Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja znam jednego czlowieka, co lubi wstawac o 5 rano- moj malzonek. Pigula pasuje do niego jak ulal. Ustawiam sie w kolejce po sliczna, kochana Pigulke.

Posted

Margo05 napisał(a):
Li1, mówisz poważnie? :cool3:

Ja zawsze powaznie.
Wiesz, ze jak pierwszy raz weszlam na strone Emira, to moje dziecko i maz zakochali sie w Pigulce. Ja zakochuje sie w kazdym psie, takam kochliwa.

Posted

Teraz to gagata powinna zrobic licytacje, kto zaplaci wiecej za Pigulke, bo o ile wiem, to jest paru chetnych, ale DT wybredny. Ja tez jeszcze nie zaakceptowana.

Posted

Margo05 napisał(a):
Li, będziesz musiała się postarać ;):evil_lol:

A ja czuje , ze gagata tylko tak wymysla te przeszkody, bo chce Pigulke zatrzymac dla siebie.

Posted

Ten pies musi byc nadzwyczajny, bo jeszcze takich konkursow nie mialam przy adopcjach. Ale to dobrze, nareszcie trzeba sie postarac, zeby dostac psa.

Posted

Jak tu jakiś domek czai się w powietrzu ;) to radzę się pospieszyć z decyzją, bo jak Pigułka w poniedziałek będzie gwiazdą gazety to... może być już za późno ;) OBY!!!!

Posted

O tak, dziś był Ważny Dzień dla Pigułki....Panna MA DOMEK !!!:multi::multi::multi:
W najbliższy piątek jedzie do Krakowa wraz z nowym opiekunem,bedzie mieszkać z kolegą welshakiem w domku z ogródkiem....Mmam też obiecane zdjęcia za jakis czas i zgodę na wizytę poadopcyjną...:smilecol:

Pigułka pod choinkę dostała domek!