Asiaczek Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 A gdzie dają takie piękne "kolorowe" oczka? :D Pzdr. Quote
adda Posted February 10, 2005 Author Posted February 10, 2005 A nochal to ma taki prosto do całowania :angel: Quote
Manu Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 Jezuuuu, jakie on cudowne minki robi !!! :roflt: :sweetCyb: Mniam ! :D Quote
baskomaniak Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 Ale fantastyczna seria "foto-dymków". :D :D :D Szkoda, że musi starczyć na całe dwa tygodnie. :( Pozdrawiam. :D Quote
souris Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 Śliczne foteczki :angel: :angel: :angel: Tylko go miziać i miziać i miziać ! A ten ogoniasty to on ma zabójczy... :D :loveu: Quote
dbsst Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 http://img141.exs.cx/img141/472/63kosz4wt.jpg nie no jeszcze bardziej sie w nim zakoffalam :iloveyou: cudenko tylko chyba go bolala jak mu wkladalas te koraliki w oczka :evilbat: :lol: 8) mie no model pierwsza klasa Quote
Poświata Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 Ja tylko na sekundkę, potem już pewnie nie będę miała czasu :( . :oops: :oops: :oops: Och i ach, dziękujemy za zachwyty, dobrze że Dymek nie umie czytać, bo by ten nochal, stworzony do całowania, nosił za wysoko. A teraz poważnie. Kto może niech jutro trzyma kciuki za podróż, długą i z oboma zwierzakami :roll: :roll: :roll: i za kulturalne zachowanie obojga (Poświaty i Dymka) na miejscu. A po powrocie obiecuję fotki :P :D :P . :hand: :calus: :hand: Quote
dbsst Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 :thumbs: trzymam i wierze w ekipe ;) ja juz tesknie :puppydog: ja taka uczuciowa :bigcry: udanego wyjazdu :hand: Quote
M10M Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 Fajny. :P :P :P Jak zakoceni, to ja pytam gdzie w tym łóżku jest miejsce dla mnie? :( Co wieczór muszę staczać ciężkie boje o skrawek tapczanu. :x Dobrze, że Hamlet nie lubi tam leżeć bo już nijak bym sie nie zmieściła :wink: Quote
dbsst Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 o rany!!!!! normalnie biedna jestes :( taka banda ehhhhh co zrobic ;) extra Quote
tajdzi Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 Co zrobić? Przecież to darmowy, samonapędzalny system ciepłowalniczy.... Jak zimno - to się wtulić i juz 8) :lol: Quote
Miga Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 M10M, ja Cię rozumiem. Mam jednego psa, niedużego, 44 cm w kłebie, ale futrzak i jak się rozwali na łożku to koszmar ;). W zimie o tyle dobrze, że darmowy termofor, ale w lecie to sauna ;). Ostatnimi czasy jednak coś rzadziej ze mną sypia. Chyba wydoroślał ;) Quote
adda Posted February 11, 2005 Author Posted February 11, 2005 [quote name='Manu']No i mamy nowy tytuł Bardzo dobry tytuł, co to za niegrzeczna brew? :roll: Quote
Manu Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 ...nic 8) Do widzenia Państwu - do poniedziałku :roll: Nie rozrabiac mi tu :evilbat: :wink: Quote
tajdzi Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 Nie ma kota, to myszy charcują 8) :grins: to co? drinkujemy? :drinking: tańczymy? :B-fly: jakieś żarełko? :eating: i imprezka trwaaaaa :evilgrin: co by tu jeszcze zbroić??? :hmmmm: Quote
adda Posted February 11, 2005 Author Posted February 11, 2005 tajdzi napisał(a):co by tu jeszcze zbroić??? :hmmmm: Najlepiej to dużo gadać :lol: :wink: Quote
tajdzi Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 adda napisał(a):Najlepiej to dużo gadać To może chociaż nie na temat, co? Porozmawiajmy na przykład...o sensie życia :D Quote
adda Posted February 11, 2005 Author Posted February 11, 2005 tajdzi napisał(a):Porozmawiajmy na przykład...o sensie życia :D :o ło matko!!! Quote
malawaszka Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 troszkę spóźnione ale :kciuki: trzymam za podróż Beatki i potfforków :D ale bajeranckie wakacje z calusieńką rpdzinka :angel: Quote
dbsst Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 tajdzi moj sens zeycia na dzis tany tany :D Quote
souris Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 No to ja powiem co jest moim sensem życia, więc moim sensem życia jest nie wiem co, ostatnio miałam z tym sensem problemy i stwierdziłam że mojemu mózgowi się wybitnie nudzi, więc mu sama wymyśliłam że moim sensem życia jest ... cholera dużo tego.... przynajmniej mózg ma pożywkę małpa jedna, no więc moim sensem życia jest mieć kota, chociaz to jest akurat na temat. Widzicie jak się chce nie na temat to samo na temat wychodzi, co za chamstwo ? :x Quote
tajdzi Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 [quote name='starajaca się Souris']Widzicie jak się chce nie na temat to samo na temat wychodzi, co za chamstwo Ale przynajmniej chciałaś dobrze kochana 8) :lol: Sens życia nie zawsze musi być sensem życia :roll: Może być tu rozprawka o poczynaniach ludzkich w aspekcie moralno-etycznym Debest na przykład idzie tańczyć i to jest jej sensem życia na dziś... No dobra... To moze porozmawiajmy o ... czymś przyjemniejszym :) Jakieś pomysły? A potem Manu nas wyrzuci, jak już się dokopie :evilbat: Quote
Recommended Posts