Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A jak dla mnie to nadal ten biedny psiak jest kartą przetargową. A jeżeli nie to należy Pani powiedzieć, że sprawdzono i jest szcześliwy i nie należy mu tego niszczyć. Jak Pani ma wątpliwości dać receptę w postaci poczytania legendy o "salomonowym wyjściu" i zobaczymy czy kocha naprawdę i odpuści czy zdecyduje się na rozerwanie pieska.

Propozycja tymczasu dla Pajdy u Danki wiem ze nadal aktualna, a sponsor na transport też by sie znalazł. To tak dla rozmyślań.

Posted

Nie mam podstaw aby Pajdę zabrać , z tą myslą wysylalam Monike do pana. Umowa adopcyjna jest na pana.
Monika stwierdziła, że pies jes tw tym domu szczęsliwy.Wierzę jej bo to bardzo oddana zwierzętom osoba.

Posted

Oj , tak , tak. Dla mnie juz sie zacząl nerwowo. Dzwonila do mnie kobieta abym juz zabrała od niej wystraszonego psa z obroża , który schowal się u niej w piwnicy. Kazalam jej dac mu jeść, pozwolic sie tam ukryć a rano wypuscić niech wraca do domu. Ale nie , ja mam schronisko i ja mam psa zabrać bo zadzwoni na mnie do Srazy Miej. Takie telefony mnie wykańczają.

Posted

no to rzeczywiście nie zazdroszczę Basia ale jaka to radość jak takie skrzywdzone stworzenie znajduje swojego człowieka lub jak spojrzy tymi zamglonymi oczyma z podziękowaniem :shake: :cool3:

Posted

basia0607 napisał(a):
Oj , tak , tak. Dla mnie juz sie zacząl nerwowo. Dzwonila do mnie kobieta abym juz zabrała od niej wystraszonego psa z obroża , który schowal się u niej w piwnicy. Kazalam jej dac mu jeść, pozwolic sie tam ukryć a rano wypuscić niech wraca do domu. Ale nie , ja mam schronisko i ja mam psa zabrać bo zadzwoni na mnie do Srazy Miej. Takie telefony mnie wykańczają.

No to życzymy owej 'pani', aby w nowym roku też ktoś pogonił i postraszył ją policją :diabloti:

Posted

[quote name='danka1234']śliczniutka jest kruszynka i widać ze aniołeczek.

Cudnie ze Pajdusiowi tak sie poszczęściło z domkiem.
Trzymamay kciuki za Gucia by mu sie polepszyło.

Coś ta pani co szuka jamniczka nie odzywa się, może jeszcze nie wróciła z jakiejś przerwy noworocznej. Albo już nagle przestała być zainteresowana i ops zapomniała o tym poinformować.

Posted

basia0607 napisał(a):
Nikt sie nie odezwał.

Dostałam właśnie maila od tej pani:
"Mima jest przeurocza, ale mąż zrobił nam niespodziankę i już mamy małą jamniczkę."

No trudno znajdzie sie na pewno jakiś odpowiedzialny domek dla tak pięknej psinki.

Posted

[quote name='deathgs']Dostałam właśnie maila od tej pani:
"Mima jest przeurocza, ale mąż zrobił nam niespodziankę i już mamy małą jamniczkę."

hmmm, cóż za dużo chyba tych niespodzianek