dbsst Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 hihi to porozmaiwajmy jaka Manu uszykuje na nas smierc za to ze robimy jej wlasnie na zlosc [color=red]oczywiscie z milosci 1 przez uduszenie 2 przez ukatrupienie 3 przez pomieszanie naszych postow i kazanie ich ukladac w logicznej kolejnosci to ja juz wole kare 1i 2 razem wziete ;) Quote
tajdzi Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 Debest, ale nie ma szans żeby KIEDYKOLWIEK te posty poukładać logicznie... 8) Bo tu nie ma logiki Cha cha cha :lol: :lol: Quote
souris Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 O mamuniu, tylko nie logicznie, umarłybyśmy a nigdy tego logicznie nie poukładały :o Quote
dbsst Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 hahah to bylaby kara stulecia :evilbat: :help1: Quote
malawaszka Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 a ja miałam dziś dwa, BA! nawet trzy sensy życia 8) 1. Zaszczepić Sarę tak, żeby nikogo nie pożarła u weta - udało się 2. Oddać samochód do warsztatu - udało się już nawet go odebrać :D 3. zebrać ekipę do knajpy :roll: ten sens życia wciąż mnie trzyma przy życiu :lol: Quote
Miga Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 Mała, to faktycznie wielkie sensy życiowe ;) Zastanówmy się nad głębszymi, a `la filozoficznymi kwestiami naszego życia. Jakie są nasze myśli przewodnie i postanowienia, co należy zmienić w naszym życiu 8) Quote
tajdzi Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 Mnie na przykład zastanawia, co Malawaszka będzie miała w podpisie za kilka dni? Teraz jest kompletnym psychopatą, a co potem? 8) :lol: Quote
souris Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 Ja zacznę ja zacznę ! Myśl przewodnia : zawsze być na DGM Postanowienie : nigdy nie przestać korzystać z DGM Co należy zmienic w naszym życiu: wykopać te wszystkie chamidła które nam przeszkadzają korzystrać z DGM i siedzieć na DGM więcej. 8) Quote
souris Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 A co to jest coś gorszego od kompletnego psychopaty...? Quote
dbsst Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 souris napisał(a):Ja zacznę ja zacznę ! Myśl przewodnia : zawsze być na DGM Postanowienie : nigdy nie przestać korzystać z DGM Co należy zmienic w naszym życiu: wykopać te wszystkie chamidła które nam przeszkadzają korzystrać z DGM i siedzieć na DGM więcej. 8) jestem za :D a Waszka to jest normalnie taki pionier ze hoho :D Quote
tajdzi Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 souris napisał(a):A co to jest coś gorszego od kompletnego psychopaty...? Kotopata? :o :lol: Quote
malawaszka Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 a tam zaraz gorszego 8) ja sie coraz lepsza staję :D Miga - a po co mi większe sensy istnienia - nie zaśmiecam sobie tym głowy i cieszę się drobnostkami 8) :wink: Quote
dbsst Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 ja mam teraz zlota mysl chce zjesc wkoncu zlote frytki a nie czarne jak oststnio mi sie to zdarza :evilbat: Quote
tajdzi Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 Always look on the bright side of life dla niewtajemniczonych Łolłejs luk on de brajd sajd łof lajf :B-fly: :drinka: Quote
malawaszka Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 [quote name='dbsst']ja mam teraz zlota mysl chce zjesc wkoncu zlote frytki a nie czarne jak oststnio mi sie to zdarza :evilbat: to siedź dalej na dogo :lol: :lol: :lol: a wracając do tematu - JA CHCĘ KOTAAAAAAAAAAA :cry: Quote
souris Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 dbsst napisał(a):ja mam teraz zlota mysl chce zjesc wkoncu zlote frytki a nie czarne jak oststnio mi sie to zdarza :evilbat: To je ufarbuj :lol: :lol: :lol: Malawaszka ja też... nie bój się będziemy miały kotecki zobaczysz :calus: :D Quote
dbsst Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 hahaha chyba bede musiala tak zrobic hiihi karbowane farbowane raz :D Quote
tajdzi Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 No to grzecznie (ale na chwilkę) wrócę do tematu :) grrr grrr grrrrr miauuu? grrr grrrr grrrr grrr grrr grrrr grrr grrr grrr miauuuuu miau miau miau Quote
Poświata Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 Wpadłam złapać drugi oddech :P . :drinking: :drinking: :drinking: za nowy tytuł, co by się ładnie rozwijał :P . A tu kartka od Dymcia dla jego wiernych i nieco zasmuconych fanek: Quote
souris Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 Wymiziaj nam Dymeczka :angel: :angel: :angel: :loveu: Powiedz mu że fanki bedą bardzo tęsknić i że ma o nich myśleć :wink: tajdzi ale bombowe foteczki :angel: :angel: Quote
Poświata Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 Tajdzi czy ta mała będzie twoja??? I kiedy??? Quote
tajdzi Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 Beatko, to tylko zdjęcia próbne :) Ale śliczności, prawda? To cudo ma swoich pańciusiów... Moje cudo jedno jest koło mamusi a drugie...gdzieś na świecie :cry: Ale znajdę, znajdę :) Quote
adda Posted February 11, 2005 Author Posted February 11, 2005 Ależ to towarzystwo spragnione jest kotecków :o A ja Trusiaczka czasami odganiam jak mi furkoli pod nosem :oops: Quote
dbsst Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 no nie niegrzeczna dziewczynka odganiac takiego przystojniaka Quote
Recommended Posts