Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

Panie i Panowie (to przede wszystkim do Was, moje kochane Agnes, Petro, Tanitko i Dbsst :evilbat: )
Sesja Loni na drapaku

"czerwna Lonia"

Łapuńcia

i na ulubionej torbie :)

i nasze wieczorne zabawy ;)

Nie zanudzam Państwa?

Posted

Chyba tajdzi żrtujesz sobie :P :P :P
Tak to ja mogę być "zanudzana" do samego rana (mam dziś komp na całą noc, bo mojego dziacka - właściciela sprzętu - nie ma i nikt mnie nie będzie poganiał).

Posted

Tajdzi Loniczka jest ekstra kicia! :lol: A drapak-Wypasik 8) moje kocury wspinają się po drzewach a najstraszy jak widać na zdjęciu parę postów wyżej jest kotem podłogowym :P

Posted

tajdzi napisał(a):
Panie i Panowie (to przede wszystkim do Was, moje kochane Agnes, Petro, Tanitko i Dbsst :evilbat: )

eeekhem nie wiem czy ja mogę też obejrzeć :lol: ale mnie się podobują nawet te podwójne :evilbat: :wink:

i NIGDY NIE ZANUDZASZ FOTAMI :angel:

piękna Lonitka :angel:

Posted

Wiecie, kochane...
ten drapak, to na razie prowizorka :( bark śrubek (prezent od koleżanki, której kot ma problemy z kręgosłupem)...
Musimy przeciąć kika śrubek, zamienić kilka elementów...i będzi i kółko odpowiednio założone (teraz jes "dogórynogami") i będzie hamak i jeszcze porcja drapaczków :)
Ale to trzeba popracować nad tym
Na razie Lonia happy i mam nadzieję ze będzie bardziej happy jak zrobimy do końca ;)

Posted

[quote name='tajdzi']Nie zanudzam Państwa?

tajdzi ja nie wiem co to nuda, oglądając takie fotki :D 8)
Lońska jest super i taka bardzo kontaktowa jest bo łapkę do Ciebie ładnie wysuwa i zaprasza do zabawy.
Ciekawe czy już była na balkonie? :wink: :evilbat:
A zdjęć ma być więcej i więcej bo nie dość, że kociejkę zobaczymy to jeszcze Ciebie gdzieniegdzie lub części Twojej garderoby :lol:

Posted

tajdzi napisał(a):
A Lonia? Już nie ulubiona??

Ja mam pojemne serducho a takiego kota jak Lonia (kolorystycznie) to chyba jeszcze nie widziałam.
Walery ulubiony za ilość (wszystkiego: sierści, masy i czego tam jeszcze ma dużo) a Lonieczka za wdzięczny wygląd i kolorki.
Mogę jeszcze jakiegoś kociaczka zacząć uwielbiać. Są chętni???? :D

Posted

A czemuż Ty Petra każesz biednemu małemu kotu nosić taką wielką torbę? Co się dziwisz, że biedak padł pod jej ciężarem i postanowił trochę odsapnąć.
:roll:

Posted

tajdzi a mnie się nie wymieniło co ? :( Ja tu jestem jej wierna fanka, dech mi zapiera z zachwytu. Ja chcę więcej fotek Loni !!! Ma prześliczne umaszczenie :angel: :angel: :angel: :angel:

Patka a gdzie Luna zwana w półświatku Rudą ?!!!

Posted

[quote name='tajdzi']Oj, kochani,
Zdjęcia dla wszystkich...
Po prostu te babiska łobuziska mnie molestowały 8)

odrazu molestowaly ;)
Walery Piekny ehhhhh Walery Walery