Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Klaudia może spać :eviltong: I całkiem wyspana dzisiaj jest :lol:
Tinka dzisiaj znów była na spacerku :razz: Ma się chyba z dnia na dzień lepiej...:loveu: Niech szybciukto zdrowieje,bo Jej kolega marznie w schronie. A domek nanich czeka :loveu::loveu::loveu:

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak tak, Tinka czuje sie dobrze i zaczyna rozrabiac :) wcale nie chce siedziec w klatce. woli byc z ludzmi. Caly czas szczeka wiec przeprowadzila sie do Dropsika. Może im teraz razniej :)

Posted

Tinka tak dobrze się czuje że rozrabia coraz bardziej. Nie chce siedzieć sama w klatce więc cały czas szczeka. Dlatego jeszcze dzisiaj musi opuścic lecznicę . Pilnie szukamy domu tymczasowego dla Tinki. Prosze pomóżcie szukać..
Z domkiem stałym niestety sie skomplikowało.. może przyjąć Tinke dopiero na wiosne.

Posted

[quote name='_bubu_']Tinka tak dobrze się czuje że rozrabia coraz bardziej. Nie chce siedzieć sama w klatce więc cały czas szczeka. Dlatego jeszcze dzisiaj musi opuścic lecznicę . Pilnie szukamy domu tymczasowego dla Tinki. Prosze pomóżcie szukać..
Z domkiem stałym niestety sie skomplikowało.. może przyjąć Tinke dopiero na wiosne.
O kurna... I co z Tinka? Gdzie się podzieje...? :placz:

Posted

O Jezu....tylko nie to:placz:Przecież chyba nie oddacie jej do schronu:crazyeye:JA już byłam taka spokojna o losy Tiny..pisało do mnie nawet wiele osób...Jak z finansami Suni???Może znależć jej tymczas platny??Przecież jesli mamy finanse a ciagla sa jeszcze cegielki w sprzedazy to nie mozna jej oddac do schronu i to w dodatku natychmiast po chorobie:-(Ona potrzebuje rekonwalescencji..nie..no blagam!!Tylko nie schron!!!!Klaudus...bubu..:placz:

Posted

Aż się boję dzwonić do bubu, jak wczoraj wybrnęła z tej podbramkowej sytuacji...?

Wyobrażcie siebie dziewczyny, że musicie natychmiast zabrać psa z lecznicy..., obgadany domek odpada ....,
stoicie na ulicy z tym biednym psem..... i Co DALEJ...?????

Osiwieć można ze stresu.....

Posted

bubu nie wiem czy do Ciebie powinnam się zwrócić, ale piszę na wątku więc jeśli nie Ty koordynujesz psią pomoc u Was to odpisze mi inna osoba.

Macie w lecznicy Dropsika, leczyłyście/leczycie Tinę którą trzeba zabrać z lecznicy, a teraz jeszcze Franio szuka schronienia.
Chciałabym pomóc choć trochę i przesłać dla tych psów jakąś kwotę pieniędzy (taki mały finansowy mikołaj :lol: )
Inaczej pomóc nie mogę, nie mam możliwości.

Podajcie mi proszę na PW numer konta i dane do przelewu
i czy można zrobić jedną wpłatę nie dzieląc na poszczególne psy, a Wy wykorzystacie pieniądze tam gdzie będą najbardziej pilnie potrzebne.

Posted

KrystynoS jak miło z Twojej strony, że chcesz wspomóc psiaki :loveu:
taka finansowa pomoc bardzo się przyda, bo psinek dużo i każdej z nich coś dolega :roll:
jak tylko bubu znajdzie chwilkę na pewno prześle numer konta :lol:

Posted

Czekam na wieści od bubu z ogromną niecierpliwościa...oby były tylko pomyślne...bubu..wiem, że przy Was krzywda Tinusi się nie stanie na pewno..już Wy na głowie staniecie, ale będzie dobrze...ale już byśmy chciały tu wiedziec małe co- nieco:eviltong:

Posted

Wiecie co dziewczyny......????

Ja teraz najbardziej martwię się o ...bubu

Zwaliło się na Nią niewyobrażalnie dużo.....

Tymczasy na gwałt potrzebne,a tych ani na lekarstwo..........

Posted

Tina czuje bardzo dobrze, miała siły aby zdemolowac mi garaż :p ( Tata sie ucieszy). dziś nocuje w innej lecznicy. A jutro jedzie jednak do tego domku, ale na próbę. Więc kciuki od jutra bardzo potrzebne..

Posted

peate napisał(a):
trzymam z całych sił :thumbs:
i za Cykora też :thumbs:

...:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:...z całych sił...z całych sił...:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:

Co się dziwić dziewczynie? Po dziesięcioletniej odsiadce?....nareszcie widzi trochę świata i już sobie przypomniała,że jest większy niż klatka:loveu::loveu::loveu:
Szkoda każdej minutki...oj,zachłanna dziewczyna na życie!
:Dog_run::Dog_run:

Ale...Tinko,przyhamuj troszkę!Teraz trzeba zmusić domek do...zakochania,a potem...świat przed Tobą otworem! A może i przed Cykorkiem też! ...też?

Czy Cykorek też wybywa ze schronu?

Jeszcze raz te kciuki złapię! Za Tinkę i Cykorka!:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:

Posted

Acha...:oops:
...na allegro cały czas kupowane są cegiełki dla Tinki!
Wiele osób żałuje,że nie może jej zabrać do siebie,ale cały czas proszą o informacje o jej zdrowiu i losie,przesyłają pozdrowienia dla psiny i jej opiekunek!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:

Bubu...przetrzymaj tę zachłanność na życie Tinki(i reakcję taty:loveu:)!
Powodzenia!
I niech domek też przetrzyma...:kciuki::kciuki::kciuki:...Aż się boję:-(