Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w grupie sila, a piesek sliczny, moze invi cos poradzi.

dzieki, ze zajrzalas invi (z twoich zakupow na moich bazarkach pamietam, zes z lubina, przydalo sie)

Posted

hmmm
ten sliczny szczeniak wg mnie to pies w typie dobermana
tylko ten krawacik mi nie pasuje, ale moze niektore eleganckie maja takie krawatki?
zaraz zawiadamiam AisaK jest chyba nawet z Wroclawia... / wiem pies jest w Lubinie/u?/Fundacja niemiecka dobermanow moze moglaby pomoc..w domu stalym - chodzi mi o to ze ie jest na drugim krancu Polski..latwiej

w tymczasowym..hmm invictus dobrze ze jest na miejscu tam jest jeszcze Gisela bodajze..sprawdzcie w mapie pomocy dogo

niezaleznie chyba trzeba pomyslec o hoteliku
czy pan Pawel moglby zasponsorowac mu hotelik/

Magdina / Wroclaw nota bene/ i pani Wanda jerzyk...i jej przytulisko moze posluzyloby pomoca..troche kilometrow do zrobienia..moze jesli nie ma pieniedzy na hotelik / czy platny tymczas to zamiast do wrocka 80 km do schroniska..mozeby malucha skierowac do przytuliska /"hoteliska"...bo takie piekne i przyjazne do Wandy Jerzyk

zaraz pisze...

Posted

Witam,
Psiak piękny. Dom koniecznie potrzebny bo Przytulisko u Wandy też pełne ale przestrzymac go można tylko trzeba szukac czegos bo szkoda ,żeby tam spędził życie. Trzeba by się z nią kontaktowac zeby ustalic szczegóły.Przy okazji dziękujęmy wszystkim ,którzy głosowali na P.Wande w konkursie Krakvet:)

Zwierzaki u Wandy

Posted

Nie, nie jestem z Wrocławia;)
Ale jestem na posterunku. Pinczerowaty wygląd to on ma, doberman to z niego, ale mini i ta krawatka, hmmm...piekny jest, ale typowy kundelek i już;)
Ale ogłosiłam go do fundacji, może akurat znajdzie się dobra duszyczka. DT nie mamy, jesteśmy po uszy zapsione. Prawie codziennie dostajemy wiesci o kolejnej ofierze "miłosci" ludzkiej (do Oleny jedzie doberman przywiazany w lesie, na odzywianiu na SGGW).

Posted

lilith27 napisał(a):
chodzi o to, żeby go na gwałt umieścić w dt, który zgodzi się go przetrzymać do czasu adopcji

Wiem, ale tak sobie pomyślałam, że może jednak ktoś szuka pieska i mógłby mu zaoferowć choćby dt . ;);)

Posted

gordonowa napisał(a):
Wiem, ale tak sobie pomyślałam, że może jednak ktoś szuka pieska i mógłby mu zaoferowć choćby dt . ;);)

spytajcie pana Pawla czy nie zasponsoruje na kilka dni hoteliku np w katach...hmmm szkoda psiaka do schroniska

wysylam zaraz link do wroclawian i z dolnego slaska z Mapy Pomocy Dogo
czy ktos sprawdzal w Mapie Pomocy DT we wroclawiu?

Posted

xmartix napisał(a):
czy Pan Paweł w piatek będzie jechał do Wro z psem do schronu?
bo jedna Pani chciałaby zobaczyć najpierw psa, bo myśli o adopcji jakiegoś pieska...

było napisane że pies w piątek ma iść do schronu, więc i tak w piątek będzie we wrocławiu. czy mamy inny plan dla niego? bo ewentualnie mogę jutro po niego pojechać i pokazać tej Pani,a le czy potem odwieźć do Lubina czy gdzie, skoro było napisane ze w piątek idzie do schronu
pewnej Pani spodobał się ten piesek ale musiałaby go zobaczyć, jak na nią reaguje, itd

Posted

mam pewne logistyczne problemy żeby się skontaktować z panem Pawłem:angryy:

w ogóle dziękuję wszystkim
jesteście wspaniali

xmatrix
a gdyby go zabrać do tej pani (i jesli psiak nie dopasuje topotraktować to jako ekspresowy tymczas jesli wyrazi zgodę)

jest opcja aby psiak jechał do Niemiec
tylko to wiąże się z kosztami i rachunkami
dowozem etc

Posted

hmm...
jeżeli nic się nie wykombinuje wcześniej, to ten Pan zawiezie ją do schronu?
macie jakiś pomysł ciotki??
ja mam tą Panią, co by tego pieska zobaczyć chciała, ale jak się nie zdecyduje... to co wtedy..

Posted

lilith27 napisał(a):

xmatrix
a gdyby go zabrać do tej pani (i jesli psiak nie dopasuje to potraktować to jako ekspresowy tymczas jesli wyrazi zgodę)

zapytam jutro... i napiszę, ona mówiła że jak się sobie spodobają to go weźmie od razu i nie trezba będzie do schronu dawać, no ale zapytam jeszcze raz, wiecie jak to z ludźmi :roll: