Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zuzlikowa']:oops: Tak się zacietrzewiłam w tym mądrowaniu,że zapomniałam zapytać.
Tince skończyło się allegro cegiełkowe.
Wystawić ponownie uaktualnione?

Ps-czekam na cegiełki.

:shake::shake::shake:

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cegiełki jak najbardziej potrzebne. na końcu grudnia dostane rachunek.
tylko w tresci aukcji trzebaby zmienić ze nie jest juz umierająca bo to by bylo troche nie w porządku wobec ludzi. najlepiej napisac cos w stylu ze czuje sie coraz lepiej, odzyskała siły ale nadal musi przyjmowac drogie leki i robic kontrolne badania. No i rachunek w lecznicy nie opłacony..

Posted

Witam moi drodzy,nie wiem czy presylajac na Tinusie pieniazki wplacilam na wlasciwe konto.Jestem z Gorzowa i 8 grudnia wyslalam pieniazki z dopiskiem na leczenie Tiny,ale jakos nie wiem czy wplynely.Nieraz cos sie pomyli,a teraz nie jestem w stanie do srody sprawdzic,gdyz jestem poza domem.Martwie sie czytajac,ze rachunek ni ma zabardzo z czego zaplacic.Znam ten bol,gdyz leczymy tez wiele psiakow nie zastanawiajac sie czy bedzie nas na to stac,na szczescie klinika ta poki co daje nam taka mozliwosc.Ciesze sie widzac Tinusie w nowym domku.Problem z ta inna sunia sadze ,ze istnieje tylko narazie,one musza ustalic hierarchie i pozniej bedzie dobrze.Znam z doswiadczenia,sama latem wzielam sunie z mysla o tymczasie,a mialam wilczyce ,straszna dominantke i psa rocznego urwisa.3 dni wachaly sie przez drzwi,widzialy siebie przez szybe,ale nie chcialam za wczesnie kontaktu.Udalo sie teraz sa wspanialymi kolezankami,choc kazda zna swoje miejsce.Tak wiec o Tinusie sie nie martwie,a wlasciciel ma cudowne dwie sunie,wygladaja jak siostry

Posted

[quote name='gonia66']

uuuuuuuuuuuu..:crazyeye:Tyle dni taka cisza u Tinusi???Piszcie szybciutko co u suni i jak w domku???Juz jest grzeczna???My tu tęsknimy bardzo:loveu:

Też chciałabym wiedzieć co u Tinki!
Jak się czuje? Poukładały się jej stosunki z rezydentką...Panem...itd?

Wystawiłam allegro cegiełkowe -ponownie, z krótką aktualizacją
UratujmyTINĘ_Umiera_w_Ciszy _Cierpieniu_i_Bólu!! (518810526) - Aukcje internetowe Allegro

Posted

narazie nie mam żadnych konkretnych wiadomości. Wiem tylko , ze Tinka biega z Kropką. takze chyba nie jest zle. Ale tak jak pisałam wczesniej - decyzja bedzie dopiero po nowym roku więc nie zapeszajmy, musimy byc cierpliwi. Oby się udało. bardzo dziekuje za allegro cegiełkowe :loveu: po nowym roku bedzie trzeba zapłacić rachunek - ciekawe ile wyniesie.. :roll:

Posted

[quote name='_bubu_']narazie nie mam żadnych konkretnych wiadomości. Wiem tylko , ze Tinka biega z Kropką. takze chyba nie jest zle. Ale tak jak pisałam wczesniej - decyzja bedzie dopiero po nowym roku więc nie zapeszajmy, musimy byc cierpliwi. Oby się udało. bardzo dziekuje za allegro cegiełkowe :loveu: po nowym roku bedzie trzeba zapłacić rachunek - ciekawe ile wyniesie.. :roll:

Tak ,więc trzymamy kciuki! Bardzo mocno!!!

Posted

JA też zaglądam do Tinusi z wielka nadzieją i z wilekim niepokojen jednocześnie...no więc dalej czekamy i zaciskamy pięści Maleńka..a Ty baź grzeczna:loveu:

Posted

Witam,w ktoryms poscie pytalam,czy dotarly pieniazki na leczenie Tinki,bylo 150 zl z dopiskiem,na leczenie Tinki,jesli nie to musze zaczac sprawdzac czy podalam dobry nr konta.

Posted

Witajcie :lol:. Ja również spytam czy dotarły pieniądze - 150 zł. W tytule przelewu było "Tina, Drops, Franio". Bo może coś pomyliłam z numerem konta i trzeba by to jakoś wyprostować o ile się da.

Posted

KrystynaS - Twój przelew dotarł 12 grudnia :) bardzo dziękuję :loveu:
Wioletat - na moim koncie nie ma przelewu od Ciebie, ale moze wpłacałaś na konto fundacji AFN ?

Posted

Czyli wpłacałaś na konto fundacji. nie mam szczegółowych rozliczeń z fundacji ale myśle ze na pewno doszło bo kwota na koncie sie proporcjonalnie zwiększyła . Mysle ze to od Ciebie :) bardzo dziekuję :loveu:

A my wszyscy możemy się już cieszyć, Tinka zostaje w domku na stałe :multi::multi: Sypia w łóżku razem z Pancią i Kropką - podobno jest troche ciasno :evil_lol:
Wszyscy domownicy się już przekonali i nikomu Tinki nie oddadzą :)
Poza tym wyniki badań coraz lepsze. A w lutym czeka Tinke operacja usuniecia guzów.

Posted

Strasznie się cieszę,że Tinka znalazła domek.Sama wzięłam 13-letniego psa,który był prawie 8 lat w schronie i wiem,że miłość takich psiaków jest wprost nie do opisania:loveu:.Niech Tinka jeszcze żyje dłuuugie lata ciesząc się ze swojego szczęścia:loveu:

Posted

Najwazniejsze,ze pieniazki doszly,ja nie potrzebuje podziekowan,to jest zrozumiale,ze mozna sobie cos odmowic,jesli sie wie o takiej Tince i innych potrzebujacych.
Ciesze sie ,czytajac,ze Tinusia jednak zostaje u rodzinki tej,a to ,ze sypia w lozku to wogole jest rewelacja.Ja sama wiem,ze jesli moja wilczyca wchodzi nam do lozka ,to tez jej na to zezwalam.Wielkie uznanie dla tej KOCHANEJ RODZINKI!!Dla Tinusi wielu,wielu cudownych chwil i zdrowka