Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

M10M no coś Ty - masz cudowne koty :D Ja własnie chciał prosic op nowe fotki i opowieści !!!
Dymuś cudny chłopczyk :D szkoda, że nie ma fotek Walera z kocięctwa :wink:
pozdrowionka

Posted

Patka napisał(a):
M10M no coś Ty - masz cudowne koty :D Ja własnie chciał prosic op nowe fotki i opowieści !!!

Ależ ja wiem, że one są cudowne i niepowtarzalne. W życiu bym ich nie oddała nikomu. Ale Walery jest taki cudny :wink:
(W dodatku jest daleko i moge się nim zachwycać bez najmniejszego uszczerbku dla moich futrzaków - czysta postać miłości platonicznej)

Posted

O rany, nie było mnie 2 dni a tu tyle zaległości.

A czy po tej upojnej nocy RUDEJ i MRUCZYSŁAWA to się coś pięknego i inteligentnego nie wykluje??? :oops: :oops:

Posted

[quote name='dbsst']wlasnie wszystkie przystojaniaki podzielone i ja egoista na mniejsze czesci sie nie dziele ;) ;)
Krótko i treściwie :P :P :P .

[quote name='dbsst']http://img216.exs.cx/img216/688/karatecat4tu.jpg
tak bedziemy z Beata odganiac wszelka konkurecje :wink: co Ty na to Beatko :D
A ja, no cóż, zgadzam sie w całej rozciągłości :P :P :P .
Od dziś zaczynam trenować (na szczęście synka mam karatekę, będzie się od kogo uczyć :lol: :lol: :lol: )

A może Harrego też da się podzielić :P ???

Posted

Ale mówiłaś tylko o kawałku :-? .
To kawałek Harrego też taki groźny :wink: ???
No popatrz jak to pozory mylą, tak słodko na fotkach jego morduchna wygląda, a i oczka takie niewinne :lol: .

Posted

piekne te wasze kociska :P ...Az mnie zbiera ochota,zeby znowu miec kota-takiego rudego najlepiej :P .Ale moj TZ ma alergie na koty :roll: -albo to tylko wymowka-bo mowil mi kiedys,ze na psy tez ma,a jakos nie kicha :evil: ..ale na psa namowila go corka-teraz chyba musze ja znowu podpuscic na niego :wink: :D

Posted

AnkaW napisał(a):
Ło matko, ty nie wiesz co mówisz. Rozniósłby ci całą chałupę. :evil:

Jak widać na zdjęciach - Wasza "chałupa" jeszcze stoi, więc muszą byc sposoby i na niego. Poza tym Beata chyba wie do czego zdolne są koty....

Posted

[quote name='M10M'] Poza tym Beata chyba wie do czego zdolne są koty....
:o Nie wiem, ja mam tylko jednegi i do tego jest grzeczny (tfu, tfu przez lewe ramię), naprawdę. Nie broi, nie rozrabia, energię staram mu się spalić we wspólnych zabawach np. w aportowanie.

Posted

Słowo daję, aportuje słomki i koreczki, albo najulubieńsze patyczki od balonów :P . Przynosi z powrotem, kładzie pod nogami i czeka na rzucanie. I tak aż się zmęczy lub znudzi. A najlepiej aportuje mu się z łóżka w sypialni :D z zeskokiem i weskokiem i to w pełnym galopie :P :D :P .

Posted

Harry niestety nie jest grzeczny, nic nie może leżeć ani na stole, ani wystawać z półki, nie mówiąc o kwiatkach na parapecie. Wszystko zaraz jest na ziemi. Beszczelnie patrząc w nasze oczy podejdzie i zrzuci łapą no i oczywiście zaraz wieje. Teraz jak jest pies to mają spółkę. 0X
Kot zrzuca na ziemię a pies roznosi na strzępy. Co prawda jest z tego jeden pożytek, nic się nie poniewiera, wszystko jest pochowane. Tylko jednego mi brak - flakonu z kwiatkami. :kociak:

Posted

A jeśli chodzi o aportowanie to faktycznie niektóre koty potrafią. Siostra miała kiedyś kotkę persa i ona uwielbiała aportowac. Tylko najnepiej lubiła łańcuszki, druciki coś metalowego.

Posted

Beata&Poświata napisał(a):
Słowo daję, aportuje słomki i koreczki, albo najulubieńsze patyczki od balonów :P . Przynosi z powrotem, kładzie pod nogami i czeka na rzucanie. I tak aż się zmęczy lub znudzi. A najlepiej aportuje mu się z łóżka w sypialni :D z zeskokiem i weskokiem i to w pełnym galopie :P :D :P .
:angel:
Potwierdzam, koty potrafia, lubia, uwielbiaja aportowanie.
Moje uwielbialy np schowac sie za ustawiony na podlodze jasiek i lapac przelatujace im nad glowa papierowe kulki.
Wykonywaly przy tym niesamowite akrobacje :o jakies sruby w powietrzu, piruety. :lol:
Po zlapaniu przynosily kulke pod nogi i migem chowaly sie ponownie za jasiek :lol:
Tak robil zwykly dachowiec jak i Maine Coon. :D