Poświata Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Widzę, że kocurki zaległy grzecznie spać, tylko pańcie buszują jeszcze po dogomaniii. Patuś jak ci sie widzą zdjęcia powyżej i poniżej??? Quote
Patka Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 To z gębą rozdziwaioną boskie widze, że nie tylko mój Walery ma problem z brudną kryzą :wink: Rudy wygląda jak by miał problemy :wink: babelki jak my to mówimy zamiast myśli :D :wink: Zmartwię Cie Walery jest lekko chory rzyga z przerwani od 2 dni jak kot, w pon pani wet nas oodwiedzi :-? :wink: Quote
Poświata Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Matko boska, co mu??? Wirus czy coś zeżarł??? A może dieta mu nie służy i nie robię sobie żartów. Co powiedziała wet??? Popijam sobie właśnie Tokaja, więc wypiję za rychłe polepszenie zdrówka wujcia kotanego :drinking: . Te zdjęcia daję nie bez przyczyny, magluję Wojteckiego o drugiego kota :oops: . Quote
Majka_Gizmo Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Hejo :D Kota nie mam,ale i tu dołożę swoje 5 gr. Przedstawiam Wam Rudego-kota naszych sąsiadów, oraz dwie kotki psiapsiułek: POZUJĄCY: WŚCIEKŁY: ZDZIWIONY: HATHOR: NEFTIS: Quote
Patka Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 majka cuda a jakie maja kocie imiona dziewczyny przedwieczne :wink: :D Rudy fiu fiu Lunie nie pokazuję :D Beata no no juz Ci sie znowu chce kociaczka a co powiesz na tureckiego wana? mnie sie bardzo podobają szczególnie miłośc do wody :D Waler jakis nie swoj az mi go żal podejrzewamy ze się zatruł :-? przegłodze i odrobaczę i mam nadziej że będzie OK czasem lubi zjeśc dracene liscie :wink: Quote
Poświata Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Wiesz co? Spróbuj mu dać ludzkiej SMECTY, tylko w małej ilości albo NIFUROKSAZYD ok. 2 cm w małej strzykawce. To drugie Dymcio dostawał przy biegunce i pomagało rewelacyjnie, to pierwsze podaję dzieciom przy problemach żołądkowych. Van fajny, ale mnie wzięło na maine coona. Ślę maile do hodowców, a Wojtecki dostaje zawału serca :lol: :oops: . Quote
Patka Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Ale pewnie się nie uda tak korzystnie kupić jak Dymka one sa strasznie drogie :-? :wink: Dzieki za porady my lata wprawy dobrze tez działają krople żołądkowe choc walery nienaiwdzi :-? Bedzie dobrze :D Miłego tokaja ja mam chwile to buszuję i zaległosci odrabiam ale forum ostatni chyba tez ma sen zimowy :wink: ten rudas boski, ale one sa wielkie :D Quote
Poświata Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Są wielkie, ale przynajmnie jest do czego się przytulić :P . Taaaaa tylko ta cena, odstraszająca. Ale może dopisze mi fart jak przy Dymciu? Wymiziaj Walerego od Dymka i jego panci :D . Quote
Patka Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Dzieki dla Dymcia także mizianko :D Walery spi w koszu płóciennym na pranie :D jest szczęsliwy a tak spał ostatnio moj hednosita :wink: niezłą ma minę :wink: :D Quote
Poświata Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Aż ciśnie się na usta tekst pewnej piosenki: ".....Takiemu to dobrze, takiemu dobrze....." Quote
Patka Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Oj on ma dobrze :D a może Dymek ma gorzej :wink: :D Quote
dbsst Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 jeshu jak ja bym tego Walerego tak wziela.................to bym go pretko nie puscila jaki on jest cudowny to moje Maju jakie piekne koty nie masz ich ochoty buchnac sasiadom ;) Quote
Poświata Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Patka napisał(a):Oj on ma dobrze :D a może Dymek ma gorzej :wink: :D Gorzej pewnie nie ma. Od momentu jak dzieciory poszły spać to i kot przepadł. Założe się że śpi na regale u dzieciaków w pokoiku, tym co dawałam ostatnie zdjęcia. Wysokość ok. 150, czym wyżej tym lepiej mimo, że twardo na dechach. A ja idę się zaraz zakopać w mięciutkiej pościeli :P . I jak Dymcio chce spać z pancią, to musi przyjść do mnie, ja do niego na półkę nie pójdę :roll: :lol: Quote
Patka Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Walery dzisiejszej nocy sopał na posłaniu Lilith Luna na mojej poduszce a Lila pod kołderką w nóżkach czyli kazdy nie na swoim miejscu, ale każdy szczęśliwy :D :wink: Quote
ajka Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 przepraszam,że w formie linku do strony, ale inaczej nie wolno, nie mogłam się powstrzymać,żeby się tą fotką nie podzielić ( i koniecznie ją sobie powiększyc proszę) http://www.fototok.tkb.pl/pt/photo.php?p=9482# Quote
Patka Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 a ja jednak wole zdjęcia KOCIAKÓW DOGOMANIAKÓW :D Luna chyba także ;) Quote
dbsst Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Ajka rewelka Patka hihihihi a coz to za krzeslowe stworzenie Quote
Patka Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 fotelowe krzesłowe kanapowe zwij jak chcesz byleby było jak nawygodniej :D Quote
dbsst Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 hihihihihihihi ja cos na nia znajde w zakamarkach moej bani ;) hihihihi Quote
souris Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 O rany ale ona ma oczy, ile ja bym dała za taką zieleń :lol: :wink: :wink: :wink: Quote
ajka Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Patka napisał(a):a ja jednak wole zdjęcia KOCIAKÓW DOGOMANIAKÓW :D Ja też bym wolała,żeby to był mój kot i moja noga :lol: Jeśli się nie ma realnego kota trzeba się napawiać kotami wirtualnymi. Na razie tylko to mi pozostaje hlip,hlip Quote
Poświata Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Ajka wyszperałam hodowlę z Gdańska z pięknymi podrośniętymi Maine Coonami. Chcesz namiary??? Quote
Recommended Posts