Erazm Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Wysyłaj na pw podam Ci adres. Wkleić na asty w potrzebie? Quote
Isadora7 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 A jak dla mnie to nadal ten biedny psiak jest kartą przetargową. A jeżeli nie to należy Pani powiedzieć, że sprawdzono i jest szcześliwy i nie należy mu tego niszczyć. Jak Pani ma wątpliwości dać receptę w postaci poczytania legendy o "salomonowym wyjściu" i zobaczymy czy kocha naprawdę i odpuści czy zdecyduje się na rozerwanie pieska. Propozycja tymczasu dla Pajdy u Danki wiem ze nadal aktualna, a sponsor na transport też by sie znalazł. To tak dla rozmyślań. Quote
Poker Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 zaproponuj pani innego jamniorka , a może się pogodzą dzięki psu ? :evil_lol: Quote
basia0607 Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Nie mam podstaw aby Pajdę zabrać , z tą myslą wysylalam Monike do pana. Umowa adopcyjna jest na pana. Monika stwierdziła, że pies jes tw tym domu szczęsliwy.Wierzę jej bo to bardzo oddana zwierzętom osoba. Quote
Poker Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 to niech PAjda zostanie u pana, a pani zaproponuj inną bidę. Quote
Erazm Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Tylko taką żeby z Pajdą się pogodziła kiedy się zejdą:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basia0607 Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 Moze sie pogodzą. Tu chodzi o zazdrośc pana o panią. Ona jest ekstra babka a on jak to facet, troche piekniejszy od diabła. :evil_lol: Quote
Gosiapk Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Pokłócili się o to, że Pajda wolał panią niż pana? :-o Quote
basia0607 Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 Wszystkim dogomaniackim ciotkom życzę rzeczywistości piękniejszej od marzeń !:multi::multi::multi: Quote
tyciaNi Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Pajda będzie co ma być- oby jak najlepiej na ten Nowy Rok ;) Quote
basia0607 Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Oj , tak , tak. Dla mnie juz sie zacząl nerwowo. Dzwonila do mnie kobieta abym juz zabrała od niej wystraszonego psa z obroża , który schowal się u niej w piwnicy. Kazalam jej dac mu jeść, pozwolic sie tam ukryć a rano wypuscić niech wraca do domu. Ale nie , ja mam schronisko i ja mam psa zabrać bo zadzwoni na mnie do Srazy Miej. Takie telefony mnie wykańczają. Quote
tyciaNi Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 no to rzeczywiście nie zazdroszczę Basia ale jaka to radość jak takie skrzywdzone stworzenie znajduje swojego człowieka lub jak spojrzy tymi zamglonymi oczyma z podziękowaniem :shake: :cool3: Quote
Gosiapk Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 basia0607 napisał(a):Oj , tak , tak. Dla mnie juz sie zacząl nerwowo. Dzwonila do mnie kobieta abym juz zabrała od niej wystraszonego psa z obroża , który schowal się u niej w piwnicy. Kazalam jej dac mu jeść, pozwolic sie tam ukryć a rano wypuscić niech wraca do domu. Ale nie , ja mam schronisko i ja mam psa zabrać bo zadzwoni na mnie do Srazy Miej. Takie telefony mnie wykańczają. No to życzymy owej 'pani', aby w nowym roku też ktoś pogonił i postraszył ją policją :diabloti: Quote
deathgs Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='danka1234']śliczniutka jest kruszynka i widać ze aniołeczek. Cudnie ze Pajdusiowi tak sie poszczęściło z domkiem. Trzymamay kciuki za Gucia by mu sie polepszyło. Coś ta pani co szuka jamniczka nie odzywa się, może jeszcze nie wróciła z jakiejś przerwy noworocznej. Albo już nagle przestała być zainteresowana i ops zapomniała o tym poinformować. Quote
Gosiapk Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Chyba dobrzeby było założyć nowy wątek czarnej jamnisi Quote
deathgs Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 basia0607 napisał(a):Nikt sie nie odezwał. Dostałam właśnie maila od tej pani: "Mima jest przeurocza, ale mąż zrobił nam niespodziankę i już mamy małą jamniczkę." No trudno znajdzie sie na pewno jakiś odpowiedzialny domek dla tak pięknej psinki. Quote
AlmaMater Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Basiu0607, tak jak obiecałam, wpłaciłam pewną kwotę na psy pod Twoją opieką. Kwota niewielka, bo wspomagam też innych, a niestety, milionerką nie jestem. Quote
tyciaNi Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='deathgs']Dostałam właśnie maila od tej pani: "Mima jest przeurocza, ale mąż zrobił nam niespodziankę i już mamy małą jamniczkę." hmmm, cóż za dużo chyba tych niespodzianek Quote
basia0607 Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Rozumię ! życzę Wam i jamnisi wszystkiego dobrego. Quote
Recommended Posts