Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

co z tego że staffika - i tak jest diabelsko niebezpieczny.. :wink:

fair, doszły do cię zdjęcia. bo ci wczoraj wysłałam, a ty milczysz jak grób, coś na rzeczy? napisz na prv

Posted

Hmmm..zastanawiam sie czy bedzie mozna liczyc że tak powiem od "Sił wyższych" :) na chocby liczbę zgłoszonych psów do poszczególnych klas ?? A może w późniejszym okresie i stawkę :roll: Nie mówię ze teraz ale może na dzień dwa przed wystawą...??? Nie wiem czy to nie przekracza jakis granic regulaminowych dlatego to bardzo skromna pytanio-prośba... :D Czy ktos sie do niej przyłącza?? :lol: :lol: :lol:

Posted

to nie jest niezgodne z regulaminem, niektóre oddziały na kilka dni przed wystawą na swoich stronach internetoeych umieszczają listę przyjętrych psów

tak np. robi oddział w Białymstoku

Posted

Zgadzam się w pełni z fair - ale nie tylko Białystok tak robi. Bowiem oddział ZKwP w Katowicach również tą metodę zastosował przed tegoroczną międzynarodówką. Podał nazwy psów i klasy, w których one występowały, nie ujawniając nazwisk wystawców. Wielkie brawa za takie podejście ! To wyraz szacunku zarówno dla wystawiających, jak i dla kibiców !

Oby wszystkie pozostałe oddziały brały z nich przykład !

Posted

I jeszcze jedna rzecz - już może nie na temat - wielu wystawców przekazuje relacje z wystaw i wyniki, jakie nasze ukochane rasy osiągnęły. Podawajcie proszę także nazwiska oceniających je sędziów !!!

Pozwoliłem sobie to napisać, ponieważ wiem, jakim ogromnym zainteresowaniem cieszy się WYSTAWA w CZĘSTOCHOWIE. :D

Posted

BULE PSY SUKI

S 1 6

M 7 9

P 5 9

O 6 11

CH 3 3

W 2 -

STAFIKI

S - 4

M 4 7

P 2 5

O 2 4

CH 3 2

MINI S 1 M1 P1

PLAN PROWIZORKA ZAWIERA USTERKI

POZDROWIENIA MAREK

Posted

Jak taka konkurencja to ja nie jade, a co. Jak wygrałam dwa GP to po co mam przegrać trzecie. To mi zrobi żle na nerwy chyba że bull4fun weżmie te proszki i popie je neospazminą. :evilbat:

Posted

Wielkie dzięki również z mojej strony za listę!! Widzę ,że w poszczególnych klasach jest tyle psów co na nie jednej całej wystawie..hahah Super! Bedzie na co popatrzeć :)

Posted

Dlaczego 6 suk w szczeniakach przecież miały być tylko dwie. moja i też moja. Marku, Marku czy 11 godzina aktualna jeśli chodzi o początek sędziowania bulli czy coś się zmieniło.

Posted

JEDI, dostaniesz całe opakowanie nervendrages, przecież ci mówiłam. Będziesz wesoła i wyluzowana.. i może będzie można z tobą pogadać. Bez stresu, moc będzie z wami, zobaczysz. :o