zuzlikowa Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 [quote name='zuzlikowa']:oops: Tak się zacietrzewiłam w tym mądrowaniu,że zapomniałam zapytać. Tince skończyło się allegro cegiełkowe. Wystawić ponownie uaktualnione? Ps-czekam na cegiełki. :shake::shake::shake: Quote
_bubu_ Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 cegiełki jak najbardziej potrzebne. na końcu grudnia dostane rachunek. tylko w tresci aukcji trzebaby zmienić ze nie jest juz umierająca bo to by bylo troche nie w porządku wobec ludzi. najlepiej napisac cos w stylu ze czuje sie coraz lepiej, odzyskała siły ale nadal musi przyjmowac drogie leki i robic kontrolne badania. No i rachunek w lecznicy nie opłacony.. Quote
Wioletat Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Witam moi drodzy,nie wiem czy presylajac na Tinusie pieniazki wplacilam na wlasciwe konto.Jestem z Gorzowa i 8 grudnia wyslalam pieniazki z dopiskiem na leczenie Tiny,ale jakos nie wiem czy wplynely.Nieraz cos sie pomyli,a teraz nie jestem w stanie do srody sprawdzic,gdyz jestem poza domem.Martwie sie czytajac,ze rachunek ni ma zabardzo z czego zaplacic.Znam ten bol,gdyz leczymy tez wiele psiakow nie zastanawiajac sie czy bedzie nas na to stac,na szczescie klinika ta poki co daje nam taka mozliwosc.Ciesze sie widzac Tinusie w nowym domku.Problem z ta inna sunia sadze ,ze istnieje tylko narazie,one musza ustalic hierarchie i pozniej bedzie dobrze.Znam z doswiadczenia,sama latem wzielam sunie z mysla o tymczasie,a mialam wilczyce ,straszna dominantke i psa rocznego urwisa.3 dni wachaly sie przez drzwi,widzialy siebie przez szybe,ale nie chcialam za wczesnie kontaktu.Udalo sie teraz sa wspanialymi kolezankami,choc kazda zna swoje miejsce.Tak wiec o Tinusie sie nie martwie,a wlasciciel ma cudowne dwie sunie,wygladaja jak siostry Quote
gonia66 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [LEFT]uuuuuuuuuuuu..:crazyeye:Tyle dni taka cisza u Tinusi???Piszcie szybciutko co u suni i jak w domku???Juz jest grzeczna???My tu tęsknimy bardzo:loveu: [/LEFT] Quote
zuzlikowa Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='gonia66']uuuuuuuuuuuu..:crazyeye:Tyle dni taka cisza u Tinusi???Piszcie szybciutko co u suni i jak w domku???Juz jest grzeczna???My tu tęsknimy bardzo:loveu: Też chciałabym wiedzieć co u Tinki! Jak się czuje? Poukładały się jej stosunki z rezydentką...Panem...itd? Wystawiłam allegro cegiełkowe -ponownie, z krótką aktualizacją UratujmyTINĘ_Umiera_w_Ciszy _Cierpieniu_i_Bólu!! (518810526) - Aukcje internetowe Allegro Quote
_bubu_ Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 narazie nie mam żadnych konkretnych wiadomości. Wiem tylko , ze Tinka biega z Kropką. takze chyba nie jest zle. Ale tak jak pisałam wczesniej - decyzja bedzie dopiero po nowym roku więc nie zapeszajmy, musimy byc cierpliwi. Oby się udało. bardzo dziekuje za allegro cegiełkowe :loveu: po nowym roku bedzie trzeba zapłacić rachunek - ciekawe ile wyniesie.. :roll: Quote
zuzlikowa Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='_bubu_']narazie nie mam żadnych konkretnych wiadomości. Wiem tylko , ze Tinka biega z Kropką. takze chyba nie jest zle. Ale tak jak pisałam wczesniej - decyzja bedzie dopiero po nowym roku więc nie zapeszajmy, musimy byc cierpliwi. Oby się udało. bardzo dziekuje za allegro cegiełkowe :loveu: po nowym roku bedzie trzeba zapłacić rachunek - ciekawe ile wyniesie.. :roll: Tak ,więc trzymamy kciuki! Bardzo mocno!!! Quote
zuzlikowa Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Dalej trzymamy kciuki za dobre wiadomości!!!! Quote
Wioletat Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Oby Tinusia mogła tam zostać,trzymam również kciuki:Help_2: Quote
gonia66 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 JA też zaglądam do Tinusi z wielka nadzieją i z wilekim niepokojen jednocześnie...no więc dalej czekamy i zaciskamy pięści Maleńka..a Ty baź grzeczna:loveu: Quote
selenicereus Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 ja też się nie mogę doczekać wieści. Mam nadzieję, że Tinka znalazła już stały domek. Tak pięknie wygląda na zdjęciach. Nie ten sam pies. Trzymam kciuki dalej. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Mam nadzieję, że ta cisza przyniesie nam same dobre wiadomości. (selenicereus, piękna koszatniczka :) ) Quote
zuzlikowa Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Mam nadzieję, że ta cisza przyniesie nam same dobre wiadomości. (selenicereus, piękna koszatniczka :) ) TEŻ ...:loveu::loveu::loveu: Quote
_bubu_ Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Rachunek w lecznicy za Tinke wynosi 1076zł. Quote
Wioletat Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Witam,w ktoryms poscie pytalam,czy dotarly pieniazki na leczenie Tinki,bylo 150 zl z dopiskiem,na leczenie Tinki,jesli nie to musze zaczac sprawdzac czy podalam dobry nr konta. Quote
KrystynaS Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Witajcie :lol:. Ja również spytam czy dotarły pieniądze - 150 zł. W tytule przelewu było "Tina, Drops, Franio". Bo może coś pomyliłam z numerem konta i trzeba by to jakoś wyprostować o ile się da. Quote
_bubu_ Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 KrystynaS - Twój przelew dotarł 12 grudnia :) bardzo dziękuję :loveu: Wioletat - na moim koncie nie ma przelewu od Ciebie, ale moze wpłacałaś na konto fundacji AFN ? Quote
Wioletat Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Ja wplacilam na nr 78213000042001038801430001 z dopiskiem bielskie czworonogi(leczenie Tiny),ten nr wzielam z pierwszych postow,mam jednak nadzeje,ze ok.Pozdrawiam, Quote
BUDRYSEK Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 ale świetne wiadomości z rana :multi: Kochana Tinusia w końcu szczęśliwa!!!! Quote
_bubu_ Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Czyli wpłacałaś na konto fundacji. nie mam szczegółowych rozliczeń z fundacji ale myśle ze na pewno doszło bo kwota na koncie sie proporcjonalnie zwiększyła . Mysle ze to od Ciebie :) bardzo dziekuję :loveu: A my wszyscy możemy się już cieszyć, Tinka zostaje w domku na stałe :multi::multi: Sypia w łóżku razem z Pancią i Kropką - podobno jest troche ciasno :evil_lol: Wszyscy domownicy się już przekonali i nikomu Tinki nie oddadzą :) Poza tym wyniki badań coraz lepsze. A w lutym czeka Tinke operacja usuniecia guzów. Quote
Yana Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 super wiadomość :multi: cieszę się, że Tince się udało :multi: Quote
Lionees Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Strasznie się cieszę,że Tinka znalazła domek.Sama wzięłam 13-letniego psa,który był prawie 8 lat w schronie i wiem,że miłość takich psiaków jest wprost nie do opisania:loveu:.Niech Tinka jeszcze żyje dłuuugie lata ciesząc się ze swojego szczęścia:loveu: Quote
Wioletat Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Najwazniejsze,ze pieniazki doszly,ja nie potrzebuje podziekowan,to jest zrozumiale,ze mozna sobie cos odmowic,jesli sie wie o takiej Tince i innych potrzebujacych. Ciesze sie ,czytajac,ze Tinusia jednak zostaje u rodzinki tej,a to ,ze sypia w lozku to wogole jest rewelacja.Ja sama wiem,ze jesli moja wilczyca wchodzi nam do lozka ,to tez jej na to zezwalam.Wielkie uznanie dla tej KOCHANEJ RODZINKI!!Dla Tinusi wielu,wielu cudownych chwil i zdrowka Quote
peate Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 świetna wiadomość :sweetCyb: już się martwiłam, że skoro taka cisza zapadła to psiny się nie dogadują :roll: a tu taka niespodzianka :loveu: w takim razie na nowe fotki czekamy :cool3: teraz jeszcze tylko oby Cykorek doczekał do wiosny :-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/cykor-po-10-latach-stracil-przyjaciolke-teraz-sam-marznie-w-kojcu-slask-128596/ Quote
Recommended Posts