Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i sami możecie zobaczyć, co zostało z krakowskiego koszyczka...Na końcu koszyczka juz nie ma, bo resztki musiałam wyrzucić...ileż można sprzątać te kawałki wikliny...:evil_lol:

Posted

Saphira napisał(a):
Coś mi sie zdaje, że Piguła wybrała sama sobie DS :loveu::loveu::loveu:

Hehehe.... to bedzie wesolo: Bura, Muska, Fredek, Pigula i Pepega ;-)
nono, jestem sklonna przyjechac zeby to obejrzec na wlasne oczy :evil_lol:

Posted

Mieszkanie Gagaty przypomina moje. W wystroju wnętrza brakuje jej tylko łupanych orzechów. Mój Mikoś rozgryza orzechy i wyłuskuje wnętrze , pełno skorup leży na podłodze. Przez wiklinę też przeszłam :loveu:

Posted

Tylko Osiołka trzeba sprawdzić czy maszynki do golenia dla maluchów nie ma:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, bo Gagata zostanie z czymś na wzór grzywaczy

Posted

Osiolek napisał(a):
Hehehe.... to bedzie wesolo: Bura, Muska, Fredek, Pigula i Pepega ;-)
nono, jestem sklonna przyjechac zeby to obejrzec na wlasne oczy :evil_lol:

Osiołek... Warto to zobaczyć - oj! warto!:evil_lol:

Posted

No dobra,ciotki.....To już się przyznam....Pigułka już jest w nowym DS...Tym razem w Siedlcach. i nie w willi z ogródkiem a w bloku,za to jest naprawdę jedyna gwiazdą w domu..Pani nawet imienia jej nie zmieniła i bez bólu przeżyła utratę nowego buta...Początkowo chciałam poczekać z tym niusem do wizyty poadopcyjnej,ale...nie wytrzymałam:pCo bedzie dalej nie wiem...Ale jestem dobrej myśli.Ponoć Piguła i jej nowa pańcia też...
A to jej pożegnalne zdjęcie u mnie:

Posted

gagata napisał(a):
No dobra,ciotki.....To już się przyznam....Pigułka już jest w nowym DS...Tym razem w Siedlcach. i nie w willi z ogródkiem a w bloku,za to jest naprawdę jedyna gwiazdą w domu..Pani nawet imienia jej nie zmieniła i bez bólu przeżyła utratę nowego buta...Początkowo chciałam poczekać z tym niusem do wizyty poadopcyjnej,ale...nie wytrzymałam:pCo bedzie dalej nie wiem...Ale jestem dobrej myśli.Ponoć Piguła i jej nowa pańcia też...
A to jej pożegnalne zdjęcie u mnie:

Jak mogłaś ją oddać :-(:-(:-(
A ucałowałaś słodki pyszczulek :eviltong:

Posted

I Ty takie wiadomości trzymasz w tajemnicy?:mad: Gagata co ma być to będzie świata nie zmienimy, możemy być tylko dobrej myśli i trzymać kciuki zaciśnięte z całej siły, żeby Pani się nie poddała i nie zwątpiła w to, jaka Pigułka jest wspaniała. Wierzę, że powiedziałaś Pani o wszystkim i ona wzięła ją świadoma przebytych problemów, resocjalizacji itp. Nie mozna się martwić na zapas.

PIGUŁKO ŻYCZĘ CI SZCZĘŚCIA I OBY TO BYŁ TEN OSTATNI DOMEK:loveu::loveu::loveu:

Posted

mycha101 napisał(a):
Na tym zdjęciu jest strasznie smutna, pewnie czuła, że Gagata już nie będzie jej panią.

Mycha, zajrzyj na blog - na tym zdjeciu to ona jest po akcji "niszczymy koszyczek", a tutaj udaje ze nic sie nie stalo, ze ona niewinna, ze to te pozostale czworolapy tak go dorobily, jej by nawet nie przyszlo do tego malego lebka :evil_lol:

Posted

Smiejcie się,śmiejcie.... a wiecie jak tu pusto bez niej?
W dodatku mama wiecznie gada:"zadzwoń do niej,co nowego słychać u Piguły" i takie tam....

Posted

gagata napisał(a):
Smiejcie się,śmiejcie.... a wiecie jak tu pusto bez niej?
W dodatku mama wiecznie gada:"zadzwoń do niej,co nowego słychać u Piguły" i takie tam....

Gagatko - klin klinem
:cunao:

• 2 weeks later...