ajka Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Tak,tak, daj mi na pw. Zataszczę tam TZ-a!! To będzie kolejny krok w oswajaniu z "bestiami". Boję się tylko,że jak już zobaczę na żywczyka te piękności to nie będę mogła wyjść 8) Quote
Petra_ Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 :lol: Schowałem się Najpierw spanko Potem się myję Quote
Petra_ Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Hehe a to Łatka-moja osobista bodyguard'ka :evilbat: Quote
Patka Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Petra ta trzecia fotka ż różowymi poduszeczkami jest przepiękna :D Cud mód :D Quote
Poświata Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 [quote name='ajka']Tak,tak, daj mi na pw. Zataszczę tam TZ-a!! To będzie kolejny krok w oswajaniu z "bestiami". Boję się tylko,że jak już zobaczę na żywczyka te piękności to nie będę mogła wyjść 8) To masz wtedy dwa wyjścia, albo zostaniesz w hodowli z kotami :P , albo weżmiesz sobie jednego, a że cuda to fakt: to jedno cudo Łazik a to drugie Modry Quote
tajdzi Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Ciekawe ile czasu podczas wystawy trzeba takiego "bydlaczka" na rękach trzymać? to przecież zakwasów można dostać :lol: Piękne kociska Moja znajoma ma śliczną koteczke, wygląda prawie tak jak ten drugi kociak. Na żywo te koty są dużo piękniejsze... Quote
Poświata Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 A ja nie wytrzymam i muszę się pochwalić :oops: . Oto nowa zabaweczka dla koteczka :P :multi: Quote
tajdzi Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Hi Hi gratuluję!!! Na tym ostatnim zdjęciu wygląda jak mała paróweczka ;) Beatko, a są do kupienia same takie nogi? Bo mamy trochę za wysokie mieszkanie i kawałka nam do sufitu brakuje :roll: Quote
Poświata Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Nie mam zielonego pojęcia. My kupiliśmy używany za przyzwoitą cenę :D . Ale myślę, że jak byś zamawiała, to możesz poprosić o jedną nogę. Choć z tą "Wiklinką" bywa różnie. Quote
tajdzi Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Beata&Poświata napisał(a):Nie mam zielonego pojęcia. My kupiliśmy używany za przyzwoitą cenę :D . Ale myślę, że jak byś zamawiała, to możesz poprosić o jedną nogę. Choć z tą "Wiklinką" bywa różnie. Tyle że ja też już używany mam :) Ma domek, półeczkę, kółeczko i hamaczek, i taką długą nogę do sufitu, ale ta noga troche z krótka i wystaje kawałek śróbki metalowej (konstrukcja mojego TZ) no i chcę taką dłuższą samą nogę ;) A Poświatka nie chce włazić na drapaczek? 8) :lol: Quote
Poświata Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Drapak stoi w kocim pokoju, do którego Poświata nie łazi. A co do długości nogi, jak TZ taki złota rączka to proponuję poprosić ze sklepu rurę po wykładzinach albo firanach, przyciąć odpowiednią długość, przełożyć tamto zakończenie, pokombinować i powinno być ok. :P Quote
baskomaniak Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 tajdzi napisał(a):Ciekawe ile czasu podczas wystawy trzeba takiego "bydlaczka" na rękach trzymać? to przecież zakwasów można dostać :lol: ... To są krótkie "prezentacje" dla oglądających. Podczas ocieniania kota nie ma się z nim żadnego kontaktu, poza wzrokowym... Nudniejszej imprezy wystawowej jak wystawa kotów (z punktu widzenia wystawcy) być chyba nie może. Wystawy kotów to głównie przyjemność dla odwiedzających, pod warunkiem, że nie jest ciasno. Inaczej można być "przeciągniętym" przez alejki i nie zobaczyć żadnego kota... Proponuję dołączyć do jakiegoś znajomego wystawcy i przesiedzieć z nim 8-9 godzin za klatką z kotem... Pozdrawiam. :D Quote
Poświata Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 [quote name='ajka']Tak,tak, daj mi na pw. Zataszczę tam TZ-a!! To będzie kolejny krok w oswajaniu z "bestiami". Boję się tylko,że jak już zobaczę na żywczyka te piękności to nie będę mogła wyjść 8) Ajka to z dedykacją dla Ciebie: Quote
tajdzi Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 musia napisał(a):Tajdzi, dotarło do ciebie moje PW ??? Jap odpowiedziałam :) A wiecie, że Lońka w takim kółeczku potrafi fikołki robić? :o :lol: Quote
Poświata Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 tajdzi napisał(a): A wiecie, że Lońka w takim kółeczku potrafi fikołki robić? :o :lol: Mówisz o tulejce na drapaku? A wiesz że Dymek ledwo sie tam już mieści :D , niedługo będę mogła to odkręcić. Quote
tajdzi Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Beata&Poświata napisał(a):tajdzi napisał(a): A wiecie, że Lońka w takim kółeczku potrafi fikołki robić? :o :lol: Mówisz o tulejce na drapaku? A wiesz że Dymek ledwo sie tam już mieści :D , niedługo będę mogła to odkręcić. Ależ im ciaśniej tym lepiej!! Najlepiej, żeby na siłę trzeba było wchodzić ;) A Lońka starsza od Dymcia o jakiś miesiąc jest :roll: i taka mała... No cóż, na pewno nie ma tego po swoich pańciusiach ;) Bo my to wielkoludki ;) Quote
Sabina1 Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Mam zdjęcie niesamowitego kota, ale nie umiem przesyłać na dogo, może mogłabym przesłać komuś na wp, albo onet, komuś kto umie dopasować? Quote
Patka Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Ale boski mu sprawiłas plac zabaw chyba usiał na feriach był bardzo grzeczny :D :wink: Quote
Poświata Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 [quote name='sabina1']Mam zdjęcie niesamowitego kota, ale nie umiem przesyłać na dogo, może mogłabym przesłać komuś na wp, albo onet, komuś kto umie dopasować? Prześlij - konga@post.pl [quote name='Patka']Ale boski mu sprawiłas plac zabaw chyba musiał na feriach był bardzo grzeczny Był bardzo grzeczny, jak na kota wyrwanego z domowych pieleszy :P , czym mnie zaskoczył. Myślałam że będzie gorzej. Zasłużył sobie, tylko narazie użytkuje go z umiarem :-? . Quote
Patka Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Poczekaj rozwinie sie chłopak Walerek juz lepiej zdrówko wraca :D Quote
Poświata Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Patka napisał(a):Poczekaj rozwinie sie chłopak Walerek juz lepiej zdrówko wraca :D Na szczęście, bidulek. Teraz tylko dużo miłości i ciepełka potrzebuje :P . :buzi: dla wujcia Walerego. Quote
Recommended Posts