Patka Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Ale się rozwinęła dyskusyja :wink: a początek był taki niewinny :wink: A nowe foty gdzie Dbsst Ty o kotka się staraj dla siebie i Szpilki ona taka jedynaczka :( Quote
dbsst Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 no tak troche sie rozgadalam :oops: psory ;) a kotecek mam juz ich kilka do wyboru do koloru wszystkie ktore tiu sia ;) Quote
KaRa_ Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Dzisiaj znalazłam takiego spiocha na parapecie :) Tak wygląda kot za firaną :lol: Oczęta Buzi Ups Już bez buziaków Znajomy? Quote
Patka Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Super fotki ale komitywa - masz zabawe od rana do nocy z taka bandą :D :wink: Szaruski bardzo mi sie podobają, wkleje więc fotę Pimpy kotki powypadkowej naszych przyjaciół :D Niezła z niej ... zobaczcie sami .... Quote
KaRa_ Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Oj lepiej z tym kotkiem nie zadzierać :lol: Ależ ma kły Quote
malawaszka Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 aaahaha jaki cudny - ma maskę jakby dzióbek umoczył w farbie :angel: :angel: :angel: :D Quote
Patka Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Boski ma malunek na pysiu jak go zobaczyła zapałałam głębokim afektem :D Cudo a inne kociaki tez pokaż ... :D Quote
ASA Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Na te inne to najpierw musze zapolowac bo one juz nie sa takie chetne do pozowania...... ale jak mi sie uda to zaraz wrzuce. Quote
szaraduszka Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 hmm... a co się z serialem dzieje? jeśli kłopoty techniczne to może chociaż plansza by się przydała "za chwilę dalszy ciąg programu" inspektor obiecywał działanie i co? Quote
Patka Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Czeka i piękna Luna, a co może robic kobietka, kokietka w przerwie .... :wink: ... robi się na bustwo i podnosi sobie poziom mruczanda ;) Quote
ASA Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 POLOWANIE NA KOCICE!!!!!! OTO FUNIA CORKA KIZI A TO KIZIA SIOSTRA KILLERKI A TO KILLERKA PATRZY CZO JEST W MISCE CHRUP.....CHRUP BLLLLLEEEE..... Quote
tajdzi Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 :roflt: Asa, ale ja widzę, że TY MASZ firanki? Koty ich nie drapią? Quote
ASA Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Nii nie drapia a chyba dlatego ze to jedyne schronienie przed psami.....poza tym nie maja powodu ich drapac bo wiekszisc czasu spedzaja na dworze. Quote
Patka Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Kizia jest równie urocza jak Kilerek :) Lunie niezla konkurencja rośnie na forum :wink: :D Fotki prześliczne :D z chęcią obejrze dalszy ciąg historii kotwej :D Quote
Poświata Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 :P I kto by pomyślał, że na psim forum tak nam koty obrodzą. Suuuper :angel: :angel: :angel: . Quote
dbsst Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 hihihih adres powinien sie zmienic na www.kocioland czesem z psem.pl ;) super kociamberki Lunka prawdziwa kobitka dba o siebie w kazdej mozliwej chwili ;) :angel: Quote
Patka Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 A jakże cud dziewczyna zawsze pachnąca i z bialuszkimi łapeczkami :D :wink: Cud dziewczyna :wink: Quote
szaraduszka Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Więcej w galerii Draki i innych moich stworzeń 8) http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&p=688269#688269 Quote
Poświata Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Szaraduszko te są cudne: A powiedz mi, czy długo czatowałaś z aparatem, żeby uchwyćić tyle póz podczas jednej drzemki :P ??? Quote
szaraduszka Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Nie długo :P jak mi się nudziła poza to je lekko poruszałam, kociamber wtedy wpasowywał się wygodniej 8) aż sama się dziwiłam, że tak chciała. Quote
Manu Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Zmieniłam tytuł topiku 8) Autor nie ma nic przeciwko ?... :roll: Quote
Poświata Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 szaraduszka napisał(a):Nie długo :P jak mi się nudziła poza to je lekko poruszałam, kociamber wtedy wpasowywał się wygodniej 8) aż sama się dziwiłam, że tak chciała. Sesja bardzo udana :P , lubie oglądać fotki Twojego autorstwa :P . Quote
M10M Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Witam po 2 dniach nieobecności. Dzisiaj Pinki prezentuje się jako "nadzorca kuchenny" - sprawdza czy to co mam zamiar pichcić aby bedzie nadawać się do jedzenia. Mam też zdjęcie skądś z sieci, które podesłała mi moja córka, która wprawdzie twierdzi, że nic ją nasze psio - kocie sprawy nie interesują ale jak widac "jest w temacie": PS U mnie też są firanki i jakoś zaden kot nigdy się na nich nie wieszał. Nie wiem czemu. Pani Malwina (prezentowany wcześniej korniszonek) juz w pierwszych dniach pobytu u kuzynki skutecznie wybiła jej firanki z głowy (a raczej z okien). Moje wskakują na okna z boku, za zasłonami i schodzą tak samo. Quote
Recommended Posts