Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Kurcze!
Gdyby nie Twój post to.... ja bym nie pomyślała, że z tą hodowlą coś nie tak:oops:
Mi spodobały się koty i tylko je podziwiałam!! Zdjęcia super powklejał!!!Tekst gościu tak sprytnie napisał, że mi gdzieś umknęło że kociaki bez rodowodu!
Dopiero teraz przeczytałam uważniej i zauważyłam, że coś nie gra.

Super, że poruszyłaś ten temat.
No właśnie jak to jest z rodowodami u kotów? Tak samo jak u psów - czy inaczej?
Pytam - bo choć jeszcze nie w najbliższej przyszłości, ale mazy mi się taki wielki kocur i chciałabym żeby to był Maine Coon i żeby wyrósł na Maine Coona a nie na niewiadomo co - w dodatku za nie małe pieniądze.

• 1 month later...
Posted

PERSKIE KOCIĘTA PERSKA KOTECZKA(persy,koty) (536844017) nasza-klasa.pl - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
PERSKIE PERSKA KOTECZKA KOCIĘTA (persy,koty) (536840981) nasza-klasa.pl - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Okazało się, że w znajomych na N-K mam (znaczy miałam :diabloti: ) "hodofcę" kotów.
Z tego co dowiedziałam się to ma kilka kotów, co chwila mioty (i fotki tych kociąt na N-K. Swoją drogą to N-K robi niezłą reklamę takim osobom).
Osoba z Sosnowca.