Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kupiłam cegiełki, ale wpłacę jutro (tzn już dziś), bo teraz mój bank właśnie jest "zamkniety"-zawsze o tej porze coś robia z bazą danych:razz: Czy można wklejać link do tego Allegro na innych wątkach??Czy mogę dostać za to upomnienie i tak sie nie robi tu na dogo??/Bo myślę, że to tez bardzo by pomogło..jak myślicie cioteczki???Tinuś...pieseczku..zdrowiej nam szybciutko..jesteś taka śliczna i możedomeczek na Ciebie czeka, jak ktoś wcześniej napisał..obyś tylko wyzdrowiała- potem będzie z górki:loveu:

Posted

Walcz śliczna - tyle wycierpiałaś - to wytrzymaj jeszcze trochę i już bedzie tylko lepiej, a jeszcze jakby ten domek.......:loveu: (trzymam kciuki za zdrówko i ten domek).
Jutro coś prześlę na wskazane konto - tyle mogę....

Posted

Co sie dziś dzieje na dogo???U Tinusi..była Klaudus i bubu..z koleżankami i kolegami Tiny w odwiedzinach...a tu, na dogo nikt Cie Malutka nie odwiedza:-(Cegiełki też idą jak "krew z nosa"...:placz:Dlaczego tak się dzieje???NApiszcie cioteczki, jak z finansami u Tiny,bo miałam kilka wiadomości na pw, że wysylaja kase bezposrednio na konto, nie przez Allegro...nawet ktoś pytał o domeczek...prosze o informacje..co u naszej Pięknisi?/JAk zdrowie i postępy w leczeniu, jak sytuacja "bytowa" i materialna???Bardzo chcemy wiedzieć...Tineczko!!Zdrowiej szybciutko...proszę...:loveu:

Posted

No tak - byliśmy dzisiaj z Mikim odwiedzić Tinulka ;-)
Mała chyba czuje się ciut lepiej zainteresowała się troszkę Mikim :razz:
Ale ogólnie bieduleczka strasznie wystraszona i bardzo bardzo smutna...
Bubu przyprowadziła Ją do Nas na chwilkę,żeby sierotki nie męczyć za bardzo... A później poszła odpoczywać i zbierać siły na walkę z chorubskiem. Natomiast jak tam sprawa z domeczkiem i diagnostyka Tiny to już musi Bubu napisać,bo ja nie jestem zorientowana,ani uprzywilejowana do wygłaszania takowych spraw ;-)

Posted

widać , że Tinka czuje sie już troche lepiej. Chętnie wychodzi na krótkie spacerki. Jeszcze słaba, szybko sie męczy ale widać że chce. Wyniki badań nie są jeszcze dobre ale są lepsze i to najważniejsze :) dzisiaj Tinka w końcu coś zjadła :multi: troszke grysiczku, więc apetyt wraca . leczenie idzie do przodu :) a co do finansow to nie jest tak wesoło. rachunek bedzie podliczony na koncu miesiaca i z pewnoscia bedzie duzy.. badania , leki, pobyt w lecznicy. dzisiaj kupowalam lekarstwo w aptece za 90zł :shake: nie wiem ile to wszystko w sumie wyjdzie .
Co do domku to domek czeka :) czeka tez towarzysz z kojca Tinki . Psiaki mieszkały w schronisku razem 10 lat. W nowym domku zamieszkają razem. Takie są plany. Mam nadzieje ze to dojdzie do skutku ale roznie to bywa wiec jeszcze sie nie cieszmy. Najwazniewjsze żeby Tinka wyzdrowiała. Wtedy bedzie mogła jechać do domku.

Posted

Czy to ten strachliwy towarzysz Tiny czy się mylę?! Jeśli tak to cudownie, że znalazł się ktoś tak dobry i da tym psom trochę miłości i zainteresowania! Choć na te ostatnie lata życia...

Cieszę się, że z Tiną jest coraz lepiej :) trzymam mocno kciuki!

Może ktoś zrobi jakiś malutki bazarek?

Posted

Fantastycznie,że Tinka coś skosztowała... To już gigantyczny postęp! Teraz może być tylko lepiej :loveu: Tym bardziej,że domeczek czeka... I przyjaciel dotychczasowej niedoli także :loveu:

Posted

Osoba z Austrii pyta o adres osoby opiekujacej sie Tina. Chce wyslac/wysylac pieniadze poczta, poniewaz bank jest jej za drogi. Czy dostane adres osoby opiekujacej sie Tina dla tej osoby ?

Posted

ja też myślę, że skoro coś niecoś podjadła to wszystko idzie ku lepszemu :roll: :thumbs: :thumbs: :thumbs:

Cykorek też pewnie smutny sam w pustej klatce :-(
nie rozumie co się dzieje :placz:

Tina zdrowiej nam szybko, bo tu wszyscy czekają na Ciebie, a Cykorek szczególnie

Posted

Ja jeszcze nie widziałam Tineczki, ale Irena mówiła że sunia wygląda dużo ,dużo lepiej...
Wyglada na to że wygrywa z chorobą i idzie ku lepszemu.....
Od smierci dzieliły ją godziny.......:-(

Cioteczki kochane...bazarki potrzebne...bardzo,bardzo!!!!!

Posted

Tinus..nie mam coś dzis sił na pisanie-jakoś dziwnie osłabłam-okropny dzień w pracy(chociaż czytam i śledzę wszystkie "moje" watki"), ale nie mogę sobie darować, aby Ciebie nie pozdrowic-więc mocno tulę do serducha i pamiętam o Tobie. Juz jie mogę się doczekac kiedy będziesz zdrowa i pojedziesz do domku. To będzie szczęsliwy dzień na dogo:lol:Teraz miziam na dobranoc.Dziekuję Klaudus za fotki..Ty jednak jesteś "nie do zdarcia"i niezastąpiona..Bardzi Cię podziwiam i dziękuję za wszystko:loveu:

Posted

Tincia chyba czuje, że lepszy los może na nią czekać tuż za rogiem więc się bierze do życia :lol:
i dobrze!
oby tylko wszystko wypaliło z tym domkiem :thumbs:

a Klaudus jak zwykle spać nie może ;)