Lulka Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 do naszej zaprzyjaznionej kliniki trafil taki piekny pies, zostal odlowiony w lesie kolo Celestynowa, schronisko odmowilo przyjecia. Pies podobno byl w lesie od lata, wyglada fatalnie, jest chudy masakrycznie, zeby ma bardzo starte, albo jest staruszkiem albo ciezkie zycie za nim, gryzienie krat etc. Mietek ma boski charakter, jest milusi i kochany!!!!!!! Boi sie troch swiata, miasta, kladzie sie i nie chce isc za bardzo na spacer. Chodzi taki przykurczony, czesto przylega do ziemi, pewnie byl bity. Nie ma w nim agresji, mozna go swobodnie brac na rece, tak zlapal go hycel, mozna zajrzec do paszczy. Fajny z niego chlopak. Mamy zagwozdkę co to za molos, co myslicie??? Chlopak ma trafic na paluch :( moze przygarnie go ktos na DT??? kazdy pomysl mile widziany i na wage zlota, szkoda mi go tak strasznie, on sie nie nadaje w tym stanie do schroniska :((((((( tak bardzo bym chciala zeby udalo sie go uchronic przed tym koszmarem... Quote
Soema Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Zdjęcia zawsze trochę przekłamują.. Szkoda, że nie można jego wielkości do czegoś odnieść (do ludzkich nóg np:) ) taki piękny psiak :roll: znudził się ..:angryy: Quote
Lulka Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 mi tez najbardziej do CC pasuje, ma nawet przodozgryz ;) jest duzy podobny wzrostem do CC Quote
Lulka Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Mietek szuka pilnie DT............ Quote
furciaczek Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Melduje sie na posterunku:p Potrzebuje nr kontaktowy do ogloszen, jak dlugo moze zostac w tej klinice, jaki jest jego stosunek do innych psow?? Sprawia jakies problemy behawioralne?? Quote
Lulka Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 witaj :p no właśnie nie wiem co z ogłoszeniami, bo nikt nad nim opieki nie przejął, ma zostać zabrany do schroniska przez SM jak nikt go nie zabierze a klinika najchętniej oddałaby go juz dziś, bo psy czekaja na miejsca na zabiegi :-( nie sprawia żanych kłopotów, obok w klatce jest mały pies co na niego szczeka, on przechodząc obok zupełnie to olewa, do ludzi cud miód, taka dupa u słupa co sobie w schronie nie poradzi :placz: Quote
Basia i Barni Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 jaki macie plan - ten pies to cudo- na moje oko CC - nawet ma ogon podcięty - więc pewnie się znudził albo za dużo żarł :mad::angryy: Quote
Lulka Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 przydalby sie DT ale niestety takowego jak widac brak :shake: moze byc tez hotel, ale na to z kolei potrzeba kasy kto pomoze chlopaczkowi? Quote
furciaczek Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Wiec czasu praktycznie nie mamy:placz: Maila moge podac swojego, z telefonem bedzie kiepsko bo w Londynie jestem a watpie zeby ktos tu zadzwonil:shake: W razie gdyby znalazl sie jakis tymczas to czy ktos od Was moglby po psiaka podjechac z ta osoba?? Quote
Lulka Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 jasne ze ktos by podjechal, gdyby tylko taki cud sie zdarzyl i dt sie znalazl wetka zla ze pies jeszcze jest, bo oni jak nie robia zabiegow to nie przetrzymuja psow :shake: Aga od rottkow uprosila do jutra mozna podac jej tel do ogloszen 602 15 99 15 agnieszka.pawlicka@poczta.fm Quote
furciaczek Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Szukam tymczasu, nawet platnego... obawiam sie ze na hotel nas stac nie bedzie tymbardziej ze pies dosc wiekowy a wiadomo ze takiemu dom znalezc jest ciezko. Quote
Izabella Hossa Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Piękny bidulek. Potrzebna mu dobra karma i ciepły kąt, kochani pomóżcie proszę . Quote
furciaczek Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Potrzebuje nr konta na ktore mamy wplacac pieniazki, siedze nad tekstem do allegro ale jakos kiepsko mi idzie...niestety nie mam talentu:oops::shake: Czy ktos moze napisac jakis wyciskajacy lzy tekst o starym porzuconym psie do aukcji cegielkowej?? Potrzebna bedzie rowniez karma, to duzy psiak wiec kazdy kilogram jest na wage zlota!! EDIT: Nie wiem czy nie zapesze ale musze to napisac...ktos sie bardzo w naszym Mieciu zakochal i che go adoptowac:cool3: Juzto bede wszytko dokladnie sprawdzac, szukamy kogos z Czestochowy na wizyte przedadopcyjna:loveu: Quote
Dorothy Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Jest :eviltong: i co, Mietek juz w domu? Quote
Lulka Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 nie, jeszcze w hotelu myslalam ze dzis bedzie relacja z wizyty przedadopcyjnej łatwo tez nie bedzie ze znalezieniem chetnego na przewóz Mietka Demolki ;) Quote
Lulka Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 inaczej zwany Mietek vel Szklarz badz Lotnik mam zasikany samochod na maxa i wybitą szybe ;) nie lubi chlopak jezdzic oj nie lubi :shake: najgorsze ze wypranie siedzen i tak nic nie dalo, smierdzi jak w klozecie :diabloti: Quote
furciaczek Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Trzeba bedzie go odurzyc i do klatki wpakowac na podroz... Ja nic jeszcze nie wiem:placz: Z samego rana bede dzwonic do floridy... Quote
Dorothy Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Lulka napisał(a):inaczej zwany Mietek vel Szklarz badz Lotnik mam zasikany samochod na maxa i wybitą szybe ;) nie lubi chlopak jezdzic oj nie lubi :shake: najgorsze ze wypranie siedzen i tak nic nie dalo, smierdzi jak w klozecie :diabloti: O matko, Lulka jazda ekstremalna po bandzie???:crazyeye: :mdleje: Quote
maciaszek Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [quote name='furciaczek']Ja nic jeszcze nie wiem:placz: Z samego rana bede dzwonic do floridy... Odzyskałam komp, mogę robić allegro cegiełkowe, ale nie wiem (w związku z powyższym, czyli osobą, która jest zainteresowana adopcją) czy na pewno mam je robić... Proszę o odpowiedź. A jeśli jednak mam robić to powiedzcie na kogo podawać namiary i kto zrobi dyplomy-cegiełki-podziękowania, żebym miała co ludziom wysyłać. Tekst mam, Furciakowa spłodziła :). Zdjęcia wezmę z pierwszego postu. Quote
furciaczek Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Miecio znalazl domek, wizyta przebiegla pomyslnie:loveu: Ale dlug w hotelu zostal, no i transport do nowego domku trzeba zorganizowac. Maciaszku powiedz jak ma wygladac taki dyplom (ja pojecia nie mam) to moge zrobic i powysylac:p Quote
maciaszek Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 furciaczek napisał(a):Maciaszku powiedz jak ma wygladac taki dyplom (ja pojecia nie mam) to moge zrobic i powysylac:pNapisz do Tengusi, ona robiła już takie dyplomy dobroczyńcy, może podrzuci Ci wzór. Czyli co, wystawiać?! Quote
furciaczek Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Dzieki Maciaszku:loveu: wroce z psami do udam sie do niej. Wystawiac! Ludzie sie do mnie na maila dobija i pytaja kiedy bedzie:evil_lol: Quote
Recommended Posts