Bogarka Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 W jakie miejsca sie potrafia te koty schowac :lol: I wiecie, gdzie sie moze dobrze czuc kot w bloku? Oczywiscie na legowisku psa: Quote
Poświata Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 POKAZ KOTÓW RASOWYCH 06.III.05 r. (niedziela) godz. 10.30 - 16.00 AULA UNIWERSYTETU MIKOŁAJA KOPERNIKA TORUŃ ul. Gagarina 11 Patka może jako reporter zakoconych.pl wpadłabyś tam z aparatem??? Quote
Cola Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 hihi fajne zdjęcia....kotki są baaardzo pomysłowe :lol: ...ale mój chyba przebija wszystkie :wink: Na samym początku pobytu Potera u mnie... znikał na bardzo dłuuugo i nikt nie wiedział gdzie. Po kilku dniach się wydało. Właził pod wannę i spał w samym rogu. Nawet latarką ciężko go było znaleźć, bo wtapiał się w otoczenie :lol: Quote
Patka Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Pomiałcze TZ to może sie uda w zeszłym roku bylismy ale światło słabe i tona ludzi fotki były :-? Ale aparatke wezme i dla Ciebie zrobię mevy :D Jak sie uda ale nie gwarantuje marny ten pokaz był w zeszłym roku :-? Quote
Poświata Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 [quote name='Cola'] Na samym początku pobytu Potera u mnie... znikał na bardzo dłuuugo i nikt nie wiedział gdzie. Po kilku dniach się wydało. Właził pod wannę i spał w samym rogu. Nawet latarką ciężko go było znaleźć, bo wtapiał się w otoczenie :lol: Dymka też pod wannę ciągnie. Mamy co prawda zabudowaną, ale stłukła się ta ruchoma płytka i ziało dziurą. Żeby powstrzymać zapędy Dymka zatkaliśmy to kratką wywietrznikową. Bałam się, że jak wlezie i np. się zaklinuje gdzieś, to trzeba będzie kuć kafelki i wannę demontować :roll: :D . A z serii gdzie koty włążą jeszcze to: Quote
Patka Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Ale mu wlochacze na stopach urosły :lol: Niezły akrobata Waler juz stary jest :wink: i nie chce mu się wspinac :D Quote
Cola Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Beatko super zdjęcie :D Dymcio ma pozę istnie z sesji...te wygibasy łapkami fiu fiu :) Quote
Patka Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Oj Dymek to model urodzony Beata ty go zgoś gdzies do jaiegos katalogu niech futra reklamuje czy cos :lol: :wink: Quote
M10M Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 A moje kocurki ostatnio nigdzie się nie chowają. Wręcz przeciwnie - są na posterunku i pilnują czy aby wszystko robie jak należy Pinki już się oblizuje. A Yoshi trenuje wyciąganie swojej "gumowej" łapki Quote
Cola Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Patka tylko wspomniała o reklamie....i mamy reklamujące koty masełko :wink: :lol: Gumowa łapka.... :lol: :lol: :lol: Quote
tajdzi Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 A ja znów wczoraj mojego kota szukałam...szukam, szukam..NIC, znowu moje biedne serduszko się nastresowało... Nagle "Miauu" gdzieś nade mną A kot siedzi na drzwiach :o jak ona tam wlazła? :hmmmm: Ale śmieszniej było później wieczorem. Ja przy biurku, kot na biurku patrzy na te wspomniane drzwi...wstaje...szykuje się i Hoooooop i co? zjechała PO drzwiach jak w jakiejś kreskówce :lol: :lol: :lol: Biedna zawstydziła się, a ja ledwo się na nogach trzymałam ze smiechu :oops: I zaraz poszukam Lońkowych pobytów w szafie, na szafeczkach...Jednak koty to uwielbiają :) Quote
Cola Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 :roflt: :roflt: ekran ocieka śliną :lol: Mój kociamber przed chwilką spadł z parapetu :lol: bo chciał złapać mnie za stopę :lol: Quote
M10M Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Cola Ty się nie śmiej - Yoshi jest X-kotem. Jego mutacja polega na umiejętności wydłużania jedenj łapki (dlatego czasem wydajesię, że jest nieco krzywa). To wprost nie do wiary jak daleko Yoshi potrafi sięgnąć kiedy chce komuś zabrać coś dobrego do jedzenia :new-alie: Quote
Cola Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 :o :o To niezły mutant...KOT GUMOWA ŁAPKA :modla: Quote
Poświata Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 [quote name='Patka']Ale mu wlochacze na stopach urosły :lol: proszę jeszcze podziwiać łapki – tylne... .... i przednie........ ..... i kota w całej okazałości :P :P :P . Quote
Bogarka Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Ja najpierw myslalam, ze on jest w szufladzie Quote
tajdzi Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 niech mi ktoś powie, czemu nie widzę wszystkich Dymkowych zdjatek???? :cry: :cry: Quote
Patka Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 moze za kare hi hi :wink: :lol: ja widze wszystkie wlochate części :D Quote
tajdzi Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 A czym sobie zasłuzyłaaaaaam? :bigcry: :sadCyber: :puppydog: Quote
Patka Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 oj Tajdzi nie becz :calus: wszystko sie ułozy a raczej wyswiretli masz na pocieszenie :D Buziaka od Walerego :wink: Piekny języczek :wink: Quote
Poświata Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 tajdzi napisał(a):niech mi ktoś powie, czemu nie widzę wszystkich Dymkowych zdjatek???? :cry: :cry: A których nie widzisz??? To podeślę Ci do domku. Jesteś grzeczna dziewczynka, nie możesz być pokrzywdzona :P . Quote
tajdzi Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Beata&Poświata napisał(a):tajdzi napisał(a):niech mi ktoś powie, czemu nie widzę wszystkich Dymkowych zdjatek???? :cry: :cry: A których nie widzisz??? To podeślę Ci do domku. Jesteś grzeczna dziewczynka, nie możesz być pokrzywdzona :P . :angel: Od razu mi lepiej :) Nie widzę tych, gdzie Dymcio spędza większość czasu - chyba to będzie półka na buciki (ale takie jedno na półeczce x czasu temu to już widziałam 8) ) i serii włochatych łapeeeeeek :( Beatko, a dałaś juz Dymkowe zdjecia do kalendarza 2006? Konkurencja dla mojej Lońki, ale...miło by było pokazać urodę Dymcia :) Quote
Recommended Posts