Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

To z gębą rozdziwaioną boskie widze, że nie tylko mój Walery ma problem z brudną kryzą :wink:
Rudy wygląda jak by miał problemy :wink: babelki jak my to mówimy zamiast myśli :D :wink:
Zmartwię Cie Walery jest lekko chory rzyga z przerwani od 2 dni jak kot, w pon pani wet nas oodwiedzi :-? :wink:

Posted

Matko boska, co mu???
Wirus czy coś zeżarł???
A może dieta mu nie służy i nie robię sobie żartów.
Co powiedziała wet???
Popijam sobie właśnie Tokaja, więc wypiję za rychłe polepszenie zdrówka wujcia kotanego :drinking: .
Te zdjęcia daję nie bez przyczyny, magluję Wojteckiego o drugiego kota :oops: .

Posted

majka cuda a jakie maja kocie imiona dziewczyny przedwieczne :wink: :D
Rudy fiu fiu Lunie nie pokazuję :D
Beata no no juz Ci sie znowu chce kociaczka a co powiesz na tureckiego wana? mnie sie bardzo podobają szczególnie miłośc do wody :D
Waler jakis nie swoj az mi go żal podejrzewamy ze się zatruł :-? przegłodze i odrobaczę i mam nadziej że będzie OK czasem lubi zjeśc dracene liscie :wink:

Posted

Wiesz co?
Spróbuj mu dać ludzkiej SMECTY, tylko w małej ilości albo NIFUROKSAZYD ok. 2 cm w małej strzykawce.
To drugie Dymcio dostawał przy biegunce i pomagało rewelacyjnie, to pierwsze podaję dzieciom przy problemach żołądkowych.
Van fajny, ale mnie wzięło na maine coona.
Ślę maile do hodowców, a Wojtecki dostaje zawału serca :lol: :oops: .

Posted

Ale pewnie się nie uda tak korzystnie kupić jak Dymka one sa strasznie drogie :-? :wink:
Dzieki za porady my lata wprawy dobrze tez działają krople żołądkowe choc walery nienaiwdzi :-? Bedzie dobrze :D
Miłego tokaja ja mam chwile to buszuję i zaległosci odrabiam ale forum ostatni chyba tez ma sen zimowy :wink:
ten rudas boski, ale one sa wielkie :D

Posted

Są wielkie, ale przynajmnie jest do czego się przytulić :P .
Taaaaa tylko ta cena, odstraszająca.
Ale może dopisze mi fart jak przy Dymciu?
Wymiziaj Walerego od Dymka i jego panci :D .

Posted

Dzieki dla Dymcia także mizianko :D Walery spi w koszu płóciennym na pranie :D jest szczęsliwy a tak spał ostatnio moj hednosita :wink:

niezłą ma minę :wink: :D

Posted

jeshu jak ja bym tego Walerego tak wziela.................to bym go pretko nie puscila jaki on jest cudowny to moje

Maju jakie piekne koty nie masz ich ochoty buchnac sasiadom ;)

Posted

Patka napisał(a):
Oj on ma dobrze :D a może Dymek ma gorzej :wink: :D

Gorzej pewnie nie ma.
Od momentu jak dzieciory poszły spać to i kot przepadł.
Założe się że śpi na regale u dzieciaków w pokoiku, tym co dawałam ostatnie zdjęcia.
Wysokość ok. 150, czym wyżej tym lepiej mimo, że twardo na dechach. A ja idę się zaraz zakopać w mięciutkiej pościeli :P .
I jak Dymcio chce spać z pancią, to musi przyjść do mnie, ja do niego na półkę nie pójdę :roll: :lol:

Posted

Walery dzisiejszej nocy sopał na posłaniu Lilith Luna na mojej poduszce a Lila pod kołderką w nóżkach czyli kazdy nie na swoim miejscu, ale każdy szczęśliwy :D :wink:

Posted

Patka napisał(a):
a ja jednak wole zdjęcia KOCIAKÓW DOGOMANIAKÓW :D

Ja też bym wolała,żeby to był mój kot i moja noga :lol:
Jeśli się nie ma realnego kota trzeba się napawiać kotami wirtualnymi. Na razie tylko to mi pozostaje hlip,hlip