Yorija Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Asior napisał(a):myśle, ze na dniach ;) No to super :-) Trzymam kciuki do pomyślnego zakończenia. A czy ta sunia husky o której pisałaś, że jest na kwarantannie to ta z lwią grzywą? Quote
Ank@ Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 dobrze przeczuwałam, żeby go nie wrzucać na wątek zbiorczy :eviltong: trzymam kciuki za domek :p Quote
EwaO Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 ten pies chwyta za serce... stworzony do pracy, dostojny.. piekny.... cudownie spiewal ze mna... nieujarzmiona sila polnocy... Quote
EwaO Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Asior? I co? Ci ludzie kontaktuja sie z Toba? Quote
Asior Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 TAK Napisał mi dziś Pan, że najpóźniej do 10-tego będą mieli wybudowany "ogródek" dla niego.... Fajnie, że chcą się przygotować dobrze przed jego wzięciem a nie na hura brać bez zastanowienia... Quote
wilczyca Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Hassan chyba poszedł do domu, jego buda była pusta dzisiaj. Ale w budzie obok jest też piękny młody hasior Quote
Asior Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 osz cholera :( Tochyba nie Ci Państwo go wzięli :( Quote
EwaO Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Mile Kolezanki Hasan poszedl od wczoraj do izolatki , a dzisiaj go zaadoptowalam wraz z Mezem. Ma bardzo powazna rane i od czwartku , jak ja zauwazylam i go zaprowadzilam do Veta, Pani Vet z azylu borykala sie z nia... Byl wczoraj uspiony i leczony.. Obecnie ma biegunke i staje sie powoli apatyczny.. zalaczam link gdzie jest wszystko o nim obecnie.... nie daje rady wkleic linku - wkleilam go wiec na dole, jako powod edycji... popatrzcie prosze i pomozcie.... Quote
Asior Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Ewa, no ale napisz moze coś więcej, bo na tamtym forum trzeba być zalogowanym, a jak zię zalogowałam to teraz trzeba czekać na administratora :angryy: Napisz tu o co chodzi!!! Quote
jolek68 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Asior wysłałam Ci pw z tym tematem... Paskudna rana, szkoda psiny:shake: Quote
j3nny Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 ja też się martwię :( możecie coś więcej napisać tutaj? Quote
EwaO Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 to ja wstawie te choilewcia zdjecia na fotosika i sprobuje jeszcze dzisiaj podac link... nie wyglada dobrze.. ale dzisiaj zajdl wreszcie miche dietetycznego gotowanego zarcia a to dobry znak... ale biegunka jest nieciekawa.. [url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f8ab94a4e5705f6a.html]hasan_rana2.jpg | zodiakus | Fotki, Zdj Quote
j3nny Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Boze a co to? co mu sie stalo jak to sie stalo? link sie zle wkleil, czasem pomagaja entery po linku Quote
EwaO Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Link do Twojego zdjęcia: [url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f8ab94a4e5705f6a.html]hasan_rana2.jpg | zodiakus | Fotki, Zdj Quote
EwaO Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Link do Twojego zdjęcia: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3a51f6137c6408f2.html Miniaturka na forum: Miniaturka na forum (zdjęcie otworzy się w pełnym rozmiarze): Alternatywna miniaturka na forum: [img=http://images35.fotosik.pl/43/3a51f6137c6408f2m.jpg] Zdjęcie 500px na forum: Quote
lupak Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Ewa,. spokojnie. To najprawdopodobniej jest hot spot. Leczy się to dośc dobrze tylko pracochłonnie , no i dużo wolniej ustępuje niż rozprzestrzenia się :). A biegunka - po schronisku dziwne gdyby jej nie miał - też z niej wyjdzie. Cierpliwości i wszystko będzie dobrze. (Acha - dobrze byłoby gdyby wet wiedział co to jest hot spot i z czym to się je.....bo różnych doktorów widziałam :eviltong: ) Quote
j3nny Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 za chiny nie wiem skad taka rana, to wyglada jak cos starego juz zarosnietego, albo zaklejonego Quote
EwaO Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Dzieki razniej mi... bo to mi nawet rakowo wygladalo... ;-( Idziemy mu kupic: SOLCOSERYL - zel HEXIDERM Dobre leki?? To pierwsze podobno siwetnie goi i mozna uzywac na mokre rany A to drugie - to napewno znacie... Wygolenia obawiam sie - nie ze mnie ugryzie ;-) - tylko on jest od wczoraj i az tak ufny to nie jest... Ale musze Wam powiedziec na marginesie, ze podbil nasze serca na amen.... Jest tyle do opowiadania o nim - jak narazie same dobre rzeczy.. Jest czaryjactm zaskakujacym psem... Oczywiscie tylko na dluuugiej smyczy... ;-) Mnostwo nerwow bylo przy poznaniu go z moja suka, ale .. opisze wszystko jak tylko zejde z martwienia sie i emocji... Quote
lupak Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Ale wygolenie (wycięcie) sporego marginesu jest bardzo ważne. Leczysz miejscowo tu gdzie widzisz, a pod sierścią wokoło już są zmiany i zaraza się rozprzestrzenia. To na prawdę szybko idzie. Spróbujcie jakoś-jedno go zajmie smakusiami np, a drugie nożyczkami swoje zrobi :) Quote
EwaO Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Oki bedziemy walczyc jak Julia pojdzie spac... Czesc Magda!! poslalam Ci pw na alaskanach ;-) Wiedzialas ze to ja? :multi: Quote
lupak Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 >Wiedzialas ze to ja? No pewnie :evil_lol:. Odpisałam. A i ważne zeby te strupki odmaczac i zdejmowac bo pod nimi będzie się wgłąb wżerac, a i jeszcze jakieś beztlenowce się przyplączą. Quote
Asior Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Ewa, czy Ty Hassana adoptowałas na stałe??? Pytam bo muszę zawiadomoć tych państwa. Quote
EwaO Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Tak na stale. Jak wroci do zdrwia, to bedzie biegal w zaprzegu. Bedziemy sie razem uczyc.. I nawzajem ;-) A na blyskawiczna decyzje wplynal jego aktualny stan - nie mozna czekac... Moze Ci Panstwo wezma eks - sasiada Hassana, tez huskiego, bardzo mily, lagodniejszy nieco od Hasana i bardziej spolegliwy. Przy tym zywiolowy i wesoly.. Z przyjemnoscia z nim chodzilam... albo te cudna suczke z grzywa? Quote
Asior Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 wychodziłąś z tym nowym haszczakiem??? :-o pozwolili Ci??? On przecież na kwarantannie jest, nie wolno go wyprowadzać... Quote
Recommended Posts