gochna35 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 nie wiem czy ten przykład był juz tutaj wcześniej podawany... :roll: "mała domowa hodowla" gdzie kocięta są "oczywiście po obu rodzicach rodowodowych" , sa do odbiory nie w wielku 12 tyg. - ale "kiedy będzą juz samodzielne" i oczywiście "jest mozliwośc uzyskania rodowodu".... KOT KOCIĘ MAINE COON - IDEALNA LINIA DUŃSKA 4WW! (488133216) - Aukcje internetowe Allegro Quote
vikiii Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Kurcze! Gdyby nie Twój post to.... ja bym nie pomyślała, że z tą hodowlą coś nie tak:oops: Mi spodobały się koty i tylko je podziwiałam!! Zdjęcia super powklejał!!!Tekst gościu tak sprytnie napisał, że mi gdzieś umknęło że kociaki bez rodowodu! Dopiero teraz przeczytałam uważniej i zauważyłam, że coś nie gra. Super, że poruszyłaś ten temat. No właśnie jak to jest z rodowodami u kotów? Tak samo jak u psów - czy inaczej? Pytam - bo choć jeszcze nie w najbliższej przyszłości, ale mazy mi się taki wielki kocur i chciałabym żeby to był Maine Coon i żeby wyrósł na Maine Coona a nie na niewiadomo co - w dodatku za nie małe pieniądze. Quote
DorkaWD Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 PERSKIE KOCIĘTA PERSKA KOTECZKA(persy,koty) (536844017) nasza-klasa.pl - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy PERSKIE PERSKA KOTECZKA KOCIĘTA (persy,koty) (536840981) nasza-klasa.pl - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy Okazało się, że w znajomych na N-K mam (znaczy miałam :diabloti: ) "hodofcę" kotów. Z tego co dowiedziałam się to ma kilka kotów, co chwila mioty (i fotki tych kociąt na N-K. Swoją drogą to N-K robi niezłą reklamę takim osobom). Osoba z Sosnowca. Quote
Recommended Posts