Erazm Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Pigułka i reszta budzić Gagatkę spacerek:evil_lol: Quote
AnnaB Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 U mnie wystarczyłoby cichutko zawołać "kici kici"-pobudka murowana :evil_lol: Quote
gagata Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Ja już dawno po spacerkach.....Piguła zegarek ma wyregulowany...:diabloti: Quote
Margo05 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Pigulinka tak się rano zrywa, bo chce by Gagatka ją do nowego domku zaprowadziła :loveu: Quote
gagata Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Chciałam Pigułce porobić jakieś ogłoszenia... i wieeelka d.... Niby wysłane, a potem znależć tego ogłoszenia nie mogę...nic nie rozumiem, Chyba za stara juz jestem albo co...:shake: Quote
Margo05 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Isadorka, jakie śliczne :crazyeye: :loveu: Quote
gagata Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Isadorko...:buzi::Rose::Rose::Rose: Quote
gagata Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Udało się !!!!!!! Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Quote
Mośka Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Pigułka na gratce: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1768375_sliczna_mala_sunia_czy_ktos_da_jej.html i gumtree Warszawa. Gagata - mam dla Ciebie propozycję: co byś powiedziała na pokazanie Pigułki w poniedziałkowym wydaniu ECHA Miasta ? Podałabym tel. do Ciebie i email, co? Potrzebuję więc pilnie fotkę suni w oryginalnych rozmiarach - tę, gdzie stoi pod ścianą, tę samą , którą wykorzystałaś w ogłoszeniu poniżej. Pls wrzuccie mi na : moskap@op.pl Quote
gagata Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 I tu też już jest: [url=http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/?id=645]Pigu Quote
Margo05 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='Mośka']Pigułka na gratce: Śliczna mała sunia-czy ktoś da jej szansę na dom? i gumtree Warszawa. Gagata - mam dla Ciebie propozycję: co byś powiedziała na pokazanie Pigułki w poniedziałkowym wydaniu ECHA Miasta ? Podałabym tel. do Ciebie i email, co? Potrzebuję więc pilnie fotkę suni w oryginalnych rozmiarach - tę, gdzie stoi pod ścianą, tę samą , którą wykorzystałaś w ogłoszeniu poniżej. Pls wrzuccie mi na : moskap@op.pl W oryginalnym rozmiarze mogę wysłać wieczorkiem :cool3: takie 3 tysiące na ileś tam (nie pamiętam :oops:) Quote
Mośka Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Już mam, dzięki ;) Ogłoszenie Pigułki na gumtree: Nr referencyjny ogłoszenia Śliczna Pigułka- małe cudo czeka na swoją szansę! na : 93112169 Quote
Margo05 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Mośka, piękne dzięki :loveu::loveu::loveu: Quote
Erazm Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Rany, Piguła będzie gwiazdą:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jak to możliwe???????????? Ona JUZ jest GWIAZDA:lol: Quote
Ania W Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 To może teraz jako gwiazda poranna nam zaświeci ;) Quote
Margo05 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 I ciotkę Gagatkę na spacer wciągnie :evil_lol: Quote
gagata Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Hahaha....:razz: o tej porze to ja razem z Piguła i całą reszta możemy spokojnie wracać do łóżka...Ona preferuje 5.00........:diabloti: Quote
Erazm Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 O 5?????? Nie gniewaj się Piguła, ale ... to ja tego tamtego....zostanę z Yoorkiem... No, wiesz ja go co prawda muszę wymasować żeby się zdecydował na łypnięcie okiem... Na siłę wyciągnąć z łóżka, ale nie wcześniej niż 9...Pigułka, śliczna jesteś, ale czemu spać nie możesz i innym nie dajesz:crazyeye:?????? Quote
Recommended Posts