Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale się rozwinęła dyskusyja :wink: a początek był taki niewinny :wink:
A nowe foty gdzie Dbsst Ty o kotka się staraj dla siebie i Szpilki ona taka jedynaczka :(

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

Super fotki ale komitywa - masz zabawe od rana do nocy z taka bandą :D :wink: Szaruski bardzo mi sie podobają, wkleje więc fotę Pimpy kotki powypadkowej naszych przyjaciół :D Niezła z niej ... zobaczcie sami ....

Posted

POLOWANIE NA KOCICE!!!!!!
OTO FUNIA CORKA KIZI

A TO KIZIA SIOSTRA KILLERKI

A TO KILLERKA PATRZY CZO JEST W MISCE

CHRUP.....CHRUP

BLLLLLEEEE.....

Posted

Nii nie drapia a chyba dlatego ze to jedyne schronienie przed psami.....poza tym nie maja powodu ich drapac bo wiekszisc czasu spedzaja na dworze.

Posted

Kizia jest równie urocza jak Kilerek :) Lunie niezla konkurencja rośnie na forum :wink: :D
Fotki prześliczne :D z chęcią obejrze dalszy ciąg historii kotwej :D

Posted

szaraduszka napisał(a):
Nie długo :P jak mi się nudziła poza to je lekko poruszałam, kociamber wtedy wpasowywał się wygodniej 8) aż sama się dziwiłam, że tak chciała.

Sesja bardzo udana :P , lubie oglądać fotki Twojego autorstwa :P .

Posted

Witam po 2 dniach nieobecności. Dzisiaj Pinki prezentuje się jako "nadzorca kuchenny" - sprawdza czy to co mam zamiar pichcić aby bedzie nadawać się do jedzenia.

Mam też zdjęcie skądś z sieci, które podesłała mi moja córka, która wprawdzie twierdzi, że nic ją nasze psio - kocie sprawy nie interesują ale jak widac "jest w temacie":

PS U mnie też są firanki i jakoś zaden kot nigdy się na nich nie wieszał. Nie wiem czemu. Pani Malwina (prezentowany wcześniej korniszonek) juz w pierwszych dniach pobytu u kuzynki skutecznie wybiła jej firanki z głowy (a raczej z okien). Moje wskakują na okna z boku, za zasłonami i schodzą tak samo.