Poświata Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 [quote name='Patka']Ależ ona ma piekny rysunek na futerku :D Bo ona napewno ma cos z kota bengalskiego: i budowa ciała, wielkość uszu i jeszcze ten rysunek na futerku :P . Albo zobaczcie tutaj :P A tu jeszcze dla porównania: Quote
aga1215 Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 [quote name='aga1215'][quote name='Beata&Poświata'] A to na zakończenie miłego dnia :P : Dobranoc. a co to się Dymkowi stało ???????????????????????????? no i jak mamy teraz spokojnie spać ?????????? Beata - ja dalej się denerwuję - co się Dymkowi stało???? Quote
Poświata Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Stresuje się bidulek moim nowym pomysłem dokocenia stada :lol: :lol: :lol: . Quote
Evelina Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Ten kotecek wygląda jak wzięty z galerii doktora Guntera von Agens :-? Mam nadzieję że mi wybaczycie ten komentarz, ale za nic nie mogłam się powstrzymać. :oops: Quote
aga1215 Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Beata&Poświata napisał(a):Stresuje się bidulek moim nowym pomysłem dokocenia stada :lol: :lol: :lol: . no to masz w domu już dwóch przeciwników zakocenia :niewiem: :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
tajdzi Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Beatko, Ale znalazłaś podobne kocurki :o A te w ciapki to jak pantery wyglądają A dziś postaram się Wam pokazać Lonię wystawową :) Naumiałam się trzymać odpowiednio kota 8) Quote
tajdzi Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 [quote name='tanita'][quote name='wykorzystująca zwierzęta do robót domowych tajdzi']Lonia pracująca Nie ma to jak kota do zmywania zagonić :wink: :lol: Zmywarka ręczna, napędzana mlekiem, chrupkami i zabawami z myszką Wyliże to co się nadaje, a to co się nie nadaje i tak jest niepotrzebne, to można zrzucić :) Quote
Poświata Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 aga1215 napisał(a):Beata&Poświata napisał(a):Stresuje się bidulek moim nowym pomysłem dokocenia stada :lol: :lol: :lol: . no to masz w domu już dwóch przeciwników zakocenia :niewiem: :wink: :lol: :lol: :lol: Taaaa, Wojtecki wygląda podobnie :evil: , tylko nie dał sobie fotki zrobić :D :wink: . Quote
aga1215 Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Beata&Poświata napisał(a):aga1215 napisał(a):Beata&Poświata napisał(a):Stresuje się bidulek moim nowym pomysłem dokocenia stada :lol: :lol: :lol: . no to masz w domu już dwóch przeciwników zakocenia :niewiem: :wink: :lol: :lol: :lol: Taaaa, Wojtecki wygląda podobnie :evil: , tylko nie dał sobie fotki zrobić :D :wink: . ach to dlatego jest w "delegacji" :eek: :cunao: :eek: :cunao: :eek: :cunao: :eek: :cunao: Quote
Poświata Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 :nono: :laugh2_2: :jumpie: :laugh2_2: :jumpie: :laugh2_2: :jumpie: Quote
aga1215 Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Beata&Poświata napisał(a)::nono: :laugh2_2: :jumpie: :laugh2_2: :jumpie: :laugh2_2: :jumpie: no, co :P :lol: :lol: :lol: BTW - nie widzę Twojego podpisu - czemu? Quote
Poświata Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Nie pij tyle syropków, nie wiesz, że one na spirycie są robione??? Ja tam wszystko widzę, co trzeba :P . Quote
aga1215 Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Beata&Poświata napisał(a):Nie pij tyle syropków, nie wiesz, że one na spirycie są robione??? Ja tam wszystko widzę, co trzeba :P . widzem, już widzem :HUT012: :drinka: :rocol: :multi: :multi: :multi: Quote
Patka Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Przecudne te bengalczyki :D zakochałam sie w rysunku ich futerka :D boskie A jak tam Dymus?? Quote
Patka Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Ale i tak wolę mojego cudnego rudzielca, który ostatni pozwala robić ze soba wszystko :D Quote
Poświata Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 A Dymuś, dziękuję, dobrze :P . Znęca się nad drapaczkiem, ale z umiarem. Cały czas jednak woli zabawę z pańcią w aportowanie, albo słodkie nic nie robienie :D :P :D Quote
Poświata Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 No w końcu wujcio jest dla Dymcia wzorcem :P :P :P . Quote
Patka Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Powtórzę sie o taki wzór chodziło jak poniżej :D :wink: Quote
Poświata Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Dokładnie taki, czy dobrze to robię??? :P :P Quote
Patka Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Cała rodzinka po obradach uznała ze młodszy kolega juz prawie przerósł mistrza w wietrzeniu :lol: :wink: nie ma co chłopczyna pojętny :D Quote
Poświata Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Zauważyłam, że Dymek jak chce na coś się pogapić, to zamiast siedzieć i zadzierać łepek, woli bachnąć się na plecki i ma wtedy wieksze pole widzenia. Jeszcze trochę a zostanie vice-mistrzem :D :D :D Quote
Patka Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 A czy juz pilnuje domostwa i wydaje z siebie pomruk jak coś mu sie nie podoba?? Walery to kot pilnujący :D Wujcio postanowił sie umyc ... znów będe musiała go po tm wyczesac i natalkowac :D Quote
Poświata Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Patka napisał(a):A czy juz pilnuje domostwa i wydaje z siebie pomruk jak coś mu sie nie podoba?? Walery to kot pilnujący :D Nie, domostwa muszę pilnować sama, ani Dymek, ani Poświata tym sobie łepków nie zaprzątają :( . Z tym że Dymek może jeszcze od wujcia Walerego się nauczy, bo Poświata to już kompletnie sobie odpuściła :P . Quote
Patka Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Lilith czasem sobie przypomni :wink: A Walery uprawia toaletę oto świerzutkie fotki (5 min temu) :D Quote
Recommended Posts