Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asior napisał(a):
myśle, ze na dniach ;)

No to super :-) Trzymam kciuki do pomyślnego zakończenia.

A czy ta sunia husky o której pisałaś, że jest na kwarantannie to ta z lwią grzywą?

Posted

TAK
Napisał mi dziś Pan, że najpóźniej do 10-tego będą mieli wybudowany "ogródek" dla niego.... Fajnie, że chcą się przygotować dobrze przed jego wzięciem a nie na hura brać bez zastanowienia...

Posted

Mile Kolezanki
Hasan poszedl od wczoraj do izolatki , a dzisiaj go zaadoptowalam wraz z Mezem.

Ma bardzo powazna rane i od czwartku , jak ja zauwazylam i go zaprowadzilam do Veta, Pani Vet z azylu borykala sie z nia...
Byl wczoraj uspiony i leczony.. Obecnie ma biegunke i staje sie powoli apatyczny..

zalaczam link gdzie jest wszystko o nim obecnie....

nie daje rady wkleic linku - wkleilam go wiec na dole, jako powod edycji... popatrzcie prosze i pomozcie....

Posted

Ewa, no ale napisz moze coś więcej, bo na tamtym forum trzeba być zalogowanym, a jak zię zalogowałam to teraz trzeba czekać na administratora :angryy:
Napisz tu o co chodzi!!!

Posted

to ja wstawie te choilewcia zdjecia na fotosika i sprobuje jeszcze dzisiaj podac link... nie wyglada dobrze.. ale dzisiaj zajdl wreszcie miche dietetycznego gotowanego zarcia a to dobry znak... ale biegunka jest nieciekawa..

[url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f8ab94a4e5705f6a.html]hasan_rana2.jpg | zodiakus | Fotki, Zdj

Posted

Ewa,. spokojnie. To najprawdopodobniej jest hot spot. Leczy się to dośc dobrze tylko pracochłonnie , no i dużo wolniej ustępuje niż rozprzestrzenia się :). A biegunka - po schronisku dziwne gdyby jej nie miał - też z niej wyjdzie. Cierpliwości i wszystko będzie dobrze. (Acha - dobrze byłoby gdyby wet wiedział co to jest hot spot i z czym to się je.....bo różnych doktorów widziałam :eviltong: )

Posted

Dzieki razniej mi... bo to mi nawet rakowo wygladalo... ;-(

Idziemy mu kupic:

SOLCOSERYL - zel

HEXIDERM

Dobre leki??

To pierwsze podobno siwetnie goi i mozna uzywac na mokre rany

A to drugie - to napewno znacie...

Wygolenia obawiam sie - nie ze mnie ugryzie ;-) - tylko on jest od wczoraj i az tak ufny to nie jest...

Ale musze Wam powiedziec na marginesie, ze podbil nasze serca na amen.... Jest tyle do opowiadania o nim - jak narazie same dobre rzeczy.. Jest czaryjactm zaskakujacym psem... Oczywiscie tylko na dluuugiej smyczy... ;-)

Mnostwo nerwow bylo przy poznaniu go z moja suka, ale ..

opisze wszystko jak tylko zejde z martwienia sie i emocji...

Posted

Ale wygolenie (wycięcie) sporego marginesu jest bardzo ważne. Leczysz miejscowo tu gdzie widzisz, a pod sierścią wokoło już są zmiany i zaraza się rozprzestrzenia. To na prawdę szybko idzie. Spróbujcie jakoś-jedno go zajmie smakusiami np, a drugie nożyczkami swoje zrobi :)

Posted

>Wiedzialas ze to ja?
No pewnie :evil_lol:. Odpisałam.
A i ważne zeby te strupki odmaczac i zdejmowac bo pod nimi będzie się wgłąb wżerac, a i jeszcze jakieś beztlenowce się przyplączą.

Posted

Tak na stale. Jak wroci do zdrwia, to bedzie biegal w zaprzegu. Bedziemy sie razem uczyc.. I nawzajem ;-)

A na blyskawiczna decyzje wplynal jego aktualny stan - nie mozna czekac...

Moze Ci Panstwo wezma eks - sasiada Hassana, tez huskiego, bardzo mily, lagodniejszy nieco od Hasana i bardziej spolegliwy. Przy tym zywiolowy i wesoly.. Z przyjemnoscia z nim chodzilam...

albo te cudna suczke z grzywa?