dbsst Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 mowisz a maja dobre absy jak bedziemy leciec z 6 pietra to tak zeby wyszedl calo ;) Quote
baskomaniak Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Chyba wiem dlaczego umknął mi odcinek. Teraz zauważyłem, że po drodze uciekają mi niektóre strony topiku. Dopiero po wymuszeniu odświeżenia wracają na swoje miejsca. Do tego jak by było mało wyskakuje mi "śledzenie topiku". :( Pewnie topik ma duże wzięcie i serwer nie nadąża ... :wink: Pozdrawiam. :D Quote
Poświata Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Oj, dogomania znów coś dzisiaj się psiuje, mam nadzieję że to tymczasowe. Może dlatego ci umyka, albo Mruczysław i Piesiak tacy szybcy, że my nie nadążamy :scared: . Quote
malawaszka Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 a najlepiej jakby zamiest złotego ludzika na plakietce było żłote psisko nie?? :D :lol: Quote
baskomaniak Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Beata&Poświata napisał(a):Oj, dogomania znów coś dzisiaj się psiuje, mam nadzieję że to tymczasowe. Może dlatego ci umyka, albo Mruczysław i Piesiak tacy szybcy, że my nie nadążamy :scared: . Qrcze, "wykryłem" dużo więcej odcinków, które nie znalazły się na skrótowej "pigułce". Część mi umknęła bo zamieniona była na linki. Zaraz się poprawię i wstawię nową pigułę. malawaszka napisał(a):a najlepiej jakby zamiest złotego ludzika na plakietce było żłote psisko nie?? :D :lol: To nie ludzik tylko podobizna do prawdziwej statuetki przedstawiającej rycerza trzymającego w rękach miecz skierowany ostrzem w dół. Pierwotnie na moim projekcie był piesek, ale w czasie przymiarek jakoś mu się "wypadło". Oczywiście jestem otwarty na Wasze sugestie. Pozdrawiam. :D Quote
baskomaniak Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 "Inspektor Piesiak na tropie..." w wersji pigułkowej, poprawionej i uzupełnionej. Teraz są chyba wszystkie dotychczasowe odcinki. Pozdrawiam. :D Quote
malawaszka Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 ale tu komantarze Basenji są kwintesencją nie same zdjęcia :wink: Quote
szaraduszka Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 malawaszka czepiasz się :roll: baskomaniak wyłączył dźwięk, to wszystko :lol: Jako wierny fan serialu na pewno znasz już tekst na pamięć :wink: Quote
baskomaniak Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 [quote name='malawaszka']ale tu komantarze Basenji są kwintesencją nie same zdjęcia :wink: Pełną wersję powtórkową mogę wykonać jeśli Reżyser Basenji wyrazi zgodę. Może ma Własną koncepcję powtórki. Ta "pigułka" jest tylko czymś w rodzaju foto-cytatu. Póki co, topik dostał takiego "kopnięcia" :wink: , że Basenji jeszcze się nie zdążył odezwać... A więc poczekajmy :-? Pozdrawiam. :D Quote
Samba Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Basenji zaczales robic komiks! Albo moze raczej kotmix. Swoja droga przez jeden dzien czlowiek tu nie za glada, a sie az zakotlowalo od nowych postow... Teraz pokotnie probuje je przeczytac, ale kotkretnie i nie do kotca lapie watki. A teraz zbieramy koty: łoskot - dzwiek wydawany przez kota na rykowisku pokotem - potem kotem (ale najpierw kims innym) antrykot - kot nastawiony negatywnie do "r" kotylion - lwi kot kotara - kot mowiacy brzydkie wyrazy, siedzacy marynarzowi na ramieniu warkot - goracy kot Quote
Basenji Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Dzięki Baskomaniaku za techniczne wsparcie. Naprawdę mi się to podoba. Oczywiście serial będzie kontynuowany, bo wyraźnie mnie do tego zachęcacie. Zdrówko :lol: Quote
souris Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 No to teraz musisz go przerwać, inaczej to będzie wbrew naturze ! :wink: Quote
M10M Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 A w moim kocim stadzie tymczasem ustaliła się hierarchia. I teraz wiadomo już kto rządzi. A przy okazji wyszło mi ciekawe (kolorystycznie) zdjęcie To nie fotomontaż - samo tak wyszło a Pinki wcale nie ma niebieskich oczu.... Quote
Poświata Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 souris napisał(a):No to teraz musisz go przerwać, inaczej to będzie wbrew naturze ! :wink: Koniecznie, i to w najciekawszym momencie. Ale Pinki ma szkła kontaktowe (od niedawna), coś jej chyba niebieskooki Dymuś przypadł do gustu :oops: :lol: . Quote
M10M Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Beata&Poświata napisał(a): Ale Pinki ma szkła kontaktowe (od niedawna), coś jej chyba niebieskooki Dymuś przypadł do gustu :oops: :lol: . Rany, co Ty sugerujesz? :o Pinki to facet, w dodatku wciąż jeszcze 100% :oops: (już niedługo) Quote
Poświata Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 :oops: :oops: :oops: uppps, jak facet to ja nic nie mówiłam. Śliczne niebieskie oczka i tyle. Widzisz jak to imię nieraz może człowieka zmylić, mnie się kojarzy z różowym, a różowy z dziewczynką..... Quote
M10M Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Nie - Pinki to z tego serialu rysunkowego o szczurach: Pinki i Mózg - jeden to geniusz a drugi no cóż... (to Pinki) :D Quote
KaRa_ Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Ja przed chwilą byłam na ogrodzie i jak zawsze całe stada kotów na jedzonko się zbiera :wink: jest już kilku bywalców, które nonstop siedzą u mnie i są już moje, mają imionka i wogóle :D :wink: Pozują wszystkie dziewczyny 8) Kocur Fiołek zawsze na uboczu Ale mała Dziukuska zawsze przyjdzie się przywitać :wink: Mycha Mycha i Ruda Czarna Dzikuska Ruda uwielbia być w centrum uwagi :lol: Miau miau Ach jaką mam rudą mordkę :) Lew :evilbat: A na koniec to na co koty mają ochote :lol: (czytać skoczek Zuzula) Quote
souris Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 O Jezu Ruda wygląda jakby miala twarz :o Ile razy na nią patrzę to przeżywam wstrząś, jest niesamowita. Mycha jest piękna :angel: Mówie wam za dużo jest tego typu kotów żeby to było nierasowe to jest na pewno rasowe, tylko nie udokumentowane, może nazwijmy je Białopierśniki czarne ? :wink: :wink: :wink: Quote
souris Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 One wyglądają jakby się upaprłay w mleku, może coś od mleka ? :lol: :wink: Quote
Poświata Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 [quote name='souris']One wyglądają jakby się upaprłay w mleku, może coś od mleka ? :lol: :wink: Milkusie albo mleko+kotki=mlekotki Quote
Recommended Posts