Margo05 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 :cool2::cool2::cool2::laola::cunao::drink1: Quote
Miśka84 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::ylsuper::ylsuper::ylsuper::Cool!::Cool!::Cool!::BIG::BIG::BIG: Bardzo się cieszę!!! Quote
Saphira Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Super wiadomości. :loveu: Czemu innym biedom tak sie nie udało :shake: Quote
clo Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Gagatko ciesze sie bardzo!!pamietasz jak ja do Ciebie przywiozlam?jak nioslysmy klate i transporterek?;)rany ciezkie bylo;p jaka ona wtedy biedna byla...ale dzieki Tobie to jest panna ,ze ho ho takie cudo z niej!tak se ciesze!!!!gratuluje!!!!! Quote
clo Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 sprosotwanie mowiac biedna nie myslalam,ze zabiedzona tylko,ze taka wystraszona;) Quote
li1 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Gagata, zostajesz nadworna resocjalizatorka trudnych przypadkow i specjalistka znajdywania nowych domkow. Dzieki. Quote
Margo05 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Li1 w pełni się z Tobą zgadzam :loveu::loveu::loveu: Quote
Mośka Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Ale NEWS:multi::multi::multi: Gagata - mam na szybko dla Ciebie prace domową. Jutro Pigulka ukaze sie w Echo Miasta, mozesz miec telefony. Tego sie juz nie odkreci. Wymysl sobie, poszukaj moze (na dogo czy w zaprzyjaznionych schronach) podobnych suniek - moze na fali Piguly udaloby sie znalezc dom innej biedzie :roll: Quote
mycha101 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 To najlepsza wiadomość z możliwych. :multi::multi::multi: Bardzo się cieszę i mam nadzieję, że nowi właściciele pokochają ją i będą wyrozumiali dla Pigułki, bo przecież to dla niej kolejny stres. Na pewno pokochała Gagatę i rozstanie nie będzie dla niej łatwe. Gagata bardzo Ci dziękuję za wszystko:loveu::loveu::loveu:Dałaś jej szansę na nowe życie, teraz jeszcze Pepega Ci została:cool3: Quote
Osiolek Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='Mośka']Ale NEWS:multi::multi::multi: Gagata - mam na szybko dla Ciebie prace domową. Jutro Pigulka ukaze sie w Echo Miasta, mozesz miec telefony. Tego sie juz nie odkreci. Wymysl sobie, poszukaj moze (na dogo czy w zaprzyjaznionych schronach) podobnych suniek - moze na fali Piguly udaloby sie znalezc dom innej biedzie :roll: Jest sunia, koipa Piguly, byla na naszym watku Zamosc, teraz jest w Wwie. Tu jest jej watek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/malenka-mlodziutka-sliczna-misia-juz-w-dt-w-warszawie-potrzebny-ds-124624/ Moze by ja podsunac? Quote
Jo37 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Faktycznie - obie sunie bardzo podobne . Quote
gagata Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Kontakt z Pati - mam nadzieję nawiazałam... Misie biorę pod uwagę i tam będę kierować zainteresowanych Pigułką.... Saphirko, inne miały mniej szczęścia, ale tylko przez chwilę...;) Quote
Mośka Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 O matko, faktycznie identyczna ! Trzymam kciuki by i Misi sie udalo. Z tymi telefonami to nie jest tak, ze jest ich mnostwo, roznie to bywa, ale 3, 4 sie zdarzaja... Oby sie ktos zainteresowal - Gagata, jak ktos juz zadzwoni - nie popusc!;) Quote
AnnaB Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 A ja przejeżdżałam w niedzielę koło Warszawy i wam machałam :hand: Znaczy Gagacie Pigułce i temu futrzastemu stworowi. Tylko nie mówcie że nie widzieliście :cool3: Quote
gagata Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 AnnaB, to było wtedy, jak taki wiatr zawiał i balkon mi się otworzył na całą szerokość?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kontakt po ogłoszeniu był - przekierowałam na Misie i Pati... A tak naprawdę to siedze i beczę, bo Pigułka właśnie wyjechała do nowego domku w Krakowie..Jak odjeżdżali, to tak się na mnie patrzyła.....Pewnie,że bedzie miała dobrze,ale.. . A miałam taki fajny banerek..:evil_lol:.. Quote
AnnaB Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Mnie się wydaje że nie mogłabym być DT...nie umiałabym oddać psiaka który u mnie był dłużej niż wynosiła trasa jego przejazdu z miejsca X do miejsca Y. Ja nawet w tych wiezionych się zakochuję i najchętniej skręciłabym do domu...Gdzieś to napisałaś Gagato że "zbieracz" nigdy nie zaczyna od dwudziestu...I ja dokładnie rozumiem co miałaś na myśli... Quote
Miśka84 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 gagata napisał(a):A tak naprawdę to siedze i beczę, bo Pigułka właśnie wyjechała do nowego domku w Krakowie..Jak odjeżdżali, to tak się na mnie patrzyła.....Pewnie,że bedzie miała dobrze,ale.. :glaszcze::glaszcze::calus::calus: Quote
Osiolek Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='AnnaB']Mnie się wydaje że nie mogłabym być DT...nie umiałabym oddać psiaka który u mnie był dłużej niż wynosiła trasa jego przejazdu z miejsca X do miejsca Y. Ja nawet w tych wiezionych się zakochuję i najchętniej skręciłabym do domu...Gdzieś to napisałaś Gagato że "zbieracz" nigdy nie zaczyna od dwudziestu...I ja dokładnie rozumiem co miałaś na myśli... Aniu, i to jest wlasnie przawdziwe BOHATERSTWO I MILOSC DO PSA - zeby - wiedzac przez jakie "pieklo rozstania" sie przejdzie, mimo wszystko sie na to zdecydowac..... Pigulka ma ZYC DLA SIEBIE a nie dla nas. Gagatko , ogromne dzieki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zeby nie Ty, Pigulka siedzialaby w schronie przez najblizsze 15 lat..... Quote
Margo05 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 AnnaB, bo Cię nauczyli w szkole czytać, a nie tylko literek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I ja Ciebie rozumiem. Jak trafiła do naszego domu Makuszka, to po 1,5 miesiąca trafiło do nas na tymczasowy tymczas jej rodzeństwo brat z siostrą. Tak się tymczasowali, że na stałe u nas zagościli. Kornelka z nami, a Matołek u Rodziców :loveu: Quote
teapot Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='gagata']AnnaB, to było wtedy, jak taki wiatr zawiał i balkon mi się otworzył na całą szerokość?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kontakt po ogłoszeniu był - przekierowałam na Misie i Pati... A tak naprawdę to siedze i beczę, bo Pigułka właśnie wyjechała do nowego domku w Krakowie..Jak odjeżdżali, to tak się na mnie patrzyła.....Pewnie,że bedzie miała dobrze,ale.. . A miałam taki fajny banerek..:evil_lol:.. Wspaniałe wieści! Pigułko - wszystkiego co najwspanialsze w nowym domku, szczęścia i maaasy miłości! Gagato - siły i spokoju. Trzymaj się dzielnie wspaniała kobieto! A banerek Pigułki jest (był) pierwsza klasa! Quote
Isadora7 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Pigułka wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Quote
gagata Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 Pigułka już bezpieczna w nowym domu,z opiekunem się dogadała jeszcze w czasie drogi..Za jakiś miesiąc mam obiecane zdjęcia.... Teraz chwila oddechu i ...Pepega czeka. Quote
mycha101 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 a miało nie być łez..., ale to ze szczęścia. Gagata:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:... no i Pepega czeka:evil_lol: Quote
Recommended Posts