gagata Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 Wizyta poadopcyjna przebiegła pomyslnie:lol:.Pigułka ma wszystko, co porządny pies musi mieć i sporo gadżetów.Pani jest w niej zakochana i strasznie ja rozpieszcza....Jak ją zbytnio rozpuści, to sama sobie będzie winna...:p;) Na spacerach ludzie zachwycaja sie jej błyszczącą sierścia i wachlarzem ogona..Myślę,że suńka wreszcie dobrze trafiła - pani chciała właśnie ją a ona chce właśnie tą panią...Ponoc do obcych jeszcze trochę nieufna,ale agresji zero, a co poniektórych potrafi polizać po ręce..w zależności od zasług..:evil_lol: Quote
gagata Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 A ja w ramach przymiarek do jej siostry Pepegi założyłam taki skromny wąteczek dla krężelowskiej Zabki, na który serdecznie zapraszam: http://www.dogomania.pl/forum/f28/zabka-z-krezela-129470/:lol: Quote
Miśka84 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='gagata']Wizyta poadopcyjna przebiegła pomyslnie:lol:.Pigułka ma wszystko, co porządny pies musi mieć i sporo gadżetów.Pani jest w niej zakochana i strasznie ja rozpieszcza....Jak ją zbytnio rozpuści, to sama sobie będzie winna...:p;) Na spacerach ludzie zachwycaja sie jej błyszczącą sierścia i wachlarzem ogona..Myślę,że suńka wreszcie dobrze trafiła - pani chciała właśnie ją a ona chce właśnie tą panią...Ponoc do obcych jeszcze trochę nieufna,ale agresji zero, a co poniektórych potrafi polizać po ręce..w zależności od zasług..:evil_lol: Piguła ale ci sie trafił domek :loveu::loveu: Quote
gagata Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Kochani,tak jak powiedziałam, od wczoraj mieszka u mnie siostra Pigułki - Pepega, której jednak załozłam odrębny wąteczek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/teraz-pepega-siostra-pigulki-130030/#post11662162 Zapraszam na niego wszystkich krewnych i znajomych królika:lol: Quote
Recommended Posts