Justa Posted November 5, 2004 Posted November 5, 2004 Beata, Dymek rośnie jak na drożdżach!!! Jakis taki doroślejszy się robi (albo to tylko moje schizy :roll: ...). Ale jest przepięknyyyy!!! Nio i chyba się z Poświatką dogadują :wink: 8) :D Więceeeeej zdjęć!!!!!! Quote
malawaszka Posted November 6, 2004 Posted November 6, 2004 :klacz: zarąbiste fotkiii :angel: :angel: :angel: Poświatka z jakim zainteresowaniem obwąchuje Dymka :P Quote
lothia Posted November 7, 2004 Posted November 7, 2004 to znowu Elfik Wściekły Pogromca Psów a tu grzeczna panna Lulcia Quote
lothia Posted November 7, 2004 Posted November 7, 2004 a Dymek w jakim kolorze ma znaczenie? wygląda super z Poświatą chyba on rządzi? Quote
dbsst Posted November 7, 2004 Posted November 7, 2004 Beta haha ta twoja druzyna to jest naprawde slodka ;) lothia mize wiecej zdjec tygrysow sie doczekam bo mi malo :D Elfik ja sie go boje a Szpila drzy jak wypowiadam jego imie hihi ;) Quote
Canis_lupus_husky Posted November 7, 2004 Posted November 7, 2004 Ja w takim razie pokażę Tequilę, moją kotkę :D A oto Artas w wieku 5 m-cy śpiący na kanapie z 2 m-cznym Krowią Łatą, synem Tequili Pozdro! Quote
Poświata Posted November 7, 2004 Posted November 7, 2004 Canis_lupus_husky, zdjecie Artasa z Krowią Łatką jest fantastyczne :P . Ciekawe czy ja się kiedyś dorobię podobnego w albumie :hmmmm: . a Dymek w jakim kolorze ma znaczenie? wygląda super z Poświatą chyba on rządzi? Dymcio jest chyba tabby, rządzić jeszcze nie próbuje, ale jest to pewnie kwestią czasu, szczególnie przy anielskim charakterze Poświatki :P . Quote
Poświata Posted November 8, 2004 Posted November 8, 2004 A to nasz kolego AGAR ze swoim koteczkiem: Quote
weridiana Posted November 8, 2004 Posted November 8, 2004 kochane macie kotki :) mam pytanie, jak to wyglada jesli najpierw sie ma kota a potem kupuje psa? czy wszystko jest w porzadku? (wiem wiem wysle team jeszcze gdzie indziej) :n00b: Adda, tlumaczenie masz gotowe ;D Quote
adda Posted November 8, 2004 Author Posted November 8, 2004 Weridiana, to jest lepsza sytuacja (najpierw kot, potem pies) niż odwrotnie :D Quote
weridiana Posted November 8, 2004 Posted November 8, 2004 no to sobie co bedziemy adoptowac, ale chyba dopiero pod koniec wakacji wroce do fi z maluchem ze schroniska :) Quote
dbsst Posted November 8, 2004 Posted November 8, 2004 A to nasz kolego AGAR ze swoim koteczkiem: nie no wypas na maxa :D Quote
adda Posted November 8, 2004 Author Posted November 8, 2004 no to sobie co bedziemy adoptowac, ale chyba dopiero pod koniec wakacji wroce do fi z maluchem ze schroniska :) Huraaa :multi: Quote
malawaszka Posted November 8, 2004 Posted November 8, 2004 no to sobie co bedziemy adoptowac, ale chyba dopiero pod koniec wakacji wroce do fi z maluchem ze schroniska :) jak to wakacji??? :puppydog: ja też kcem wakcje teraz i do ciepłych krajów kcem jechać 8) ale fajnie, że chcesz wziąść psiaka :angel: tylko czy tak normalnie możesz go do "fi" zabrać z Polski?? Quote
weridiana Posted November 8, 2004 Posted November 8, 2004 malawaszko, oj cos nie zrozumialas :P ja chce miec oczywiscie psa (ale musze na niego pozbierac kupe kasy wiec moze import wypali za 3 lata) koooocham zwierzeta bardziej niz cokolwiek i oprocz psa(psow) chce tez miec kota, tak wiec chce najpierw kota w przyszle wakacje (ktore bede spedzac w polsce) i zabiore takowego delikwenta z bielskiego schroniska i z nim wroce do ''domu'' (fi) :multi: Quote
adda Posted November 8, 2004 Author Posted November 8, 2004 Weridiana a czy już oglądałaś strony z kotkami do adopcji? Czy na żywioł pójdziesz? Quote
weridiana Posted November 8, 2004 Posted November 8, 2004 ja chce z bb bo wiem jak tam sprawa wyglada :/ bardzo zle, nie maja nawet strony internetowej, wiec sie w grudniu przejde i sie dowiem co i jak na to lato Quote
adda Posted November 8, 2004 Author Posted November 8, 2004 To może się zdarzyć, że już teraz z kotkiem wrócisz, jak Cię jakiś zauroczy... Quote
malawaszka Posted November 8, 2004 Posted November 8, 2004 malawaszko, oj cos nie zrozumialas :Pja chce miec oczywiscie psa (ale musze na niego pozbierac kupe kasy wiec moze import wypali za 3 lata) :oops: aa to ja zupełnie źle zrozumiałam :lol: bo myślałam że pieska ze schroniska chcesz a nie kotka :wink: Quote
weridiana Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 adda- zdaje sobie sprawy, ale ja sie juz tyle biednych kociat naogladalam w lecznicy i na osiedlu ze twarda jestem, jesli zlapie malucha z osiedlowych to pojedzie ze mna juz teraz (znaczy w styczniu) ale czy beda maluch (oby nie) bo osiedlowe sa trute prze chamow z blokow :( a osoby ktore karmia sa szykanowane (i tak mi moga naskoczyc) :evil: malawszko- pieska tez sie kiedys wezmie, jak bede miala duzy dom i kase, ale oprocz bidulka ze schroniska beda tez WESTY!!!!! ;) Quote
Recommended Posts