Patka Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 W imieniu Walera dziękuje - podszerstek ma prawie biały, a reszta w odcieniach szrości :D Zimą troszkę inne niz latem kolorki goszcza na jego grzbiecie :D Quote
malawaszka Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 wiem że powinnam już to wiedzieć, ale przypomnij plizz jaka to rasa kociambra :D aaa a ja dziś na kocim forum widziałam koteczkę rosyjską niebieską do oddania - przecudnej urody kocinka :P a ja jej nie mogę mieć :( Quote
daga10011 Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Patka :evil: ..oddawaj mi te te koty :D ...ja corke musze uwarunkowac-ale najpierw przeprowadzka,moje mieszkanie wiecej nie zniesie :roll: :wink: Quote
Asiaczek Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Nazbierało mi się zaległości (od ub. piatku), bo musiałam wyjechac z fanami domowych kotów na wystawę. Dzisiaj, po otworzeniu komp., od 74 strony czytam, oglądam,śmieję się i oczom nie wierzę. Zdjęcia sa boskie, koty jeszcze bardziej. A te maluchy w różnych kombinacjach, pozach i z minami... Super! Ale moje tez nie od macochy. Może jak mój KM będzie miał trochę czasu, to kilka z moich ulubieńców (persy) ujrzy światło na DGM. Pzdr. Quote
Patka Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 malawaszka Walery to kot syberyjski tylko inna odmiana kolorystyczna niż Dymek a Luna to kotka dachowo-schroniskowa :D Daga zapraszam z córcią do nas na kotwizytę po przeprowadzce bo inaczej nie wiem jak to będzie ... :wink: moje koty mają dar :D pozdrowionka A to ciag dalszy wczorajszej sesji ... małe zabawy z aparatką i spokojne kotki po kolacji :D fajnie się ułożyły na stooliczku :D Quote
KaRa_ Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Tak po cichu Ci powiem Patka,żeby Walery nie usłyszał,że Luna to piękny kot, Walery też ale to nie to samo co Luna :) Poprostu miodzio ona jest :wink: Nie ma to jak podpoczywać na klatce i postresować małe zwierzątko w niej :lol: Quote
Patka Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 KaRa_TC Luna po cichu dziękuje bardzo bardzo :D One są tak odmienne że zawsze każde ma grono wielbicieli osobne :wink: :D Al;e boska fota - dlatego nie moge miec innych zwietrzaków, bo Luna by je wyłuskała z klatki czy akwarium niestety :-? pozdrowionka Quote
KaRa_ Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 U mnie było tak,że Łatka (ta u góry kotka na zdjęciu) i Czarna przez pierwszy tydzień gdy zauważyły,że w moim pokoju jest myszoskoczek to całyi dniami przesiadywały pod klatką próbują wyciągnąć z niej Zuzule, no ale skoczek jak wogóle mu się chciało stać to podszedł i w poduszeczkę kota ugryzł jednego i drugiego i od tamtego czasu są ostrożniejsze i tylko śpią na klatce i obserwują gryzonia :wink: Quote
Patka Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Z Luna niestety nie byłoby tak prosto ... :D :wink: jak ona coś chce to zawsze w ten czy inny sposób osiąga - jak to kobieta :wink: pozdrowionka dla zwierzaczków Quote
dbsst Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Patka ja zmienie normalnie zainteresowanie i bede do Lunki startowac tylko co na to Walery i Dymek :-? 8) :lol: Quote
Patka Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Ty zmienna istoto, ale że do Luny to wybaczam jednak nie wiem co na to Dymek, chociaz ale on ma takieee grono fanek, że czy jedna w tą czy w tamtą :wink: to nie zauważy :lol: pozdrowionka Quote
dbsst Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 oj zauwazy zauwazy ;) jak nie zauwazy to ja skacze z krzesla ;) Quote
dbsst Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 no pewnie ze na glowke zeby jeszcze bardziej zagescic atmosfere i wprowadzic groze jak z filmu katatroficznego ;) inaczej Dymek napewno nie zwroci uwagi ;) Quote
Poświata Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 To postaraj się również o efekty dźwiękowe :P , jak nie zobaczy, to napewno usłyszy taki wdzięczny łomot :o :P :P :P . Quote
dbsst Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 hahaha lomot to bedzie chcial nie chcial jak te kilogramy bede zrzucac z tych wysokosci ;) Quote
Poświata Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Jak upadniesz z wdziękiem to łomotu nie będzie, ale przy okazji możesz o coś ręką zahaczyć i zrzucić... :P . Tylko co na to sąsiedzi? Quote
dbsst Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 na cale szczesci sasiadka na dole nie doslyszy i to baaaaardzo wech tez ma juz zuzyty kiedys by nas z dymem puscila :evilbat: gorzej TZ jak zobaczy ze sie szykuje do skoku na glowke to mnie jeszcze w kafftan i do domu bez klamek ;) Quote
tajdzi Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Mogą zostawić kartkę w stylu "Bardzo proszę o zrobienie porządku z tym psem. Biega jak jakieś stado koni" ;) Quote
malawaszka Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 u mnie po mieszkaniu jak stado koni biegają kocice siostry :o normalnie zniknął mit cichutkiego i delikatniego kotka z gracją - w nocy zaczynają harce i dawaj po przedpokoju się ganiać i odbijać od drzwi :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 nie jak sasiadce nie przeszkadza jak Szpila wariuje z pilak co wieczor to znaczy ze dobry sasiad i niech zyje 100 lat i jeszcze dluzej tylko niech nas juz z dymem nie puszcza bo tego kolejny raz nie przezyje :evil: Quote
tajdzi Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Dbsst napisał(a):tylko niech nas juz z dymem nie puszcza bo tego kolejny raz nie przezyje :evil: Jakto?? :o Quote
dbsst Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 a kochana sasiadka latem kiedy bylo zero powietrza gotowala baaaaardzo namietnie i baaaaaardzo dlugo zupe czy cos :evil: zasmrodzila nas na kilka dni :evilbat: jak moj TZ polecial sprawdzac czy wszystko oki to go opitolila ;) a dym lecial nam w okna wrrrrrrrrrr ale pozatym to ideal sasiada ;) Quote
dbsst Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 ah to byl ten najgorszy raz kiedy mieslismy stracha a tak to nam robi jednodniowe inhalacje ;) qrna jaka ona ma diete ;) Quote
Recommended Posts