Klaudus__ Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Klaudia może spać :eviltong: I całkiem wyspana dzisiaj jest :lol: Tinka dzisiaj znów była na spacerku :razz: Ma się chyba z dnia na dzień lepiej...:loveu: Niech szybciukto zdrowieje,bo Jej kolega marznie w schronie. A domek nanich czeka :loveu::loveu::loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Jak dobrze, że wszystko zmierza ku dobremu! :loveu: Quote
_bubu_ Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 tak tak, Tinka czuje sie dobrze i zaczyna rozrabiac :) wcale nie chce siedziec w klatce. woli byc z ludzmi. Caly czas szczeka wiec przeprowadzila sie do Dropsika. Może im teraz razniej :) Quote
Klaudus__ Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 :crazyeye: To Diablica :mad: Żeby tylko czegoś nie napochali... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :diabloti: Quote
Beata19 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 ........................................... Quote
Klaudus__ Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Dzisiaj Tinka również na spacerku była i widać,że z każdym dniem się czuje lepiej. Quote
_bubu_ Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Tinka tak dobrze się czuje że rozrabia coraz bardziej. Nie chce siedzieć sama w klatce więc cały czas szczeka. Dlatego jeszcze dzisiaj musi opuścic lecznicę . Pilnie szukamy domu tymczasowego dla Tinki. Prosze pomóżcie szukać.. Z domkiem stałym niestety sie skomplikowało.. może przyjąć Tinke dopiero na wiosne. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Wiosna przecież za 4 miesiące! Co teraz :-(:-(:-( Quote
Klaudus__ Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [quote name='_bubu_']Tinka tak dobrze się czuje że rozrabia coraz bardziej. Nie chce siedzieć sama w klatce więc cały czas szczeka. Dlatego jeszcze dzisiaj musi opuścic lecznicę . Pilnie szukamy domu tymczasowego dla Tinki. Prosze pomóżcie szukać.. Z domkiem stałym niestety sie skomplikowało.. może przyjąć Tinke dopiero na wiosne. O kurna... I co z Tinka? Gdzie się podzieje...? :placz: Quote
Klaudus__ Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [quote name='peate']no i Cykor :-( O tym Biedaku ani nie wspomne... :bigcry: Quote
gonia66 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 O Jezu....tylko nie to:placz:Przecież chyba nie oddacie jej do schronu:crazyeye:JA już byłam taka spokojna o losy Tiny..pisało do mnie nawet wiele osób...Jak z finansami Suni???Może znależć jej tymczas platny??Przecież jesli mamy finanse a ciagla sa jeszcze cegielki w sprzedazy to nie mozna jej oddac do schronu i to w dodatku natychmiast po chorobie:-(Ona potrzebuje rekonwalescencji..nie..no blagam!!Tylko nie schron!!!!Klaudus...bubu..:placz: Quote
togaa Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Aż się boję dzwonić do bubu, jak wczoraj wybrnęła z tej podbramkowej sytuacji...? Wyobrażcie siebie dziewczyny, że musicie natychmiast zabrać psa z lecznicy..., obgadany domek odpada ...., stoicie na ulicy z tym biednym psem..... i Co DALEJ...????? Osiwieć można ze stresu..... Quote
BUDRYSEK Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Bazarek dla Tiny http://www.dogomania.pl/forum/f99/takiej-miseczki-twoj-psiak-jeszcze-nie-mial-dla-tiny-zywiec-126858/#post11408643 Quote
KrystynaS Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 bubu nie wiem czy do Ciebie powinnam się zwrócić, ale piszę na wątku więc jeśli nie Ty koordynujesz psią pomoc u Was to odpisze mi inna osoba. Macie w lecznicy Dropsika, leczyłyście/leczycie Tinę którą trzeba zabrać z lecznicy, a teraz jeszcze Franio szuka schronienia. Chciałabym pomóc choć trochę i przesłać dla tych psów jakąś kwotę pieniędzy (taki mały finansowy mikołaj :lol: ) Inaczej pomóc nie mogę, nie mam możliwości. Podajcie mi proszę na PW numer konta i dane do przelewu i czy można zrobić jedną wpłatę nie dzieląc na poszczególne psy, a Wy wykorzystacie pieniądze tam gdzie będą najbardziej pilnie potrzebne. Quote
peate Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 KrystynoS jak miło z Twojej strony, że chcesz wspomóc psiaki :loveu: taka finansowa pomoc bardzo się przyda, bo psinek dużo i każdej z nich coś dolega :roll: jak tylko bubu znajdzie chwilkę na pewno prześle numer konta :lol: Quote
gonia66 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Czekam na wieści od bubu z ogromną niecierpliwościa...oby były tylko pomyślne...bubu..wiem, że przy Was krzywda Tinusi się nie stanie na pewno..już Wy na głowie staniecie, ale będzie dobrze...ale już byśmy chciały tu wiedziec małe co- nieco:eviltong: Quote
togaa Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Wiecie co dziewczyny......???? Ja teraz najbardziej martwię się o ...bubu Zwaliło się na Nią niewyobrażalnie dużo..... Tymczasy na gwałt potrzebne,a tych ani na lekarstwo.......... Quote
_bubu_ Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Tina czuje bardzo dobrze, miała siły aby zdemolowac mi garaż :p ( Tata sie ucieszy). dziś nocuje w innej lecznicy. A jutro jedzie jednak do tego domku, ale na próbę. Więc kciuki od jutra bardzo potrzebne.. Quote
peate Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 trzymam z całych sił :thumbs: i za Cykora też :thumbs: Quote
zuzlikowa Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 peate napisał(a):trzymam z całych sił :thumbs: i za Cykora też :thumbs: ...:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:...z całych sił...z całych sił...:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Co się dziwić dziewczynie? Po dziesięcioletniej odsiadce?....nareszcie widzi trochę świata i już sobie przypomniała,że jest większy niż klatka:loveu::loveu::loveu: Szkoda każdej minutki...oj,zachłanna dziewczyna na życie! :Dog_run::Dog_run: Ale...Tinko,przyhamuj troszkę!Teraz trzeba zmusić domek do...zakochania,a potem...świat przed Tobą otworem! A może i przed Cykorkiem też! ...też? Czy Cykorek też wybywa ze schronu? Jeszcze raz te kciuki złapię! Za Tinkę i Cykorka!:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
zuzlikowa Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Acha...:oops: ...na allegro cały czas kupowane są cegiełki dla Tinki! Wiele osób żałuje,że nie może jej zabrać do siebie,ale cały czas proszą o informacje o jej zdrowiu i losie,przesyłają pozdrowienia dla psiny i jej opiekunek!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Bubu...przetrzymaj tę zachłanność na życie Tinki(i reakcję taty:loveu:)! Powodzenia! I niech domek też przetrzyma...:kciuki::kciuki::kciuki:...Aż się boję:-( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Kciuki niezwykle potrzebne!!! Czekamy na wieści! :) Quote
Recommended Posts