Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

Znalazłam zdjęcie Walera z Luną - rzadko sie to zdarza, :D że leża razem ...
To zrobione w wakację - relaks pełny tylko gdzie tu pracować ma człowiek, ale za to doskonałe pokrowce chroniące biurko przed kurzem :wink: :D

Posted

Inspektor piesiak rzucił się do pracy. Połączył się z Interpolem i wysłał listy gończe za Mruczysławem. Wnet zaczęły spływać pierwsze informacje..

Widziano Mruczysława w towarzystwie jednej rudej z białymi łapkami!
Psy na koty złapały ślad i ruszyły w poscig....

Zdrówko

cdn

Posted

[quote name='Basenji'][quote name='Patka']Luna usmiała się tak, że aż jej usmiech na pysczku zastygł i sni .... zapewne o dzielnym inspekorze, a może o opryszku taki uroczy Mruczysław i do tego czarno - biały mru mru ..... :wink: :D

Powiem Mruczysławowi. Może pod wpływem uczucia zmieni swój wredny charakterek?
:-? Zdrówko

Kamień by zmienił, ale co do Mruczysława to nie wiem :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

malawaszko bo Piesiak to jest facet myślący, bardzo rzadki gatunek pod ochroną, Ty się nie nabijaj Ty podziwiaj :lol:

Posted

Ale ale Inspektor jest nie w ciemię bity, sadzac z wyrazu jego... twarzy, a jak zatrudni Lusię jako przynętę ? Co wtedy ?! Wtedy to by się dopiero serial zrobił !

Posted

Cola zdjęcia cudne, szczególnie to pupa w pupę :P http://img235.exs.cx/img235/4171/152yf.jpg
A z Potera rośnie chyba mały łobuziak, poustawia sobie psy bez problemu :P .

[quote name='Patka']Znalazłam zdjęcie Walera z Luną - rzadko sie to zdarza, że leża razem ...
To zrobione w wakację - relaks pełny tylko gdzie tu pracować ma człowiek, ale za to doskonałe pokrowce chroniące biurko przed kurzem :wink: :D
Koty wychodzą z założenie, słusznie zresztą, że pracą nie należy się przemęczać :P . Ja np. kiedy Dymuś uwali mi się do spania na kolanach odkładam robotę i relaksuje się razem z kotem. Robota nie zając i poczeka....

[quote name='Basenij']Inspektor piesiak rzucił się do pracy. Połączył się z Interpolem i wysłał listy gończe za Mruczysławem. Wnet zaczęły spływać pierwsze informacje..
Oj, ktoś kiedyś będzie musiał zebrać te odcinki, za przeproszeniem, do qpy i wydać je w postaci albumu :roll: :lol: , bo nam się ciutek to porozciągało.

Posted

Beata i dlatego badania pokazują dobitnie jak świetnie działają koty na wszystkie apekty zdrowia czlowieka, a jeśli jeszcze stosowac Twoją metodę to super nastrój każdego dnia murowany :D :D :D :wink:
pozdrowionka dla mojego 2 ukochanego sybiraka Dymka :D

Posted

No, właśnie, kto? Nie chce mi się sięgać wstecz, za długo to trwa.
A o pomocnikach to wiem, że pomocnikiem Inspektora jest Gusio - ale to młody, jeszcze nieco głupawy pomocnik. A poza nim, kto? Możesz zrobić brief nt. obsady?
Pzdr.

Posted

ojojojojojjjjjjjjj widze ze Inspektor wkurzyl sie nie na zarty ;)

jaki on a ma muskol jak tak pisze na tej klawiaturze (teraz piszcze) jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Patka niesamowite pokrowce bardzo mnie sie takie podobaja :D

Posted

Ale trafiłem :B-fly:
Pracowałem właśnie nad realizacją pomysłu, którego propozycja padła tu wczoraj.
Zaglądam teraz do topiku i widzę, że trafiłem chyba w dobry moment, bo też trochę mi się zeszło zanim pozbierałem te odcinki do kupki.

A może powołamy do życia dogOscara w kategorii foto-seriale
Oto moja propozycja plakietki nominacyjnej.

Jeśli moja propozycja znajdzie u Was akceptację,
to jako pierwszy serial nominuję "Inspektora Piesiaka"
i oczywiście powtórka w pigułce:

Pozdrawiam.
:D

Posted

Baskomaniak kocham ten serial, ale to nie fair nie ma chyba tak silnej konkurencji jak powinien .... powiem dyplomatycznie :wink: :D
pozdrowionka ale reklama super :D

Posted

Patka napisał(a):
Baskomaniak kocham ten serial, ale to nie fair nie ma chyba tak silnej konkurencji jak powinien .... powiem dyplomatycznie :wink: :D
pozdrowionka ale reklama super :D

To może teraz konkurencja się zmobilizuje i wystawi swoje dzieła, które jeszcze czekają na emisję. Poza tym to już mamy chyba "nadawane" 2 czy 3 seriale...
Pozdrawiam.

Posted

Możemy powołać do życia dogOscara, ale trzeba najpierw pozwolić się wykazać innym talentom reżyserskim i aktorskim. Proponuje zorganizować jakiś "festiwal" albo coś podobnego, bo jak narazie inspektor Piesiak nie ma żadnej konkurencji :( .
Plakietka tyż mnie sie podoba :P .
Cieszę się że ktoś zebrał odcinki do qpy, ale chyba nie są wszystkie :hmmmm: . Niech reżyser oceni, proszę :P .

Posted

Beata&Poświata napisał(a):
...
Cieszę się że ktoś zebrał odcinki do qpy, ale chyba nie są wszystkie :hmmmm: ...

Rzeczywiście umknął mi chyba jeden odcinek. Wszystko przez ten pośpiech... :roll:
Pozdrawiam.