_bubu_ Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Tina spędziła w schronisku 10 lat a sama ma już 12 . Przez cały ten czas niezauważona.. przez 10 lat w tym samym kojcu , z małym kundelkiem - towarzyszem swojej niedoli u boku. Tina czuła się coraz gorzej, przestała jeść, pić, była coraz chudsza, coraz słabsza. Nadszedł dzień , że Tina nie miała już siły wyjść z budy.. nie reagowała na nic. Nie była w stanie chodzić z bólu, do tego okropna biegunka. Teraz Tina walczy o życie w lecznicy. Ma bardzo poważne zapalenie wątroby, żółtaczke. Jej leczenie jest bardzo kosztowne - dlatego prosimy o wsparcie. Może ktoś mógłby wystawić cegiełki? Wierze , że Tinka się nie podda , że wyzdrowieje i spędzi starość we wspaniałym domku... Teraz potrzebuje naszej pomocy i dużo ciepłych myśli. Na pewno jest jej dodatkowo ciężko ponieważ po 10 latach w kojcu, znalazła się w zupełnie innym miejscu, wśród obcych ludzi. Pomóżcie ratować Tinę ! Quote
Klaudus__ Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Ojjj Tinko... Melduję się na wątku ! Będzie dobrze... Musi być dobrze... Quote
Klaudus__ Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Nie spadaj sierotko... Na pierwszej się pokazujemy... Quote
peate Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 trzymaj się malutka i nie poddawaj! mocno ściskam za ciebie kciuki :kciuki: a co mówią weci? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Nasza biedaczka.. :( A wydawało się, że na razie w schronisku nic się nie dzieje... Trzymam kciuki kochana psina! Quote
gonia66 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 No jestem na wąku, zaznaczam..Jak możemy pomóc?/Allegro już się nauczyłam robić ale czy cegiełkowe Allegro, to to samo?Nie mam pojęcia jak się zabierac..jeśli podpowiecie- jestem gotowa.A jesli nie to chociaz dajcie tu numer konta...Maleńka...serce mi pęka na myśl o Tobie...Piszcie co możemy robić??? Quote
togaa Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Przed Tinką wielka szansa...na zdrowie i na dom.! Musi się jej udać! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Tinie potrzebne są przede wszystkim pieniądze na leczenie. Jak zjawi się Bubu to na pewno poda nr konta. No i przede wszystkim moc kciuków. Zapalenie wątroby... to nie są przelewki - wiem, bo sama przeżywałam to z moim psem :( No i domek... bo przeciez nie może już wrócić do schroniska! Quote
gonia66 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 A co z tym Allegro???Popieram, że Tina absolutnie nie może już wrócić do schroniska..ale jak to widzicie cioteczki?/Sam numer konta chyba nie wystarczy??? Quote
Klaudus__ Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Mogę porobić Tince ogłoszenia,ale teraz pytanie... Robić teraz czy poczekać,aż mała poczuje się lepiej? Mi się wydaje,że może troszkę poczekać... Zresztą Wasza decyzja ;-) Jutro Michał pojedzie tam troszkę Tinkę powspierać psychicznie [po spacerze z Dropsikiem naturalnie :razz: ] Poszukam też czegoś na bazarek... Może coś znajdę... Quote
gonia66 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Co można w ogóle dać na ten bazarek???Jesteście cioteczki tu bardziej obeznane- może podpowiedzcie..Klaudus..podasz mi na pw swój adres jak coś znajdę??Wtedy do Ciebie mogę wysłać..tylko najpierw muszę wiedzieć czego w ogole szukac... Quote
zuzlikowa Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Trzymaj się maleńka!! Jutro zrobimy allegro cegiełkowe dla Ciebie:loveu: Śpij spokojnie serdeńko! Quote
_bubu_ Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Klaudus masz racje , z ogłoszeniami lepiej sie wstrzymać. Tina i tak musi być narazie w lecznicy. Poza tym dzisiaj pojawiła sie nadzieja na domek dla Tiny.. nie chce zapeszać, nie wiadomo jak to bedzie ale jest szansa i to sie liczy. Teraz musi wyzdrowieć. Dzisiaj czuła sie jakby ciut lepiej. podnosiła troszke główkę. była też próba chodzenia ale się zataczała. Dużo ciepłych mysli Tinka potrzebuje. no i pieniążki.. Moze jutro będzie lepiej? Jeśli chodzi o cegiełki to można podawać konto AFN : Numer konta: 78213000042001038801430001 VWBank ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE UL.JAGIEŁŁY 5 M 19 14-100 OSTRÓDA NIP 7412025929 KRS 0000264523 nr konta dla przelewów z zagranicy INGBPLPW78213000042001038801430001 opłata za przewalutowanie 40zl :/ koniecznie z tytułem "[SIZE=3]bielskie czworonogi" Quote
Klaudus__ Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Oooo :crazyeye: Nadzieja na domek... W takim przypadku nic nie pozostaje jak tylko trzymać kciuki :kciuki::kciuki: Co do zdrowia to może być tylko coraz lepiej... Przecież nie na daremne wyciągłaś Ją ze schronu :razz: Quote
Klaudus__ Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 A tutaj zdjęcia z wizyty u Tinki ;-) Podobno dzisiaj już znacznie lepiej się Nasza dziewczynka czuje :razz: I podobno z rana ktoś już u Niej był 'w gości' :cool3: Quote
zuzlikowa Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Allegro cegiełkowe dla maleńkiej UratujmyTINĘ_Umiera_w_Ciszy _Cierpieniu_i_Bólu!! (498351100) - Aukcje internetowe Allegro Może warto umieścić w pierwszym poście wątku? niech jej pomoże:loveu: Klaudus- przydały się nawet Twoje nowe fotki!:lol: Dobrze? Quote
Klaudus__ Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Piękne i wzruszające allegro ! Dziękuję w imieniu tego maleńkiego nieboraczka :modla::multi: Quote
zuzlikowa Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Ufffffffff...Klaudus...ale Ty masz tempooooooo! Ledwiem zdążyła wstawić Twoje fotki!!!!:multi::multi::multi: Dzięki za rozpoczęcie...:iloveyou: Quote
Klaudus__ Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='zuzlikowa']Ufffffffff...Klaudus...ale Ty masz tempooooooo! Ledwiem zdążyła wstawić Twoje fotki!!!!:multi::multi::multi: Dzięki za rozpoczęcie...:iloveyou: Nie ma za co :P to tylko jedna malutka cegiełka - allegro piękne więc kupiłam :cool3: Quote
peate Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Tinciu, mocno trzymam kciuki :thumbs: nie daj się chorobom i smutkowi! będzie dobrze! tylko się nie poddawaj! przecież musi być :roll: tym bardziej teraz jak już dziewczyny Cię ze schroniska wyrwały :roll: Quote
_bubu_ Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 zuzlikowa - ślicznie dziękuję za cegiełki w imieniu Tiny :) Klaudus - :loveu::loveu: Tyle osób Tinke odwiedza, myśli o niej . Musi byc dobrze. Quote
BUDRYSEK Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='zuzlikowa']Allegro cegiełkowe dla maleńkiej UratujmyTINĘ_Umiera_w_Ciszy _Cierpieniu_i_Bólu!! (498351100) - Aukcje internetowe Allegro Może warto umieścić w pierwszym poście wątku? niech jej pomoże:loveu: Klaudus- przydały się nawet Twoje nowe fotki!:lol: Dobrze? Zuzlikowa Jeteś Wielka!!! Dzięki!!!:loveu: Quote
Recommended Posts