dbsst Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 wlasnie wszystkie przystojaniaki podzielone i ja egoista na mniejsze czesci sie nie dziele ;) ;) Quote
Patka Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 M10M no coś Ty - masz cudowne koty :D Ja własnie chciał prosic op nowe fotki i opowieści !!! Dymuś cudny chłopczyk :D szkoda, że nie ma fotek Walera z kocięctwa :wink: pozdrowionka Quote
M10M Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 Patka napisał(a):M10M no coś Ty - masz cudowne koty :D Ja własnie chciał prosic op nowe fotki i opowieści !!! Ależ ja wiem, że one są cudowne i niepowtarzalne. W życiu bym ich nie oddała nikomu. Ale Walery jest taki cudny :wink: (W dodatku jest daleko i moge się nim zachwycać bez najmniejszego uszczerbku dla moich futrzaków - czysta postać miłości platonicznej) Quote
AnkaW Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 Skoro koty na wesoło to jeszcze jedno :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 tak bedziemy z Beata odganiac wszelka konkurecje ;) co Ty na to Beatko :D Quote
AnkaW Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 O rany, nie było mnie 2 dni a tu tyle zaległości. A czy po tej upojnej nocy RUDEJ i MRUCZYSŁAWA to się coś pięknego i inteligentnego nie wykluje??? :oops: :oops: Quote
AnkaW Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 A to strategiczne miejsca Harrego A tu janioł jakisik nad nim cuwa cy cuś Quote
Poświata Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 [quote name='dbsst']wlasnie wszystkie przystojaniaki podzielone i ja egoista na mniejsze czesci sie nie dziele ;) ;) Krótko i treściwie :P :P :P . [quote name='dbsst']http://img216.exs.cx/img216/688/karatecat4tu.jpg tak bedziemy z Beata odganiac wszelka konkurecje :wink: co Ty na to Beatko :D A ja, no cóż, zgadzam sie w całej rozciągłości :P :P :P . Od dziś zaczynam trenować (na szczęście synka mam karatekę, będzie się od kogo uczyć :lol: :lol: :lol: ) A może Harrego też da się podzielić :P ??? Quote
AnkaW Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 A kto by wziął choć kawałek tego potforka zbója. :evilbat: Quote
Poświata Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 AnkaW napisał(a):A kto by wziął choć kawałek tego potforka zbója. :evilbat: Czyżbyś na myśli miała tego janioła Harrego :angel: ??? Ja reflektuję :P . Quote
AnkaW Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 Ło matko, ty nie wiesz co mówisz. Rozniósłby ci całą chałupę. :evil: Quote
Poświata Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 Ale mówiłaś tylko o kawałku :-? . To kawałek Harrego też taki groźny :wink: ??? No popatrz jak to pozory mylą, tak słodko na fotkach jego morduchna wygląda, a i oczka takie niewinne :lol: . Quote
daga10011 Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 piekne te wasze kociska :P ...Az mnie zbiera ochota,zeby znowu miec kota-takiego rudego najlepiej :P .Ale moj TZ ma alergie na koty :roll: -albo to tylko wymowka-bo mowil mi kiedys,ze na psy tez ma,a jakos nie kicha :evil: ..ale na psa namowila go corka-teraz chyba musze ja znowu podpuscic na niego :wink: :D Quote
Poświata Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 Ha, ha u mnie o kota tatuśka też molestowały dzieci :P . I się udało, a teraz jest strasznie fajnie :D :D :D . Quote
daga10011 Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 no to zaczne ja zachecac bardziej do kotkow :D Ona taka mala-ale cwana-wszystko z niego wyciagnie :wink: Quote
M10M Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 AnkaW napisał(a):Ło matko, ty nie wiesz co mówisz. Rozniósłby ci całą chałupę. :evil: Jak widać na zdjęciach - Wasza "chałupa" jeszcze stoi, więc muszą byc sposoby i na niego. Poza tym Beata chyba wie do czego zdolne są koty.... Quote
Poświata Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 [quote name='M10M'] Poza tym Beata chyba wie do czego zdolne są koty.... :o Nie wiem, ja mam tylko jednegi i do tego jest grzeczny (tfu, tfu przez lewe ramię), naprawdę. Nie broi, nie rozrabia, energię staram mu się spalić we wspólnych zabawach np. w aportowanie. Quote
daga10011 Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 aportowanie???????? :o :o :o :o ...aportujacy kot :D :D :D ..to mi sie podoba :P Quote
Poświata Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 Słowo daję, aportuje słomki i koreczki, albo najulubieńsze patyczki od balonów :P . Przynosi z powrotem, kładzie pod nogami i czeka na rzucanie. I tak aż się zmęczy lub znudzi. A najlepiej aportuje mu się z łóżka w sypialni :D z zeskokiem i weskokiem i to w pełnym galopie :P :D :P . Quote
AnkaW Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 Harry niestety nie jest grzeczny, nic nie może leżeć ani na stole, ani wystawać z półki, nie mówiąc o kwiatkach na parapecie. Wszystko zaraz jest na ziemi. Beszczelnie patrząc w nasze oczy podejdzie i zrzuci łapą no i oczywiście zaraz wieje. Teraz jak jest pies to mają spółkę. 0X Kot zrzuca na ziemię a pies roznosi na strzępy. Co prawda jest z tego jeden pożytek, nic się nie poniewiera, wszystko jest pochowane. Tylko jednego mi brak - flakonu z kwiatkami. :kociak: Quote
AnkaW Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 A jeśli chodzi o aportowanie to faktycznie niektóre koty potrafią. Siostra miała kiedyś kotkę persa i ona uwielbiała aportowac. Tylko najnepiej lubiła łańcuszki, druciki coś metalowego. Quote
Evelina Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 Beata&Poświata napisał(a):Słowo daję, aportuje słomki i koreczki, albo najulubieńsze patyczki od balonów :P . Przynosi z powrotem, kładzie pod nogami i czeka na rzucanie. I tak aż się zmęczy lub znudzi. A najlepiej aportuje mu się z łóżka w sypialni :D z zeskokiem i weskokiem i to w pełnym galopie :P :D :P . :angel: Potwierdzam, koty potrafia, lubia, uwielbiaja aportowanie. Moje uwielbialy np schowac sie za ustawiony na podlodze jasiek i lapac przelatujace im nad glowa papierowe kulki. Wykonywaly przy tym niesamowite akrobacje :o jakies sruby w powietrzu, piruety. :lol: Po zlapaniu przynosily kulke pod nogi i migem chowaly sie ponownie za jasiek :lol: Tak robil zwykly dachowiec jak i Maine Coon. :D Quote
Recommended Posts