Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

Dbsst to dla równowagi w przyrodzie kup kota o psim charakterze np. maine coona albo syberyjskiego :P . I będzie ok.

A Truskawek podbił moje serce od pierwszego wejrzenia :P .

A teraz mam już własną przytulankę-mruczankę :multi: .

Posted
A teraz mam już własną przytulankę-mruczankę :multi: .

I nieskromnie dodam, że ja pierwsza odpowiedziałam na Twój post, że jestem za tym, żebyś go kupiła :D

Posted
Wszystko się zgadza :P . I jeszcze na zaostrzenie "apetytu" wrzuciłaś fotki Truskawka :P . Minęły dwa tygodnie, a ja w Dymka wsiąkłam na amen.

:ylsuper:

Posted

akrobata.jpg

niezły akrobata :P

buty.jpg

do zabawy nadaje się wszystko

miska.jpg

jedno z ulubionych miejsc do spania

torba.jpg

a gdzie jest kotecek??? :o

torba2.jpg

z torby zostały już strzępy, ale jako zabawka jest świetna

padniety.jpg

a tak wygląda kot padnięty :P

Posted

Truskawek rośnie jak na drożdżach. I żre skubany wszystko. Brzucho ma ogromniaste. Jak psy jedzą to on czatuje na podłodze, aż im coś z miski wypadnie na podłogę i wcina. Ledwo mu się do mordki mieści, ale twardo gryzie :lol:

Posted

Piekne te Wasze kocie i kociska :D

Ja wrzucę dwie stare fotki:

ta kiedy Rasta była calkiem bobaskiem

Rasta_i_koty_dogomania2.jpg

i kiedy juz była nieco większa (albo tylko jej fotel się skurczył ;))

Rasta_i_koty_dogomania.jpg

Ciągle obiecuję sobie, że porobie pannom nowe wspólne zdjęcia, ale trudno mi, bo po tylu latach nie jestem tak podekscytowana jak przedtem, że się dziewczyny lubią i na przykład razem śpią...

Posted

I przypomniało mi się jeszcze jedno zdjęcie - kiedy Rasta przedstawiała 'swoją' kicię koleżankom, które przyszły w odwiedziny. Tanita nie była zachwycona, ale koleżanki owszem ;)

Rasta_przyjacielska_01.jpg

Posted
Piekne te Wasze kocie i kociska :D

...Ciągle obiecuję sobie, że porobie pannom nowe wspólne zdjęcia, ale trudno mi, bo po tylu latach nie jestem tak podekscytowana jak przedtem, że się dziewczyny lubią i na przykład razem śpią...

Jovka w wolnej chwili zajrzyj proszę na topic o Dymku i podziel się swoimi doświadczeniami :P .

Posted
Jovka w wolnej chwili zajrzyj proszę na topic o Dymku i podziel się swoimi doświadczeniami :P .

Zaglądać zaglądałam i podziwiałam uroczego puchatka :D Ale z permanentną wymianą/awarią komputera, która z przerwami trwała chyba z miesiąc trudno się udzielać na Forum. Teraz jest OK, więc zaraz polecę się wymądrzać :oops: ;)

P.S. Moje koty mają dzisiaj takie oczy :o bo się czuję jak koci paparazzi - tak chcę nadrobić braki w fotach kotek z suką :P