Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

Evelina napisał(a):
Wstawilam go cichcem na pulpit, ciekawe jak rodzinka zareaguje gdy go zobaczy :lol: :lol: :lol:

Myślę, że Ci się rodzinka powiększy :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
aaahahahah sama kocia główka :lol: bez uszków :lol: :lol: :lol:

Tak się trochę nawet zastanawiałam, czy to nie aby jakaś foczka :lol:

Posted

Basenji
Tak,Łatka to foksik krótkowłosy:)Mała węszycielka,sunia wszędzie musi być pierwsza i zawsze wścibi gdzieś swój długi pyszczek.Moja babcia rzekła:ona moze pić z wazonu :)

Posted

Luna postanowiła, że musi przemysleć wybryki Mruczysława :D
Jednak jest tak urocza, że Mruczysław zapewne porzuci te niecne praktyki dla jej cudnego futerka ..... :wink: :D

Posted

[quote name='M10M'][quote name='Basenji']
ślepa i szczerbata kotobabcia.
Zdrówko

Narażasz się. Jak cię ta "babcia" dopadnie to nawet Piesiak Ci nie pomoże. :evil: :evil: :evil:

I to babcia ze sfilcowanym futrem :megagrin:

Widzę, że Ruda jest już mocno zaangażowana we współpracę ze znanym przedstawicielem półświatka. Ale może wyciągnie Mruczysława z pomroczności jasnej?
Zdrówko

Posted

[quote name='Petra_']Basenji
Tak,Łatka to foksik krótkowłosy:)Mała węszycielka,sunia wszędzie musi być pierwsza i zawsze wścibi gdzieś swój długi pyszczek.Moja babcia rzekła:ona moze pić z wazonu :)
Ładny piesek. Jedna z niewielu ras, które mi się podobają. No i ma charakter a nie obedience.
:lol: Zdrówko

Posted

[quote name='M10M']Do grona prawdziwych DAM wprowadzam niniejszym Panią Malwinę ze znamienitego rodu Korniszonów (Malwina jest rasy cornish rex). Wybitnie dystyngowana. Myślą, że świetnie prezentowałaby się z kolegą Walerym (Malwina to tak na oko 1/3 albo i 1/4 Walerego)

http://www.republika.pl/psy_koty/na_dodomanie/malwina_jest.jpg

O takim korniszonku marzy nasza koleżanka Ajka, która tak na marginesie coś na jutro kombinuje :P :P .

Posted

[quote name='Beata&Poświata']
O takim korniszonku marzy nasza koleżanka Ajka, która tak na marginesie coś na jutro kombinuje :P :P .

One są niesamowicie chude i delikatne. A ostatnio wet powiedział mojej kuzynce (to jej kot), że Malwinka ma już trochę za dużo tłuszczyku. :D :D :D
Gdzie on ten tłuszcz widział :o

Posted

M10M :D :D Biedny pan piesek to nie jego wina, że ma takiego Pana ;)
Kociak jest cudowny ale obawiam sie, że Walery swoimi niecałymi :wink: 8 kg mógłby ją troszke zamęczyc :D i nie pokazuję mu fotek, bo się na amen zakocha - piękna panienka :D

Posted

[quote name='M10M']Ślepa, szczerbata i ze sfilcowanym futrem Malwina znowu coś upolowała. Czyzby Piesiaka? :D :D :D

Niestety, błędna obserwacja!
Drapała w lampę Alladyna i pojawił się afykański gin (piesiak). Widać jak lewituje, jeszcze nieco zaspany. Rośnie i rośnie, więc niech malwina zwiewa, bo ją zje.
Zdrówko

Posted

dbsst napisał(a):
o nie nie ie Walery jest moj nie wiem czy to wazne :D

:D ważne, ważne, bo w połowie Walery jest mój :iloveyou: :P .

Patka napisał(a):
No dobra dobra jest dużżży podzielicie się...

Ja bardzo przepraszam, ale on już jest podzielony :evilbat: .
Czyżby następna do spółki :o :hmmmm: :question:

Posted

czy ja o czymś niewiem ... zaraz wezme Walera na spytki, a że on gaduła wszystko wyśpiewa - dosłownie :evilbat: :wink:
Beata a jak tam plany rudy do mompletu sybiraki tez maja taka odmianę kolorystyczną :D :wink:

Posted

Beata&Poświata napisał(a):

Ty masz Dymka a moje koty są kochane ale wyglądem nie dorastają Waleremu do pięt :cry: Nie ma co sie oszukiwać - taka jest prawda.

Posted

[quote name='M10M'][quote name='Beata&Poświata']

Ty masz Dymka a moje koty są kochane ale wyglądem nie dorastają Waleremu do pięt :cry: Nie ma co sie oszukiwać - taka jest prawda.
Ale ja Dymkiem też już się podzieliłam, słabość do jego niebieskich ocząt ma Dbsst.