Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

POKAZ KOTÓW RASOWYCH

06.III.05 r. (niedziela)
godz. 10.30 - 16.00

AULA UNIWERSYTETU MIKOŁAJA KOPERNIKA
TORUŃ ul. Gagarina 11

Patka może jako reporter zakoconych.pl wpadłabyś tam z aparatem???

Posted

hihi fajne zdjęcia....kotki są baaardzo pomysłowe :lol: ...ale mój chyba przebija wszystkie :wink: Na samym początku pobytu Potera u mnie... znikał na bardzo dłuuugo i nikt nie wiedział gdzie. Po kilku dniach się wydało. Właził pod wannę i spał w samym rogu. Nawet latarką ciężko go było znaleźć, bo wtapiał się w otoczenie :lol:

Posted

Pomiałcze TZ to może sie uda w zeszłym roku bylismy ale światło słabe i tona ludzi fotki były :-? Ale aparatke wezme i dla Ciebie zrobię mevy :D Jak sie uda ale nie gwarantuje marny ten pokaz był w zeszłym roku :-?

Posted

[quote name='Cola'] Na samym początku pobytu Potera u mnie... znikał na bardzo dłuuugo i nikt nie wiedział gdzie. Po kilku dniach się wydało. Właził pod wannę i spał w samym rogu. Nawet latarką ciężko go było znaleźć, bo wtapiał się w otoczenie :lol:
Dymka też pod wannę ciągnie. Mamy co prawda zabudowaną, ale stłukła się ta ruchoma płytka i ziało dziurą. Żeby powstrzymać zapędy Dymka zatkaliśmy to kratką wywietrznikową. Bałam się, że jak wlezie i np. się zaklinuje gdzieś, to trzeba będzie kuć kafelki i wannę demontować :roll: :D .

A z serii gdzie koty włążą jeszcze to:

Posted

A moje kocurki ostatnio nigdzie się nie chowają. Wręcz przeciwnie - są na posterunku i pilnują czy aby wszystko robie jak należy

Pinki już się oblizuje.

A Yoshi trenuje wyciąganie swojej "gumowej" łapki

Posted

A ja znów wczoraj mojego kota szukałam...szukam, szukam..NIC, znowu moje biedne serduszko się nastresowało...
Nagle
"Miauu" gdzieś nade mną
A kot siedzi na drzwiach :o jak ona tam wlazła? :hmmmm:

Ale śmieszniej było później wieczorem. Ja przy biurku, kot na biurku patrzy na te wspomniane drzwi...wstaje...szykuje się i Hoooooop
i co?
zjechała PO drzwiach jak w jakiejś kreskówce :lol: :lol: :lol:
Biedna zawstydziła się, a ja ledwo się na nogach trzymałam ze smiechu :oops:

I zaraz poszukam Lońkowych pobytów w szafie, na szafeczkach...Jednak koty to uwielbiają :)

Posted

:roflt: :roflt: ekran ocieka śliną :lol:
Mój kociamber przed chwilką spadł z parapetu :lol: bo chciał złapać mnie za stopę :lol:

Posted

Cola Ty się nie śmiej - Yoshi jest X-kotem. Jego mutacja polega na umiejętności wydłużania jedenj łapki (dlatego czasem wydajesię, że jest nieco krzywa). To wprost nie do wiary jak daleko Yoshi potrafi sięgnąć kiedy chce komuś zabrać coś dobrego do jedzenia :new-alie:

Posted

[quote name='Patka']Ale mu wlochacze na stopach urosły :lol:

proszę jeszcze podziwiać łapki – tylne...

.... i przednie........

..... i kota w całej okazałości :P :P :P .

Posted

tajdzi napisał(a):
niech mi ktoś powie, czemu nie widzę wszystkich Dymkowych zdjatek???? :cry: :cry:

A których nie widzisz???
To podeślę Ci do domku.
Jesteś grzeczna dziewczynka, nie możesz być pokrzywdzona :P .

Posted

Beata&Poświata napisał(a):
tajdzi napisał(a):
niech mi ktoś powie, czemu nie widzę wszystkich Dymkowych zdjatek???? :cry: :cry:

A których nie widzisz???
To podeślę Ci do domku.
Jesteś grzeczna dziewczynka, nie możesz być pokrzywdzona :P .

:angel:
Od razu mi lepiej :)
Nie widzę tych, gdzie Dymcio spędza większość czasu - chyba to będzie półka na buciki (ale takie jedno na półeczce x czasu temu to już widziałam 8) )
i serii włochatych łapeeeeeek :(

Beatko,
a dałaś juz Dymkowe zdjecia do kalendarza 2006?
Konkurencja dla mojej Lońki, ale...miło by było pokazać urodę Dymcia :)