Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

Basenji napisał(a):
M10M napisał(a):
Basenji napisał(a):
Karmienie szczurami to przecież naturalna dieta - świeżynka.
Zdrówko

Moje koty tego nie jedzą - traktują zdobycz jako dowód dla mnie jakie to one zdolne. Przynoszą mi i się chwalą. Do tej pory wyrzucałam tę padlinę, ale jeśli reflektujesz, to mogę Ci od wiosny podsyłać co tłusciejsze sztuki :lol: :lol: :lol:

Właśnie myślę nad otwarciem orientalnego baru, więc może będę importował od ciebie takie. Zrobię imprezę dla dogomaniaków na otwarcie.
Zdrówko :lol:

Basenji moje kotki też dużo poluję, więc będę tez mogłą Ci przysyłać te przysmaki :lol: :lol: Tylko jak będą nie świerze to ja nie odpowiadam :wink:

Posted

To co, kolejny odcinek Inspektora Piesiaka.

Chwilę trwało, zanim Piesiak wrócił do siebie. Mruczysław zniknął. Inspektor rozpoczął poszukiwania złoczyńcy używając wszystkich dostępnych metod: z powietrza........

Posted

[quote name='Basenji']To co, kolejny odcinek Inspektora Piesiaka.

Chwilę trwało, zanim Piesiak wrócił do siebie. Mruczysław zniknął. Inspektor rozpoczął poszukiwania złoczyńcy używając wszystkich dostępnych metod: z powietrza........

To jakies nowoczesne metody daktyloskopijne, z uzyciem linii horyzontalnych...

Posted

Niektórym koty "pomagają" w obsłudze komputera a mój Pinkuś wybitnie przeszkadza w przełączaniu programów - chyba nie lubi jak się skacze z programu na program :wink:

Posted

[quote name='M10M']Niektórym koty "pomagają" w obsłudze komputera a mój Pinkuś wybitnie przeszkadza w przełączaniu programów - chyba nie lubi jak się skacze z programu na program :wink:

To nowa wersja wirusa komputerowego:
Virokot.
:lol: Zdrówko

Posted

[quote name='Beata&Poświata']Ja bym powiedziała raczej, że to najnowszy model dekotdera :P . A że pilota nie słucha, no cóż... nie można mieć wszystkiego naraz :roll: .

Absolutna racja. Niestety.

Posted

:mdrmed:
Boski ten dekoter :D A jemu potrzebny jest kotopilot :) najnowsza wersja z wbudowanym urzadzeniem w modnym rudym kolorze do zbierania kurzu z ekranu ;)

Posted

nie no kotopiloty i dekotery sa boskie myslalam ze juz nic mnie nie zaskoczy a tu taaaaka niespodziewanka ;)

Basenji ja chyba widzialam dzis na murze tego grafa z Mruczyslawem ;)

Posted

A zycie z kotem lub kilkoma dostarcza wielu wrażen i niespodzianek :D :wink: dzięki Bozi, że najczęsicej sympatycznych i orginalanych, ale różnie to bywa .... :wink: :D
P&L