Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam mam pytanie czy moze jedzie ktos na wystawe i ma wolne miejsce ?? A moze jeszcze jedzie przez konin ?? :) Plissssss Nie mam sie jak zabrac :p oczywiscie dorzuce sie do paliwa :D

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A czy ktoś wie może o której godzinie sędziowane będą ASTy? Dojeżdzam jakieś 200 km więc nie chciałbym tam spędzić pół dnia czekając na sędziowanie.

I pytanie do Częstochowiaków, czy to jest przy tzw. Komobeksie? Tak mi wynika z mapki, mieszkałem kiedyś w Częstochowie, ale pewny nie jestem.

pzdr,

Posted

ja też jestem z Konina, kuzyn wystawia Bulika i mnie zabiera,ale dodatkowego miejsca na 100% nie ma(samochód zapełniony),

wielkie dzieki mu za goscine :)

(z tego miejsca jak to czyta to go pozdrawiam) :)

Posted

Ja niedoczekałam się końca oceny bullterierów, nie mówiąc już o staffikach. Sędzia bardzo dokładnie oceniał psy i dlatego na innych ringach wszystko się już pokończyło, a w I ringu dalej były bulle. Kto wygrał w bullach i staffikach, czy jakiś z bullowatych znalazł sie na podium w finałach?

Posted

Ja mam tylko tzw przecieki, niestety nie mogłam być osobiście. BOS I BOB Inwazja Bieli, BOS Exenatus, W stafikach rasa dla Bambera, suki szczeniaki dla Banana Girl Berserker, w otwartej pierwszy Apollo Redbul czyli Nero :) Więcej nie wiem, trzeba czekać aż ktoś wróci i sie ulituje :)

Posted

GRATULACJE dla Staff-ki !!!

Jej RAPID SHOT Buldożer został Zwycięzcą Rasy. :klacz: :klacz: :klacz: Wybory odbywały się o godz. 18.00, już po zakończonych finałach, gdy w hali gaszono już światła.

Klasę otwartą psów wygrał TORPEDUS SANDARRI Staff-Ka, a klasę otwartą suczek TORRIDA KASKARINDA Staff-ka.

Tak więc Staff-ka ma co świętować. :drinking: :drinking: :drinking:

Moja ALFA Skordatuta wygrała klasę championów, natomiast AYKA Stawka Większa niż Życie zajęła II lokatę w klasie młodzieży (na 7 suczek). :D :D :D :D

Tym razem wszystkie wyniki notowała staff-ka i jutro zapewne poda dokładne lokaty.

Gratulacje dla Nero - APOLLO Red Bull wygrał klasę otwartą :klacz: :klacz:

Posted
Wybory odbywały się o godz. 18.00, już po zakończonych finałach, gdy w hali gaszono już światła.

trochę niedoceniłam sędziego, oczacowałam koniec oceniania na 17.

Dobrze, że nie zachciało mi się czekać do końca.

Szczerze współczuję i zazdroszczę cierpliwości.

Posted

w mini bullikach, Drago jedyny chłopak dostał wo z bardzo ładnym opisem, Alicja w młodzieży dosk i Zw.Mł, oboje na BIS byli w ścisłym finale, ale wyprzedzeni przez jakieś włochacze :wink: a Jenny Zona Small Bulls dosk w pośredniej. BOB dla Alicji :lol: