Cola Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 :cunao: ja już mam taki kotware :wink: tylko, że do kurzu :lol: Tutaj są fotki mojego kotwara :wink: jak męczy pieski http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&p=677274#677274 Quote
Patka Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Znalazłam zdjęcie Walera z Luną - rzadko sie to zdarza, :D że leża razem ... To zrobione w wakację - relaks pełny tylko gdzie tu pracować ma człowiek, ale za to doskonałe pokrowce chroniące biurko przed kurzem :wink: :D Quote
Basenji Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Inspektor piesiak rzucił się do pracy. Połączył się z Interpolem i wysłał listy gończe za Mruczysławem. Wnet zaczęły spływać pierwsze informacje.. Widziano Mruczysława w towarzystwie jednej rudej z białymi łapkami! Psy na koty złapały ślad i ruszyły w poscig.... Zdrówko cdn Quote
souris Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 [quote name='Basenji'][quote name='Patka']Luna usmiała się tak, że aż jej usmiech na pysczku zastygł i sni .... zapewne o dzielnym inspekorze, a może o opryszku taki uroczy Mruczysław i do tego czarno - biały mru mru ..... :wink: :D Powiem Mruczysławowi. Może pod wpływem uczucia zmieni swój wredny charakterek? :-? Zdrówko Kamień by zmienił, ale co do Mruczysława to nie wiem :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: malawaszko bo Piesiak to jest facet myślący, bardzo rzadki gatunek pod ochroną, Ty się nie nabijaj Ty podziwiaj :lol: Quote
Asiaczek Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Oj, Jezusicku, gdzie ja trafiłam: Interpol, listy gończe, tajni współpracownicy... Pzdr. Quote
Patka Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 No Mruczysław może wpaść jeśli sie zakocha musi byc podwójnie czujny, bo Inspektor widże najnowsza technika działa .... :D :wink: pozdro Quote
souris Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Ale ale Inspektor jest nie w ciemię bity, sadzac z wyrazu jego... twarzy, a jak zatrudni Lusię jako przynętę ? Co wtedy ?! Wtedy to by się dopiero serial zrobił ! Quote
Poświata Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Cola zdjęcia cudne, szczególnie to pupa w pupę :P http://img235.exs.cx/img235/4171/152yf.jpg A z Potera rośnie chyba mały łobuziak, poustawia sobie psy bez problemu :P . [quote name='Patka']Znalazłam zdjęcie Walera z Luną - rzadko sie to zdarza, że leża razem ... To zrobione w wakację - relaks pełny tylko gdzie tu pracować ma człowiek, ale za to doskonałe pokrowce chroniące biurko przed kurzem :wink: :D Koty wychodzą z założenie, słusznie zresztą, że pracą nie należy się przemęczać :P . Ja np. kiedy Dymuś uwali mi się do spania na kolanach odkładam robotę i relaksuje się razem z kotem. Robota nie zając i poczeka.... [quote name='Basenij']Inspektor piesiak rzucił się do pracy. Połączył się z Interpolem i wysłał listy gończe za Mruczysławem. Wnet zaczęły spływać pierwsze informacje.. Oj, ktoś kiedyś będzie musiał zebrać te odcinki, za przeproszeniem, do qpy i wydać je w postaci albumu :roll: :lol: , bo nam się ciutek to porozciągało. Quote
Patka Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Beata i dlatego badania pokazują dobitnie jak świetnie działają koty na wszystkie apekty zdrowia czlowieka, a jeśli jeszcze stosowac Twoją metodę to super nastrój każdego dnia murowany :D :D :D :wink: pozdrowionka dla mojego 2 ukochanego sybiraka Dymka :D Quote
Basenji Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Asiaczek napisał(a):Oj, Jezusicku, gdzie ja trafiłam: Interpol, listy gończe, tajni współpracownicy... Pzdr. To popatrz wcześniej kto mu pomaga! Zdrówko Quote
Asiaczek Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 No, właśnie, kto? Nie chce mi się sięgać wstecz, za długo to trwa. A o pomocnikach to wiem, że pomocnikiem Inspektora jest Gusio - ale to młody, jeszcze nieco głupawy pomocnik. A poza nim, kto? Możesz zrobić brief nt. obsady? Pzdr. Quote
dbsst Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 ojojojojojjjjjjjjj widze ze Inspektor wkurzyl sie nie na zarty ;) jaki on a ma muskol jak tak pisze na tej klawiaturze (teraz piszcze) jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Patka niesamowite pokrowce bardzo mnie sie takie podobaja :D Quote
Patka Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Dbsst może chcesz sobie taki jeden sprawić chetnie pomoge w wyborze a Szpila ja się ucieszy :D :wink: Quote
baskomaniak Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Ale trafiłem :B-fly: Pracowałem właśnie nad realizacją pomysłu, którego propozycja padła tu wczoraj. Zaglądam teraz do topiku i widzę, że trafiłem chyba w dobry moment, bo też trochę mi się zeszło zanim pozbierałem te odcinki do kupki. A może powołamy do życia dogOscara w kategorii foto-seriale Oto moja propozycja plakietki nominacyjnej. Jeśli moja propozycja znajdzie u Was akceptację, to jako pierwszy serial nominuję "Inspektora Piesiaka" i oczywiście powtórka w pigułce: Pozdrawiam. :D Quote
Patka Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Baskomaniak kocham ten serial, ale to nie fair nie ma chyba tak silnej konkurencji jak powinien .... powiem dyplomatycznie :wink: :D pozdrowionka ale reklama super :D Quote
baskomaniak Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Patka napisał(a):Baskomaniak kocham ten serial, ale to nie fair nie ma chyba tak silnej konkurencji jak powinien .... powiem dyplomatycznie :wink: :D pozdrowionka ale reklama super :D To może teraz konkurencja się zmobilizuje i wystawi swoje dzieła, które jeszcze czekają na emisję. Poza tym to już mamy chyba "nadawane" 2 czy 3 seriale... Pozdrawiam. :D Quote
Poświata Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Możemy powołać do życia dogOscara, ale trzeba najpierw pozwolić się wykazać innym talentom reżyserskim i aktorskim. Proponuje zorganizować jakiś "festiwal" albo coś podobnego, bo jak narazie inspektor Piesiak nie ma żadnej konkurencji :( . Plakietka tyż mnie sie podoba :P . Cieszę się że ktoś zebrał odcinki do qpy, ale chyba nie są wszystkie :hmmmm: . Niech reżyser oceni, proszę :P . Quote
baskomaniak Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Przecież możemy przyznawać też dogOscara w kategorii foto-reportaże - sporo ich tutaj. Plakietka nominacyjna jest do Waszej dyspozycji, Bieżcie i Przyznawajcie. Pozdrawiam. :D Quote
dbsst Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 pomysl jest rewelacyjny ale trzeba zachecic mlode talenty :D Patka a jakiego bys zaproponowala :D tylko TZ mnie z tym pokrowcem przez okno raz ;) Quote
baskomaniak Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Beata&Poświata napisał(a):... Cieszę się że ktoś zebrał odcinki do qpy, ale chyba nie są wszystkie :hmmmm: ... Rzeczywiście umknął mi chyba jeden odcinek. Wszystko przez ten pośpiech... :roll: Pozdrawiam. :D Quote
Patka Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Dbsst ma różne do wyboru ale te z Rosji sa super i się tak szybko jak rodzime nie brudza :D :wink: Znów coś z forum a juz dobrze było.... :-? Quote
Recommended Posts