bedę widziała do kogo należal Pajda. jeżeli ci ludzie nie mają juz psa to mam ich w garści. Mieszkają blisko miejsca tej każni.

Posted

basia0607 napisał(a):
Dzisiaj w dzienniku Elblaskim byl wywiad ze mną. Telefony sie urywają. Już wydalam sunie sznaucerkowatą, zaraz jade bo przyjeżdza pan z Fromborka po szczeniaczka a jednego pani z Elblaga zamowiła i ma wieczorem po niego przyjechać
. 2 osoby mają rekomendacje , jedna nie. Dlatego jadę sama z ludzmi.

Pasłęk huczy od informacji i fotki Pajdy, nasz burmistrz przeslal mi dla niego puszki z karmą. Z panią chętną na niego jeszcze sie nie spotkalam, niech chlopak jeszcze pobędzie u mnie, chociaż warczy na moje jamniory. Uwalil sie na moje futro i go pilnuje.
Jutro może bedę widziała do kogo należal Pajda. jeżeli ci ludzie nie mają juz psa to mam ich w garści. Mieszkają blisko miejsca tej każni.

Oby dziennik Elbląski częściej pisał o Twoim przytulisku Basiu :loveu:

Posted

basiu-ty zwierzu adopcyjny!!!
jamnik dotarl nawet do naszego forum rodezjana

trzymam kciuki za twoją robotę
pozdrawiam

i mam nadzieję że w twojej okolicy policja zajmie się sprawą Pajdy tak skutecznie

Posted

Jeżeli poszlaki się sprawdzą, dopilnuję aby ten ktos dostal adekwatną do popełnionego czynu karę. Dzisiaj dostalam wyrok z sądu w sprawie faceta, który pozostawil psa w zamknieciu, bez jedzenia na 5 dni. Podalam go do sprawy, dostal na naszą rzecz 550zl. I tak tego nie zaplaci bo ma ogrom dlugów do zaplacenia.

Dzisiaj wydalam 3 szczeniaczki.

Posted

czy Pajdus mial robione badania?kiedy wyniki

moze potrzebne jakies leki na wzmocnienie lub inne - mam obraz chorego przerazliwie chudego Filuta w glowie przez ktorego wszystko przelatywalo

Posted

Erazm napisał(a):
To czekamy na wieści, miejmy nadzieję, ze sprawcy zostaną ukarani. Jak już będzie wiadomo kto, wskakuję w strój wiewiórki:mad::mad::mad:

hi hi rewelacja.... a czym będziesz sikać :evil_lol: ?

Posted

Być może Pajduś będzie jutro w telewizji. Jest to pewne na 50 %.Jutro bedę wiedziła czy jedziemy na nagranie programu. Z nimi jest tak, że dzwonią , że juz jadą , dosłownie w ostatniej chwili. I nie ma czasu ani na fryzjera ani na kosmetyczkę :evil_lol: Adresu jeszcze nie znam.

Posted

Mowisz ze bedzie gwiazda??? :cool3:
kurcze moze sie zgubie gdzies blisko twojego domu i tez mnie znajdziesz... i zabierzesz do telewizji...:loveu:
tyle ze musialabym, hem... baaardzo sporo schudnac :-(

Oto Pajdus, wklejam

Posted

Doroty przyjeżdżaj, damy sobie radę , wystąpisz incocnito jako zabłąkana grzybiarka.

Ciekawe w jakim stanie będę jutro, ;) Zaraz przyjdą goście gul. gul.. Przeważnie na drugi dzień wygladam kiepściutko.:evil_lol: