IraKa Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 PATIszon napisał(a):A pancia wyrodna popija sobie winko, cala szczesliwa, ze cieczki ma juz z glowy. Nastepny bedzie pies plci meskiej..... Wcale się nie dziwię decyzji bo to wygoda zwyczajnie jest. Jak tylko zdecyduję o dalszym losie moich dziewczyn to pewnie też pójdą pod nożyk. I niech się inni męczą z odrzutowymi szczeniurami:razz: A propos psów czy tylko pudle (samce) się obsiurują?:shake: Kurnać nie wiem co gorsze : suka z cieczką czy obsiurany pies:flaming: Quote
PATIszon Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 IraKa napisał(a): Kurnać nie wiem co gorsze : suka z cieczką czy obsiurany pies:flaming: Ja stawiam na obsiuranego psa. Suka ma cieczke co pol roku i zawsze mozna ja wyciac, a pies siura kilka razy dziennie, no i obciecie nie wchodzi w gre:evil_lol: A LALUNA ma zagwozdke, co zrobic z tym topikiem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
IraKa Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 LALUNA zabawki dostała za milczenie przecież:evil_lol: Quote
Rauni Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 PATIszon napisał(a): Nastepny bedzie pies plci meskiej..... Takze, jakby co bedzie dawal dzieci z turbodoladowaniem:sg168: Tak ci z dobrego serca radzę, żebyś jeszcze to przemyślała :diabloti: Wycięta suka stanowi ideał, wycięty pies dalej jest głupi, mam w domu jedno i drugie to wiem :evil_lol: Quote
PATIszon Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Rauni napisał(a):Tak ci z dobrego serca radzę, żebyś jeszcze to przemyślała :diabloti: Wycięta suka stanowi ideał, wycięty pies dalej jest głupi, mam w domu jedno i drugie to wiem :evil_lol: Trzeba bylo nie brac Pyrka :eviltong: Quote
Recommended Posts