Evelina Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 [quote name='adda']Ten kociak przeboj :lol: :lol: :lol: Wstawilam go cichcem na pulpit, ciekawe jak rodzinka zareaguje gdy go zobaczy :lol: :lol: :lol: Quote
adda Posted February 5, 2005 Author Posted February 5, 2005 Evelina napisał(a):Wstawilam go cichcem na pulpit, ciekawe jak rodzinka zareaguje gdy go zobaczy :lol: :lol: :lol: Myślę, że Ci się rodzinka powiększy :lol: Quote
malawaszka Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 [quote name='adda'] aaahahahah sama kocia główka :lol: bez uszków :lol: :lol: :lol: Quote
adda Posted February 5, 2005 Author Posted February 5, 2005 malawaszka napisał(a):aaahahahah sama kocia główka :lol: bez uszków :lol: :lol: :lol: Tak się trochę nawet zastanawiałam, czy to nie aby jakaś foczka :lol: Quote
Petra_ Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 Basenji Tak,Łatka to foksik krótkowłosy:)Mała węszycielka,sunia wszędzie musi być pierwsza i zawsze wścibi gdzieś swój długi pyszczek.Moja babcia rzekła:ona moze pić z wazonu :) Quote
Patka Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 Luna postanowiła, że musi przemysleć wybryki Mruczysława :D Jednak jest tak urocza, że Mruczysław zapewne porzuci te niecne praktyki dla jej cudnego futerka ..... :wink: :D Quote
Basenji Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 [quote name='M10M'][quote name='Basenji'] ślepa i szczerbata kotobabcia. Zdrówko Narażasz się. Jak cię ta "babcia" dopadnie to nawet Piesiak Ci nie pomoże. :evil: :evil: :evil: I to babcia ze sfilcowanym futrem :megagrin: Widzę, że Ruda jest już mocno zaangażowana we współpracę ze znanym przedstawicielem półświatka. Ale może wyciągnie Mruczysława z pomroczności jasnej? Zdrówko Quote
Basenji Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 [quote name='Petra_']Basenji Tak,Łatka to foksik krótkowłosy:)Mała węszycielka,sunia wszędzie musi być pierwsza i zawsze wścibi gdzieś swój długi pyszczek.Moja babcia rzekła:ona moze pić z wazonu :) Ładny piesek. Jedna z niewielu ras, które mi się podobają. No i ma charakter a nie obedience. :lol: Zdrówko Quote
dbsst Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 za...ste sa foty i Wasze kociaki Patka szalowe oczka na mnie patrza :D bardzo mi sie poobaja :D Quote
Patka Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 Dziękuje Dbsst w końcu chwilkę miałam to wybrałam i zrobiłam :D Quote
Poświata Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 [quote name='M10M']Do grona prawdziwych DAM wprowadzam niniejszym Panią Malwinę ze znamienitego rodu Korniszonów (Malwina jest rasy cornish rex). Wybitnie dystyngowana. Myślą, że świetnie prezentowałaby się z kolegą Walerym (Malwina to tak na oko 1/3 albo i 1/4 Walerego) http://www.republika.pl/psy_koty/na_dodomanie/malwina_jest.jpg O takim korniszonku marzy nasza koleżanka Ajka, która tak na marginesie coś na jutro kombinuje :P :P . Quote
M10M Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 Ślepa, szczerbata i ze sfilcowanym futrem Malwina znowu coś upolowała. Czyzby Piesiaka? :D :D :D Quote
M10M Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 [quote name='Beata&Poświata'] O takim korniszonku marzy nasza koleżanka Ajka, która tak na marginesie coś na jutro kombinuje :P :P . One są niesamowicie chude i delikatne. A ostatnio wet powiedział mojej kuzynce (to jej kot), że Malwinka ma już trochę za dużo tłuszczyku. :D :D :D Gdzie on ten tłuszcz widział :o Quote
Patka Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 M10M :D :D Biedny pan piesek to nie jego wina, że ma takiego Pana ;) Kociak jest cudowny ale obawiam sie, że Walery swoimi niecałymi :wink: 8 kg mógłby ją troszke zamęczyc :D i nie pokazuję mu fotek, bo się na amen zakocha - piękna panienka :D Quote
Basenji Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 [quote name='M10M']Ślepa, szczerbata i ze sfilcowanym futrem Malwina znowu coś upolowała. Czyzby Piesiaka? :D :D :D Niestety, błędna obserwacja! Drapała w lampę Alladyna i pojawił się afykański gin (piesiak). Widać jak lewituje, jeszcze nieco zaspany. Rośnie i rośnie, więc niech malwina zwiewa, bo ją zje. Zdrówko Quote
Patka Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 Z dedykacją dla wyrozumiałej, uroczej, trikolorowej niezwykle urodziwej damy :D o wdzięcznym imieniu Malwina sle Walery :wink: :D Quote
M10M Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 Ależ on cudny. :lol: Malwina oprawi to zdjęcie w ramki i powiesi nad posłaniem :oops: A tego gina i tak sie nie boi :evil: Quote
dbsst Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 o nie nie ie Walery jest moj nie wiem czy to wazne :D Quote
Patka Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 No dobra dobra jest dużżży podzielicie się, a to ciąg dalszy ostatnej sesji :D czyz nie jestem uroczyw tych kolorkach - ale chce już spać :wink: Quote
Poświata Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 dbsst napisał(a):o nie nie ie Walery jest moj nie wiem czy to wazne :D :D ważne, ważne, bo w połowie Walery jest mój :iloveyou: :P . Patka napisał(a):No dobra dobra jest dużżży podzielicie się... Ja bardzo przepraszam, ale on już jest podzielony :evilbat: . Czyżby następna do spółki :o :hmmmm: :question: Quote
Patka Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 czy ja o czymś niewiem ... zaraz wezme Walera na spytki, a że on gaduła wszystko wyśpiewa - dosłownie :evilbat: :wink: Beata a jak tam plany rudy do mompletu sybiraki tez maja taka odmianę kolorystyczną :D :wink: Quote
M10M Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 Beata&Poświata napisał(a): Ja bardzo przepraszam, ale on już jest podzielony :evilbat: . Czyżby następna do spółki :o :hmmmm: :question: Ty masz Dymka a moje koty są kochane ale wyglądem nie dorastają Waleremu do pięt :cry: Nie ma co sie oszukiwać - taka jest prawda. Quote
Poświata Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 [quote name='M10M'][quote name='Beata&Poświata'] Ja bardzo przepraszam, ale on już jest podzielony :evilbat: . Czyżby następna do spółki :o :hmmmm: :question: Ty masz Dymka a moje koty są kochane ale wyglądem nie dorastają Waleremu do pięt :cry: Nie ma co sie oszukiwać - taka jest prawda. Ale ja Dymkiem też już się podzieliłam, słabość do jego niebieskich ocząt ma Dbsst. Quote
Recommended Posts