Sonia Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Czy mogę prosić o informację co to jest za organizacja - "Liga przyjaciół zwierząt"? Wygooglowałam, ale nie ma właściwie żadnej informacji na temat tej organizacji. Pytam o to w kontekście przeprowadzanej chyba przez nich akcji p/obcinaniu uszu i ogonów. Quote
Thora Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Pod Diablakiem OnLine Tutaj jest kilka informacji na ten temat :grins: Quote
Karmi Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Sonia napisał(a):To nie to. Skąd ta pewność.Autor artykułu nie pasuje?:razz: Quote
niceravik Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Sonia napisał(a):Czy mogę prosić o informację co to jest za organizacja - "Liga przyjaciół zwierząt"? Wygooglowałam, ale nie ma właściwie żadnej informacji na temat tej organizacji. Pytam o to w kontekście przeprowadzanej chyba przez nich akcji p/obcinaniu uszu i ogonów. Może bardziej zależy im na konkretnym działaniu a mniej na propagandzie? Po prostu robią swoje i już. Quote
Recommended Posts