Poświata Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 A my z przyjemnościa Was ugościmy :P . Aparat to ja mam, maxymalne robi w formacie 2560x1920, to powinno chyba wystarczyć??? Tylko musze zapolować na Dymka, bo te zdjęcia co ma do tej pory robione są 1280x960, a przy powiększaniu zatracą pewnie ostrość. Quote
tajdzi Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Beata&Poświata napisał(a):A my z przyjemnościa Was ugościmy :P . Aparat to ja mam, maxymalne robi w formacie 2560x1920, to powinno chyba wystarczyć??? Tylko musze zapolować na Dymka, bo te zdjęcia co ma do tej pory robione są 1280x960, a przy powiększaniu zatracą pewnie ostrość. Beatko, możesz im podesłać kilka w tej rozdzielczości - z dopiskiem że tak jest - ta jest chyba jeszcze akceptowalna :) Ale oczywiście im wyższa tym lepiej :) To co? Chcecie zobaczyć co wysłałam, czy nie? 8) Quote
Patka Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 ło matko nie wiem czy mam taka rozdzielczośc :wink: ale jak Dymek i Lonia startują to moje futrzaki sa z góry skazane na porażkę :D :evilbat: pozdrówka a może jednak cos wygrzebie Beata udanego polowanka :wink: Quote
szaraduszka Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Nio tak Patka wpadasz do galerii... ale nie mojej :cry: :wink: A ja ostatnio wkleiłam mojego Rudzieca przy śniadaniu http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=20119&start=225 Quote
Poświata Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 [quote name='tajdzi'] Beatko, możesz im podesłać kilka w tej rozdzielczości - z dopiskiem że tak jest - ta jest chyba jeszcze akceptowalna :) Ale oczywiście im wyższa tym lepiej :) To co? Chcecie zobaczyć co wysłałam, czy nie? 8) A Ty w jakiej rozdzielczości im wysyłałaś??? Jasne, że chcemy!!!!!!!!!!! Dawaj fotki, migiem :P . Quote
tajdzi Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Na razie tak jak prosili wysłałam im :miniaturki: - 800x600, ale jedno robione z 1600x1200 i dwa z 2048x1536 a to ich malusieńkie kopie. Proszę o szczerą opinię :oops: Quote
Poświata Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Jak dla mnie bomba, szczególnie to środkowe :P . Masz jeszcze kilka szans do wykorzystania (7?), więc do roboty :D . A ja, jak tylko wywlokę Dymka z czeluści szafy biorę się za polowanie na niego z aparatem:P Quote
Poświata Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Chyba zachorowałam poważnie :-? , coraz częściej chodzą za mną takie rudości :-? . Cudne są, prawda??? Quote
souris Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Rude jest piękne :angel: :angel: :angel: Patka nie żartuj, ja bym leciała od razu gdyby był kalendarz z Lonią, Dymciem Walerym, Rudą chybabym, umarła z zachwytu 8) :angel: Quote
AnkaW Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Zdjęcia na kalendarz cudowne, Lonia ma wielkie szanse. I jeszcze jedno wesołe Quote
Poświata Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Patka napisał(a):ło matko nie wiem czy mam taka rozdzielczośc :wink: ale jak Dymek i Lonia startują to moje futrzaki sa z góry skazane na porażkę :D :evilbat: pozdrówka a może jednak cos wygrzebie Beata udanego polowanka :wink: Patka, Ty nie miej pod górkę, tylko rejestruj się na miau.pl, ino migiem. Do 20.III dawaj foty Walerego z Luną. Souris się ucieszy :P . Quote
Poświata Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 I tak zupełnie na marginesie chciałam zameldować, że Dymek się na drukarce już nie mieści :roll: :P : Quote
ajka Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 :lol: :lol: :lol: :lol: , biedactwo, zagonili go do biurowej pracy i ze znużenia zasnął. Jakiś awans mu się chyba należy, widać,że chłopak tyra ponad siły. Quote
Patka Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 A nie mówiła nim się obejrzysz juz sie na drukarce nie będzie mieścił :D :lol: Boska fotka nadal jak walery mysli że jest maleńkim koteczkiem :wink: Quote
Poświata Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Oj kumo, macie rację. A jeszcze niedawno, parę miesięcy temu, tak pięknie się wpasowywał: Quote
Poświata Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 :P i pomysleć, że kotom w takiej pozycji jest wygodnie. Mnie by ręce zdrętwiały. Quote
Patka Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 na tz trupka :wink: A Luna lubi tak kłębuszek albo ... i teraz musialabym wkleic z 5 zdjęć :wink: Quote
Recommended Posts