Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

W imieniu Walera dziękuje - podszerstek ma prawie biały, a reszta w odcieniach szrości :D Zimą troszkę inne niz latem kolorki goszcza na jego grzbiecie :D

Posted

wiem że powinnam już to wiedzieć, ale przypomnij plizz jaka to rasa kociambra :D

aaa a ja dziś na kocim forum widziałam koteczkę rosyjską niebieską do oddania - przecudnej urody kocinka :P a ja jej nie mogę mieć :(

Posted

Nazbierało mi się zaległości (od ub. piatku), bo musiałam wyjechac z fanami domowych kotów na wystawę. Dzisiaj, po otworzeniu komp., od 74 strony czytam, oglądam,śmieję się i oczom nie wierzę. Zdjęcia sa boskie, koty jeszcze bardziej. A te maluchy w różnych kombinacjach, pozach i z minami...
Super! Ale moje tez nie od macochy. Może jak mój KM będzie miał trochę czasu, to kilka z moich ulubieńców (persy) ujrzy światło na DGM.
Pzdr.

Posted

malawaszka Walery to kot syberyjski tylko inna odmiana kolorystyczna niż Dymek a Luna to kotka dachowo-schroniskowa :D
Daga zapraszam z córcią do nas na kotwizytę po przeprowadzce bo inaczej nie wiem jak to będzie ... :wink: moje koty mają dar :D
pozdrowionka
A to ciag dalszy wczorajszej sesji ... małe zabawy z aparatką i spokojne kotki po kolacji :D fajnie się ułożyły na stooliczku :D

Posted

Tak po cichu Ci powiem Patka,żeby Walery nie usłyszał,że Luna to piękny kot, Walery też ale to nie to samo co Luna :) Poprostu miodzio ona jest :wink:

Nie ma to jak podpoczywać na klatce i postresować małe zwierzątko w niej :lol:

Posted

KaRa_TC Luna po cichu dziękuje bardzo bardzo :D One są tak odmienne że zawsze każde ma grono wielbicieli osobne :wink: :D
Al;e boska fota - dlatego nie moge miec innych zwietrzaków, bo Luna by je wyłuskała z klatki czy akwarium niestety :-?
pozdrowionka

Posted

U mnie było tak,że Łatka (ta u góry kotka na zdjęciu) i Czarna przez pierwszy tydzień gdy zauważyły,że w moim pokoju jest myszoskoczek to całyi dniami przesiadywały pod klatką próbują wyciągnąć z niej Zuzule, no ale skoczek jak wogóle mu się chciało stać to podszedł i w poduszeczkę kota ugryzł jednego i drugiego i od tamtego czasu są ostrożniejsze i tylko śpią na klatce i obserwują gryzonia :wink:

Posted

Z Luna niestety nie byłoby tak prosto ... :D :wink: jak ona coś chce to zawsze w ten czy inny sposób osiąga - jak to kobieta :wink:
pozdrowionka dla zwierzaczków

Posted

Ty zmienna istoto, ale że do Luny to wybaczam jednak nie wiem co na to Dymek, chociaz ale on ma takieee grono fanek, że czy jedna w tą czy w tamtą :wink: to nie zauważy :lol:
pozdrowionka

Posted

no pewnie ze na glowke zeby jeszcze bardziej zagescic atmosfere i wprowadzic groze jak z filmu katatroficznego ;)

inaczej Dymek napewno nie zwroci uwagi ;)

Posted

na cale szczesci sasiadka na dole nie doslyszy i to baaaaardzo
wech tez ma juz zuzyty kiedys by nas z dymem puscila :evilbat:

gorzej TZ jak zobaczy ze sie szykuje do skoku na glowke to mnie jeszcze w kafftan i do domu bez klamek ;)

Posted

u mnie po mieszkaniu jak stado koni biegają kocice siostry :o normalnie zniknął mit cichutkiego i delikatniego kotka z gracją - w nocy zaczynają harce i dawaj po przedpokoju się ganiać i odbijać od drzwi :lol: :lol: :lol:

Posted

nie jak sasiadce nie przeszkadza jak Szpila wariuje z pilak co wieczor to znaczy ze dobry sasiad i niech zyje 100 lat i jeszcze dluzej tylko niech nas juz z dymem nie puszcza bo tego kolejny raz nie przezyje :evil:

Posted

a kochana sasiadka latem kiedy bylo zero powietrza gotowala baaaaardzo namietnie i baaaaaardzo dlugo zupe czy cos :evil: zasmrodzila nas na kilka dni :evilbat: jak moj TZ polecial sprawdzac czy wszystko oki to go opitolila ;)

a dym lecial nam w okna wrrrrrrrrrr

ale pozatym to ideal sasiada ;)