Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

17.10.2004 W CZESTOCHOWIE III G.P POLSKI

BULE I STAFIKI OCENIA JEDEN Z NAJLEPSZYCH ZNAWCÓW BULTERIERÓW CHRIS KILPATRICK KENNEL KILACABAR

DOSKONAŁY HODOWCA , WŁAŚCICIEL min. ch.FLASHPOINT INFERNO

CH.ROLLING THUNDER CH.STAND & DELIVER CH.FIRESTARTER CH.TURKSHEAD SARACEN CH.JAMES BRIGHT STAR CH.ALECTO COOL BARACUDA CH.LUSTYGLATE TOO HOT TO HANDLE TE I WIELE INNYCH NOSZĄ PRZYDOMEK KILACABAR.[WSZYSCY POSIADAMY W NASZYCH RODOWODACH TE PSY]

AMSTAFFY PANI JOANNA SZCZEPAŃSKA-KORPETTA.

ZGŁOSZENIA można wysłać do 3.10.2004

faxem 0343651139 lub e-mailem [na stronie zkwp o/częstochowa]

mysle że przyjazd na wystawe w Częstochowie jest obowiązkiem dla fanów. pozdrowienia marek opalplast

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Marku - rozumiem ,ze bullki i staszki na jednym ringu , i jak zawsze w hali ???

I jeszcze jedno bardzo istetne dla mnie pytanie :oops: czy na"dzień dobry" wchodza Bullteriery czy Staffiki - dziekuje z góry za odpowiedz :wink:

Pozdrawiam :drinking:

Posted
17.10.2004 W CZESTOCHOWIE III G.P POLSKI

BULE I STAFIKI OCENIA JEDEN Z NAJLEPSZYCH ZNAWCÓW BULTERIERÓW CHRIS KILPATRICK KENNEL KILACABAR

DOSKONAŁY HODOWCA , WŁAŚCICIEL min. ch.FLASHPOINT INFERNO

CH.ROLLING THUNDER CH.STAND & DELIVER CH.FIRESTARTER CH.TURKSHEAD SARACEN CH.JAMES BRIGHT STAR CH.ALECTO COOL BARACUDA CH.LUSTYGLATE TOO HOT TO HANDLE TE I WIELE INNYCH NOSZĄ PRZYDOMEK KILACABAR.[WSZYSCY POSIADAMY W NASZYCH RODOWODACH TE PSY]

AMSTAFFY PANI JOANNA SZCZEPAŃSKA-KORPETTA.

ZGŁOSZENIA można wysłać do 3.10.2004

faxem 0343651139 lub e-mailem [na stronie zkwp o/częstochowa]

mysle że przyjazd na wystawe w Częstochowie jest obowiązkiem dla fanów. pozdrowienia marek opalplast

Zapowiada się nieźle, a potem jeszcze Hauck. Ciekawa jesień idzie.

Posted

No !!! Myślę, że cały Radom stawi się w komplecie !!! Niektórzy jeszcze bez psów, ale zawsze !!! :fadein:

Pozdrowienia dla wszystkich bullomaniaków !!!

Posted

tak jest bule pierwsze potem stafiki

oczywiście na hali

jest już zgłoszonych 56 buli i 30 stafików!!!!

znaczy to w 2005 roku weekend w Czestochowie

sobota 03.09 Grand Prix

niedziela Wystawa psów

Posted

Taaak !!! Już zacieram ręce - widzę, że będzie co oglądać i komu kibicować !!! Jak ja kocham Częstochowę !!!

Życzę niniejszym powodzenia wszystkim wystawiającym :kciuki: , trzymam kciuki za znajomych !!!

Wygrać u Chrisa Kilpatricka......................

Posted

No to zanosi sie, ze wokol ringu bulli trzeba bedzie ustawic trybuny :D

Moge prosic o jakies dokladniejsze wytlumaczenie, co z tym 2005 rokiem?

Posted

Powalczymy!

Kiedyś mojasuka była u niego druga w klasie otwartej na 11 wystawianych w tej klasie!

Zobaczymy co będzie teraz, już się nie mogę doczekać!

Posted

tzn. że w sobotę będzie Grand Prix a wniedzielę krajówka, tak jak było w 1999 roku

Posted

tzn. że w sobotę będzie Grand Prix a w niedzielę krajówka, tak jak było w 1999 roku

Dziekuje :)

A sa juz jakies przecieki co do sedziego? :)

Posted

Dobra, to ja się zgubiłam :-?

Jaka sobota na Grand Prix??? Jak byk na stronie widnieje, że 'na wystawie będą przyznane tytuły: GRAND PRIX POLSKI – TERIERY TYPU BULL – CZĘSTOCHOWA 2004, a wystawa jest 17 października.

I zgłaszałam sie przez stronkę, wysyłając formularz według wzoru, to zgłosiłam się tylko na krajówkę czy też na Grand Prix??? :-?

Posted
tak jest bule pierwsze potem stafiki

oczywiście na hali

jest już zgłoszonych 56 buli i 30 stafików!!!!

znaczy to w 2005 roku weekend w Czestochowie

sobota 03.09 Grand Prix

niedziela Wystawa psów

Sajko, Marek podaje już termin przyszłorocznej wystawy :

03 - 04.09.2005 r. Wtedy wystawa będzie rozłożnona na dwa dni.

W tym roku jest wystawa krajowa - 17.10. , na której będzie przyznawane Grand Prix Terriera Typu Bull. Natomiast w przyszłym roku bullowate oraz jamniki i VII grupa FCI będą w sobotę a krajówka w niedzielę.

A więc spokojnie.... :fadein: :fadein:

Posted

mnie i tufi chodziło o przyszły rok, w tym roku wszystko odbywa się jednego dnia

Posted

Słuchajcie ! Chciałbym jeszcze dzisiaj zgłosic psa na wystawę....jak myslicie dam radę?? Związek w Częstochowie jest otwrty od 15:30///nie wiem czy wpłacac pieniadze juz i przygotować szybko zgłoszenie czy poczekać az zaczna urzedowac?? Oj nie ma to jak opieszałość....:)

Posted

Zgłoszenie posłałem...uff ale i tak mam małe szanse na potwierdzenie....dzis już NIE przyjmuja zgłoszeń..tylko jeśli zrobia dodatek do katalogu.No ale byli na tyle mili ze przyjeli zobaczymy mam dzwonic za tydzień czy sie uda...:(