Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gagatko ciesze sie bardzo!!pamietasz jak ja do Ciebie przywiozlam?jak nioslysmy klate i transporterek?;)rany ciezkie bylo;p jaka ona wtedy biedna byla...ale dzieki Tobie to jest panna ,ze ho ho takie cudo z niej!tak se ciesze!!!!gratuluje!!!!!

Posted

Ale NEWS:multi::multi::multi:

Gagata - mam na szybko dla Ciebie prace domową. Jutro Pigulka ukaze sie
w Echo Miasta, mozesz miec telefony. Tego sie juz nie odkreci. Wymysl sobie, poszukaj moze (na dogo czy w zaprzyjaznionych schronach) podobnych suniek - moze na fali Piguly udaloby sie znalezc dom innej biedzie :roll:

Posted

To najlepsza wiadomość z możliwych. :multi::multi::multi:
Bardzo się cieszę i mam nadzieję, że nowi właściciele pokochają ją i będą wyrozumiali dla Pigułki, bo przecież to dla niej kolejny stres. Na pewno pokochała Gagatę i rozstanie nie będzie dla niej łatwe.
Gagata bardzo Ci dziękuję za wszystko:loveu::loveu::loveu:Dałaś jej szansę na nowe życie, teraz jeszcze Pepega Ci została:cool3:

Posted

[quote name='Mośka']Ale NEWS:multi::multi::multi:

Gagata - mam na szybko dla Ciebie prace domową. Jutro Pigulka ukaze sie
w Echo Miasta, mozesz miec telefony. Tego sie juz nie odkreci. Wymysl sobie, poszukaj moze (na dogo czy w zaprzyjaznionych schronach) podobnych suniek - moze na fali Piguly udaloby sie znalezc dom innej biedzie :roll:

Jest sunia, koipa Piguly, byla na naszym watku Zamosc, teraz jest w Wwie.

Tu jest jej watek:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/malenka-mlodziutka-sliczna-misia-juz-w-dt-w-warszawie-potrzebny-ds-124624/

Moze by ja podsunac?

Posted

Kontakt z Pati - mam nadzieję nawiazałam... Misie biorę pod uwagę i tam będę kierować zainteresowanych Pigułką....

Saphirko, inne miały mniej szczęścia, ale tylko przez chwilę...;)

Posted

O matko, faktycznie identyczna ! Trzymam kciuki by i Misi sie udalo.
Z tymi telefonami to nie jest tak, ze jest ich mnostwo, roznie to bywa,
ale 3, 4 sie zdarzaja...

Oby sie ktos zainteresowal - Gagata, jak ktos juz zadzwoni - nie popusc!;)

Posted

A ja przejeżdżałam w niedzielę koło Warszawy i wam machałam :hand:
Znaczy Gagacie Pigułce i temu futrzastemu stworowi. Tylko nie mówcie że nie widzieliście :cool3:

Posted

AnnaB, to było wtedy, jak taki wiatr zawiał i balkon mi się otworzył na całą szerokość?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Kontakt po ogłoszeniu był - przekierowałam na Misie i Pati...

A tak naprawdę to siedze i beczę, bo Pigułka właśnie wyjechała do nowego domku w Krakowie..Jak odjeżdżali, to tak się na mnie patrzyła.....Pewnie,że bedzie miała dobrze,ale..
.
A miałam taki fajny banerek..:evil_lol:..

Posted

Mnie się wydaje że nie mogłabym być DT...nie umiałabym oddać psiaka który u mnie był dłużej niż wynosiła trasa jego przejazdu z miejsca X do miejsca Y. Ja nawet w tych wiezionych się zakochuję i najchętniej skręciłabym do domu...Gdzieś to napisałaś Gagato że "zbieracz" nigdy nie zaczyna od dwudziestu...I ja dokładnie rozumiem co miałaś na myśli...

Posted

gagata napisał(a):
A tak naprawdę to siedze i beczę, bo Pigułka właśnie wyjechała do nowego domku w Krakowie..Jak odjeżdżali, to tak się na mnie patrzyła.....Pewnie,że bedzie miała dobrze,ale..

:glaszcze::glaszcze::calus::calus:

Posted

[quote name='AnnaB']Mnie się wydaje że nie mogłabym być DT...nie umiałabym oddać psiaka który u mnie był dłużej niż wynosiła trasa jego przejazdu z miejsca X do miejsca Y. Ja nawet w tych wiezionych się zakochuję i najchętniej skręciłabym do domu...Gdzieś to napisałaś Gagato że "zbieracz" nigdy nie zaczyna od dwudziestu...I ja dokładnie rozumiem co miałaś na myśli...

Aniu, i to jest wlasnie przawdziwe BOHATERSTWO I MILOSC DO PSA - zeby - wiedzac przez jakie "pieklo rozstania" sie przejdzie, mimo wszystko sie na to zdecydowac.....

Pigulka ma ZYC DLA SIEBIE a nie dla nas.

Gagatko , ogromne dzieki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zeby nie Ty, Pigulka siedzialaby w schronie przez najblizsze 15 lat.....

Posted

AnnaB, bo Cię nauczyli w szkole czytać, a nie tylko literek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

I ja Ciebie rozumiem. Jak trafiła do naszego domu Makuszka, to po 1,5 miesiąca trafiło do nas na tymczasowy tymczas jej rodzeństwo brat z siostrą. Tak się tymczasowali, że na stałe u nas zagościli. Kornelka z nami, a Matołek u Rodziców :loveu:

Posted

[quote name='gagata']AnnaB, to było wtedy, jak taki wiatr zawiał i balkon mi się otworzył na całą szerokość?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Kontakt po ogłoszeniu był - przekierowałam na Misie i Pati...

.
A miałam taki fajny banerek..:evil_lol:..

Wspaniałe wieści!

Pigułko - wszystkiego co najwspanialsze w nowym domku, szczęścia i maaasy miłości!
Gagato - siły i spokoju. Trzymaj się dzielnie wspaniała kobieto! A banerek Pigułki jest (był) pierwsza klasa!

Posted

Pigułka już bezpieczna w nowym domu,z opiekunem się dogadała jeszcze w czasie drogi..Za jakiś miesiąc mam obiecane zdjęcia....

Teraz chwila oddechu i ...Pepega czeka.