tajdzi Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 [quote name='Patka']Tajdzi widac że Loni sie powodzi :wink: na tej pierwsze focie kot bezszyjny :wink: ale fotki jak zawsze pierwsza klasa bo i modelka boska :D no żeby o fotoreporterce nie wspominać Quote
tajdzi Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 i jeszcze na dowód, że robi się cieplej - koty już zaczęły stroić się w lżejsze ciuszki ;) http://upload.miau.pl/1/6054.jpg Quote
malawaszka Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 hahah dobree Tajdzi ja normalnie uwielbiam tą Twoją Lonię i Twoje fotki - są niesamowite i jakbyś kiedyś zrobiła kalendarz z jej zdjęciami to ja pierwsza w kolejce się ustawiam :fadein: Quote
tajdzi Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 No Loniowe zdjecia wysłałam do kociego kalendarza, ale konkurencja wielka, oj wielka A propos Beatko Pokaż nam proszę jakie ty Dymulkowe zdjecia wysłałaś? 8) ocenię jak wypadł Loniowy konkurent ;) Quote
malawaszka Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 aaa to ja czekam na wieścia jak się nasze dogomaniackie kociaki dostaną :angel: Quote
Petra_ Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Ja też,ja też :lol: Zakupię z chęcią taki koci kalendarz,no i trzymam kiuki za Lonię i Dymka :lol: Quote
dbsst Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 nie mam swojego kota ale jakbym miala to ewnie by sie tak zachowywal ;) Quote
malawaszka Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 hahahaha no tak pewnie razem ze szpilką by w tej misce leżał :lol: Quote
Poświata Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 tajdzi napisał(a): A propos Beatko Pokaż nam proszę jakie ty Dymulkowe zdjecia wysłałaś? 8) ocenię jak wypadł Loniowy konkurent ;) :oops: :oops: :oops: Ja jeszcze nie wysłałam :-? . Quote
dbsst Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 malawaszka napisał(a):hahahaha no tak pewnie razem ze szpilką by w tej misce leżał :lol: hahaha zaloze sie ze Szpila to by nocowala w tej misce hahaha tajdzi cholercia wydalo sie ;) Quote
tajdzi Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Migusiem wysyłaj!! Tylko do tej niedzieli masz czas!!!!! Quote
malawaszka Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Beata&Poświata napisał(a):tajdzi napisał(a): A propos Beatko Pokaż nam proszę jakie ty Dymulkowe zdjecia wysłałaś? 8) ocenię jak wypadł Loniowy konkurent ;) :oops: :oops: :oops: Ja jeszcze nie wysłałam :-? . Beata to na co czekasz???? wysyłać wysyłać chcę następny koci kalendarz z dogokaniackimi kotami mieć - bo ten teraz to jakis taki obcy :lol: Quote
dbsst Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 ojej dogomaniacki kalendarz z NASZYMI kotami ;) Beatko Dymek raz wyslany bo ja oszaleje ;) Quote
Poświata Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 To że fotki zostaną wysłane to nie oznacza wcale, że będą zakwalifikowane. Jakoś tak na siłę robienie zdjęć idzie mi pod górkę, a właściwie Dymkowi. Chyba go w końcu taśmą klejącą gdzieś podkleję, żeby dał sobie zrobić zdjęcie kalendarzowe :evilbat: . No ale cosik tam wybiorę. Do niedzieli się pewnie wyrobię. Cierpliwości... :P Quote
Poświata Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 A tu zobaczcie jaki wysyp rudzielców. Hodowla MCO w Krakowie. Wysłałam uprzejme zapytanie, i dostałam jakąś taką ogólną i suchą odpowiedź. Chyba oleję, bo nie dość że kawałek od Warszawy to i pani zrobiła nie najlepsze pierwsze wrażenie. Nawet nie podała za ile, anie jakie charakterki mają :roll: :-? , ale kotuchy fajne są. Quote
malawaszka Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 aaaaa jakie rudości i pręguski - moje dwa ulubione umaszczenia :angel: Quote
Poświata Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 No dobrze, rudy rudym, a jak sie Wam podoba ten kotecek, pręgowany??? Quote
szaraduszka Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Śliczniutki :angel: ale wygląda jak ostatnie nieszczęście :roll: taką ma przestraszoną minkę Quote
aga1215 Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 [quote name='Beata&Poświata']No dobrze, rudy rudym, a jak sie Wam podoba ten kotecek, pręgowany??? skoro pytasz, hmmmmm :-? :wink: (zaraz bym wzięła - sam miodzik :P ) zazdrość przeze mnie przemawia :oops: - ja nie mogę :( Quote
Poświata Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 A czemu nie możesz Aga??? Mańka z Felkiem by Cię wyeksmitowali do kotłowni, czy jak? Quote
Poświata Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 [quote name='tajdzi'] A propos Beatko Pokaż nam proszę jakie ty Dymulkowe zdjecia wysłałaś? 8) ocenię jak wypadł Loniowy konkurent ;) :oops: może być coś w ten deseń??? albo z sesji drapakowej :lol: ??? Quote
souris Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Beata każde Dymkowe zdjęcie jest piękne :angel: Ja chyba jednak preferuję rudzielce, owszem pręguski są śliczne ale jak zobaczyłam rudzielca, to kaput teraz tylko rude kocię wchodzi w grę :D Quote
Recommended Posts