Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chciałam Pigułce porobić jakieś ogłoszenia... i wieeelka d.... Niby wysłane, a potem znależć tego ogłoszenia nie mogę...nic nie rozumiem,
Chyba za stara juz jestem albo co...:shake:

Posted

Pigułka na gratce:
http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1768375_sliczna_mala_sunia_czy_ktos_da_jej.html

i gumtree Warszawa.

Gagata - mam dla Ciebie propozycję: co byś powiedziała na pokazanie Pigułki w poniedziałkowym wydaniu ECHA Miasta ? Podałabym tel. do Ciebie i email, co?

Potrzebuję więc pilnie fotkę suni w oryginalnych rozmiarach - tę, gdzie stoi pod ścianą, tę samą , którą wykorzystałaś w ogłoszeniu poniżej. Pls wrzuccie mi na : moskap@op.pl

Posted

[quote name='Mośka']Pigułka na gratce:
Śliczna mała sunia-czy ktoś da jej szansę na dom?

i gumtree Warszawa.

Gagata - mam dla Ciebie propozycję: co byś powiedziała na pokazanie Pigułki w poniedziałkowym wydaniu ECHA Miasta ? Podałabym tel. do Ciebie i email, co?

Potrzebuję więc pilnie fotkę suni w oryginalnych rozmiarach - tę, gdzie stoi pod ścianą, tę samą , którą wykorzystałaś w ogłoszeniu poniżej. Pls wrzuccie mi na : moskap@op.pl

W oryginalnym rozmiarze mogę wysłać wieczorkiem :cool3: takie 3 tysiące na ileś tam (nie pamiętam :oops:)

Posted

O 5?????? Nie gniewaj się Piguła, ale ... to ja tego tamtego....zostanę z Yoorkiem... No, wiesz ja go co prawda muszę wymasować żeby się zdecydował na łypnięcie okiem... Na siłę wyciągnąć z łóżka, ale nie wcześniej niż 9...Pigułka, śliczna jesteś, ale czemu spać nie możesz i innym nie dajesz:crazyeye:??????