Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A my z przyjemnościa Was ugościmy :P .
Aparat to ja mam, maxymalne robi w formacie 2560x1920, to powinno chyba wystarczyć??? Tylko musze zapolować na Dymka, bo te zdjęcia co ma do tej pory robione są 1280x960, a przy powiększaniu zatracą pewnie ostrość.

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

Beata&Poświata napisał(a):
A my z przyjemnościa Was ugościmy :P .
Aparat to ja mam, maxymalne robi w formacie 2560x1920, to powinno chyba wystarczyć??? Tylko musze zapolować na Dymka, bo te zdjęcia co ma do tej pory robione są 1280x960, a przy powiększaniu zatracą pewnie ostrość.

Beatko, możesz im podesłać kilka w tej rozdzielczości - z dopiskiem że tak jest - ta jest chyba jeszcze akceptowalna :)
Ale oczywiście im wyższa tym lepiej :)

To co? Chcecie zobaczyć co wysłałam, czy nie? 8)

Posted

ło matko nie wiem czy mam taka rozdzielczośc :wink: ale jak Dymek i Lonia startują to moje futrzaki sa z góry skazane na porażkę :D :evilbat:
pozdrówka a może jednak cos wygrzebie
Beata udanego polowanka :wink:

Posted

[quote name='tajdzi']

Beatko, możesz im podesłać kilka w tej rozdzielczości - z dopiskiem że tak jest - ta jest chyba jeszcze akceptowalna :)
Ale oczywiście im wyższa tym lepiej :)

To co? Chcecie zobaczyć co wysłałam, czy nie? 8)

A Ty w jakiej rozdzielczości im wysyłałaś???

Jasne, że chcemy!!!!!!!!!!!
Dawaj fotki, migiem :P .

Posted

Na razie tak jak prosili wysłałam im :miniaturki: - 800x600, ale jedno robione z 1600x1200 i dwa z 2048x1536
a to ich malusieńkie kopie. Proszę o szczerą opinię :oops:

Posted

Jak dla mnie bomba, szczególnie to środkowe :P .
Masz jeszcze kilka szans do wykorzystania (7?), więc do roboty :D .
A ja, jak tylko wywlokę Dymka z czeluści szafy biorę się za polowanie na niego z aparatem:P

Posted

Rude jest piękne :angel: :angel: :angel:

Patka nie żartuj, ja bym leciała od razu gdyby był kalendarz z Lonią, Dymciem Walerym, Rudą chybabym, umarła z zachwytu 8) :angel:

Posted

Patka napisał(a):
ło matko nie wiem czy mam taka rozdzielczośc :wink: ale jak Dymek i Lonia startują to moje futrzaki sa z góry skazane na porażkę :D :evilbat:
pozdrówka a może jednak cos wygrzebie
Beata udanego polowanka :wink:

Patka, Ty nie miej pod górkę, tylko rejestruj się na miau.pl, ino migiem. Do 20.III dawaj foty Walerego z Luną.
Souris się ucieszy :P .

Posted

:lol: :lol: :lol: :lol: , biedactwo, zagonili go do biurowej pracy i ze znużenia zasnął. Jakiś awans mu się chyba należy, widać,że chłopak tyra ponad siły.

Posted

A nie mówiła nim się obejrzysz juz sie na drukarce nie będzie mieścił :D :lol: Boska fotka nadal jak walery mysli że jest maleńkim koteczkiem :wink: