Isadora7 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Czas zapoznać pigułke z moim Rambusiem i jego TZtka Fergie :) Quote
gagata Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 No i sami możecie zobaczyć, co zostało z krakowskiego koszyczka...Na końcu koszyczka juz nie ma, bo resztki musiałam wyrzucić...ileż można sprzątać te kawałki wikliny...:evil_lol: Quote
Saphira Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Coś mi sie zdaje, że Piguła wybrała sama sobie DS :loveu::loveu::loveu: Quote
Osiolek Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Saphira napisał(a):Coś mi sie zdaje, że Piguła wybrała sama sobie DS :loveu::loveu::loveu: Hehehe.... to bedzie wesolo: Bura, Muska, Fredek, Pigula i Pepega ;-) nono, jestem sklonna przyjechac zeby to obejrzec na wlasne oczy :evil_lol: Quote
Saphira Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Mieszkanie Gagaty przypomina moje. W wystroju wnętrza brakuje jej tylko łupanych orzechów. Mój Mikoś rozgryza orzechy i wyłuskuje wnętrze , pełno skorup leży na podłodze. Przez wiklinę też przeszłam :loveu: Quote
Erazm Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Tylko Osiołka trzeba sprawdzić czy maszynki do golenia dla maluchów nie ma:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, bo Gagata zostanie z czymś na wzór grzywaczy Quote
Abrakadabra Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Osiolek napisał(a):Hehehe.... to bedzie wesolo: Bura, Muska, Fredek, Pigula i Pepega ;-) nono, jestem sklonna przyjechac zeby to obejrzec na wlasne oczy :evil_lol: Osiołek... Warto to zobaczyć - oj! warto!:evil_lol: Quote
Isadora7 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 A gdzie Piguła będzie szczęśliwsza niż u gagaty? To widać na zdjęciach. http://lh5.ggpht.com/_oAeK0DYoAA0/SV01JPZL8iI/AAAAAAAAJdE/5X0-un7X0Dc/s720/IMGP2267.JPG Quote
gagata Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 To Piguła z Muśka - zobaczcie kto tu rządzi Quote
gagata Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 No dobra,ciotki.....To już się przyznam....Pigułka już jest w nowym DS...Tym razem w Siedlcach. i nie w willi z ogródkiem a w bloku,za to jest naprawdę jedyna gwiazdą w domu..Pani nawet imienia jej nie zmieniła i bez bólu przeżyła utratę nowego buta...Początkowo chciałam poczekać z tym niusem do wizyty poadopcyjnej,ale...nie wytrzymałam:pCo bedzie dalej nie wiem...Ale jestem dobrej myśli.Ponoć Piguła i jej nowa pańcia też... A to jej pożegnalne zdjęcie u mnie: Quote
Erazm Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 To nam niespodzianka:eviltong: Ale nas ciotka Gagata przetrzymala:mad: Quote
Isadora7 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Erazm napisał(a):To nam niespodzianka:eviltong: Ale nas ciotka Gagata przetrzymala:mad: A ja wiedziałam, ale teraz oficjalnie gratuluję Pigule :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Saphira Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 gagata napisał(a):No dobra,ciotki.....To już się przyznam....Pigułka już jest w nowym DS...Tym razem w Siedlcach. i nie w willi z ogródkiem a w bloku,za to jest naprawdę jedyna gwiazdą w domu..Pani nawet imienia jej nie zmieniła i bez bólu przeżyła utratę nowego buta...Początkowo chciałam poczekać z tym niusem do wizyty poadopcyjnej,ale...nie wytrzymałam:pCo bedzie dalej nie wiem...Ale jestem dobrej myśli.Ponoć Piguła i jej nowa pańcia też... A to jej pożegnalne zdjęcie u mnie: Jak mogłaś ją oddać :-(:-(:-( A ucałowałaś słodki pyszczulek :eviltong: Quote
Erazm Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Ech, Pigulko nawet ciotkom nie pomerdalas na do widzenia Quote
mycha101 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 I Ty takie wiadomości trzymasz w tajemnicy?:mad: Gagata co ma być to będzie świata nie zmienimy, możemy być tylko dobrej myśli i trzymać kciuki zaciśnięte z całej siły, żeby Pani się nie poddała i nie zwątpiła w to, jaka Pigułka jest wspaniała. Wierzę, że powiedziałaś Pani o wszystkim i ona wzięła ją świadoma przebytych problemów, resocjalizacji itp. Nie mozna się martwić na zapas. PIGUŁKO ŻYCZĘ CI SZCZĘŚCIA I OBY TO BYŁ TEN OSTATNI DOMEK:loveu::loveu::loveu: Quote
mycha101 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Na tym zdjęciu jest strasznie smutna, pewnie czuła, że Gagata już nie będzie jej panią. Quote
Osiolek Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 mycha101 napisał(a):Na tym zdjęciu jest strasznie smutna, pewnie czuła, że Gagata już nie będzie jej panią. Mycha, zajrzyj na blog - na tym zdjeciu to ona jest po akcji "niszczymy koszyczek", a tutaj udaje ze nic sie nie stalo, ze ona niewinna, ze to te pozostale czworolapy tak go dorobily, jej by nawet nie przyszlo do tego malego lebka :evil_lol: Quote
gagata Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Smiejcie się,śmiejcie.... a wiecie jak tu pusto bez niej? W dodatku mama wiecznie gada:"zadzwoń do niej,co nowego słychać u Piguły" i takie tam.... Quote
Osiolek Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 gagata napisał(a):Smiejcie się,śmiejcie.... a wiecie jak tu pusto bez niej? W dodatku mama wiecznie gada:"zadzwoń do niej,co nowego słychać u Piguły" i takie tam.... Gagatko - klin klinem :cunao: Quote
Ania W Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Super!:loveu: Cieszę się ogromnie :) To kiedy cdn ? ;) Quote
gagata Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Poczekam jeszcze na wizytę poadopcyjną....:cool3: Quote
mycha101 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Jaka tu cisza:shake: Gagata napisz co u Pigułki:roll: Quote
malagos Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 no własnie?.... Mycha, co tak rzadko na forum? Quote
gagata Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Dzisiaj wizyta poadopcyjna...jutro Wam wszystko opowiem... Quote
Recommended Posts