Petra_ Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Uwielbiam leżeć na podłodze,mrrr :evilbat: Quote
M10M Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Uwielbiam takie wielki i włochate :D A moje wszystkie - jak na złość - niewielkie i gładkowłose. Ale jak się nie ma co się lubi..... Quote
tajdzi Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Panie i Panowie (to przede wszystkim do Was, moje kochane Agnes, Petro, Tanitko i Dbsst :evilbat: ) Sesja Loni na drapaku "czerwna Lonia" Łapuńcia i na ulubionej torbie :) i nasze wieczorne zabawy ;) Nie zanudzam Państwa? Quote
M10M Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Chyba tajdzi żrtujesz sobie :P :P :P Tak to ja mogę być "zanudzana" do samego rana (mam dziś komp na całą noc, bo mojego dziacka - właściciela sprzętu - nie ma i nikt mnie nie będzie poganiał). Quote
Petra_ Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Tajdzi Loniczka jest ekstra kicia! :lol: A drapak-Wypasik 8) moje kocury wspinają się po drzewach a najstraszy jak widać na zdjęciu parę postów wyżej jest kotem podłogowym :P Quote
malawaszka Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 tajdzi napisał(a):Panie i Panowie (to przede wszystkim do Was, moje kochane Agnes, Petro, Tanitko i Dbsst :evilbat: ) eeekhem nie wiem czy ja mogę też obejrzeć :lol: ale mnie się podobują nawet te podwójne :evilbat: :wink: i NIGDY NIE ZANUDZASZ FOTAMI :angel: piękna Lonitka :angel: Quote
tajdzi Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Wiecie, kochane... ten drapak, to na razie prowizorka :( bark śrubek (prezent od koleżanki, której kot ma problemy z kręgosłupem)... Musimy przeciąć kika śrubek, zamienić kilka elementów...i będzi i kółko odpowiednio założone (teraz jes "dogórynogami") i będzie hamak i jeszcze porcja drapaczków :) Ale to trzeba popracować nad tym Na razie Lonia happy i mam nadzieję ze będzie bardziej happy jak zrobimy do końca ;) Quote
tajdzi Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Już malawasiu poprawilam :evilbat: Człowiek się tu stara, wkleja i co? I diabełki dostaje :( :cry: Quote
tanita Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 [quote name='tajdzi']Nie zanudzam Państwa? tajdzi ja nie wiem co to nuda, oglądając takie fotki :D 8) Lońska jest super i taka bardzo kontaktowa jest bo łapkę do Ciebie ładnie wysuwa i zaprasza do zabawy. Ciekawe czy już była na balkonie? :wink: :evilbat: A zdjęć ma być więcej i więcej bo nie dość, że kociejkę zobaczymy to jeszcze Ciebie gdzieniegdzie lub części Twojej garderoby :lol: Quote
Patka Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Tajdzi, a dla mnie to juz nie .......... :-? :evilbat: Zrelaksowany Walery na ulubionym miejscu :D Quote
tajdzi Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Oj, kochani, Zdjęcia dla wszystkich... Po prostu te babiska łobuziska mnie molestowały 8) Quote
M10M Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 No i nareszcie jest znowu mój ulubiony Walery :D :D :D Quote
tajdzi Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 A Lonia? Już nie ulubiona?? Właśnie zabrała myszke na posłanko i smutno położyła się w kącie :cry: Quote
M10M Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 tajdzi napisał(a):A Lonia? Już nie ulubiona?? Ja mam pojemne serducho a takiego kota jak Lonia (kolorystycznie) to chyba jeszcze nie widziałam. Walery ulubiony za ilość (wszystkiego: sierści, masy i czego tam jeszcze ma dużo) a Lonieczka za wdzięczny wygląd i kolorki. Mogę jeszcze jakiegoś kociaczka zacząć uwielbiać. Są chętni???? :D Quote
M10M Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 A czemuż Ty Petra każesz biednemu małemu kotu nosić taką wielką torbę? Co się dziwisz, że biedak padł pod jej ciężarem i postanowił trochę odsapnąć. :roll: Quote
Petra_ Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 M10M ale on uwielbia wszelkiego rodzaju torby,reklamówki,koszyki,pudełka..sam sie tam pakuje,najlepiej do srodka i chce żeby go nosić :lol: Quote
M10M Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 No skoro to nie on nosi tylko jego noszą to zmienia postać rzeczy.... :smilecol: Quote
tajdzi Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Kochani kocio i dogo maniacy... Pomóżcie mi proszę znaleść domek dla małego kociątka :roll: temat poruszony o tutaj Quote
souris Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 tajdzi a mnie się nie wymieniło co ? :( Ja tu jestem jej wierna fanka, dech mi zapiera z zachwytu. Ja chcę więcej fotek Loni !!! Ma prześliczne umaszczenie :angel: :angel: :angel: :angel: Patka a gdzie Luna zwana w półświatku Rudą ?!!! Quote
dbsst Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 [quote name='tajdzi']Oj, kochani, Zdjęcia dla wszystkich... Po prostu te babiska łobuziska mnie molestowały 8) odrazu molestowaly ;) Walery Piekny ehhhhh Walery Walery Quote
tajdzi Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Debest, masz debeściackie gifki 8) :lol: Quote
Recommended Posts