Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

Ludzie z poczuciem humoru takim jak Basenji dodają tylko uroku. Byłoby troszkę nudno ciągle zachwyty itp, takto jest weselej :D

adda hihih jak ja kiedyś przez Ciebie nie umrę ze śmiechu to to cud będzie :lol: :lol: :lol:

Posted

Tymczasem kociamber Mruczysław, po rozkosznej nocy z Rudą z białymi łapkami wyciągał się przed kolejnym skokiem.....

Aby dostać się do celu musiał zmienić swój image. Ale Ruda dała mu pomysł i środki do jego realizacji....

Zdrówko :lol:

Posted

Patka napisał(a):
Beata czy Dymek tez jest taki wylewnie rozmowny :D :wink: Waler czasem mnie do szału zawodzeniem doprowadza :D :wink:

A wiesz, że nie. Czym mnie zadziwił, bo byłam przygotowana że sybiraki to gaduły. Dymek na moje zaczepki odpowiada krótkim miaau w różnych tonacjach głosowych. Najbardziej gadatliwy jest, jak już mu się szykuje jedzonko, a on przestępuje z łapki na łapkę i krzyczy żeby sie pospieszyć, bo kotecek strrrrrrasznie głodny :P :D :P .
No i jak robi coś co mu nie wolno, a ja mu zwracam uwagę, to on wtedy robi miaaaau takiego biednego kotecka :( :roll: i oczka takie jak kot w butach na Shreku.

Posted

Aaa, i zapomniałam o stałym, wypracowanym numerze Dymka.
Wystarczy że ktoś w kuchni coś przxygotowuje na blacie, kot natychmiast materializuje się przy nogach.
Najpierw siedzi grzecznie, pomiaukując cichutko :lol: .
Potem zaczyna deptać po stapach :-? .
Na koniec, tak jak stał pada na podłogę kołami do góry, z miną nieszczęśnika i patrzy głęboko w oczy - "no, popatrz na mnie, taki jestem głodny, że aż na łapkach ustać nie mogę :cry: , nie mam już sił :cry: ,
dajże wreszcie coś skubnąć :evil: ".
A ja muszę zachować minę pokerzysty i zimną krew :roll: :roll: :roll: .

Posted

Czyli taktyka jest rożna .... :wink: Pamietaj że Dymus jest jeszcze młody i telepatycznie wój Waler może go sztuczek nauczyc.... Walery ujest więc "typowym" :wink: sybirakiem drze się wnieboglosy jak za wolno jeśc robię, lub ma jakies życzenia np co do poleżenioa na kolankach stoi przed tobą i mruczy tak głosno, że jak jest cisza w mieszkaniu to go słychac w drugiom pokoju :D No i non stop na kolankach by leżał :D A kłoci się z nami jak łazi wieczorem po blacie w kuchni a mu tego nie wolno - ja sie krzyknie to zaczyna miałczec (różne miałki krótkie cienkie grube :wink: ) i dopiero jak zaczynam sie podnosic, to ucieka z kitą do góry - cwaniak :D Oj zabawa przednia ale czasem go mam ochote :evilbat: :splat:
Ale się nagadałam :D
poZdrowionka

Posted

co do spraw .... poważnych ..........
Luna zwaną w kocim półświadku Piekna Ruda - postanowiła po upojnej nocy z Mruczysławem zaszaleć w drogim kocim butiku .... A potem mała seriia zdjęcoiowa u Kociofotogafa ... ;)

Posted

Widać, że się Lunie podobało. Jakieś rozmarzenie w oczach widzę. ;)
Możesz podać adres tego drogiego butiku, może mój psi facio coś dla siebie znajdzie. Jakiś krawat, jakąś muchę ;)

Posted

[quote name='souris']adda hihih jak ja kiedyś przez Ciebie nie umrę ze śmiechu to to cud będzie :lol: :lol: :lol:
Nie, żebym chciała Cię dobić souris, ale mam jeszcze :oops:

Posted

Do grona prawdziwych DAM wprowadzam niniejszym Panią Malwinę ze znamienitego rodu Korniszonów (Malwina jest rasy cornish rex). Wybitnie dystyngowana. Myślą, że świetnie prezentowałaby się z kolegą Walerym (Malwina to tak na oko 1/3 albo i 1/4 Walerego)

Fakt, że Malwina jest drobna i delikatna nie oznacza, że jest niezaradna.
Na przykład wspaniale poluje (złapała muchę)

Potrafi też postawić na swoim

Posted

Za pomocą kosmetyków Rudej ślicznotki zrobię sobie przebranie clowna. I tak, niepoznany wniknę na miejsce kolejnej zbrodni!

I jak Ruda, mam wprawę w malowaniu się?
Zdrówko :lol:

A tak na boku - ten malunek to jego własna robota. Gdzieś się tak umazał na spacerku

Posted

[quote name='Basenji']
ślepa i szczerbata kotobabcia.
Zdrówko

Narażasz się. Jak cię ta "babcia" dopadnie to nawet Piesiak Ci nie pomoże. :evil: :evil: :evil: