Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

A ja mam dwie kotki i jednego malutkiego kociaka ktory rosnie jak na drozdzach. wszystkie kociaki zostały w domu moich rodzicow kiedy sie przeprowadziłam do bloku, nie chciałam im odbierac tej wolnosci ktora tam maja i drzew i wogole wszystkiego. Jedna koteczka jest czarna ,a druga i mały maja umaszczenie takie pregowane(tygrysie). Wszystkie to dachowce. Reaguja na wołanie, nigdy ich jakos specjalnie nie układałam a i tak są grzeczniutkie i same jakos sie nauczyły co im wolno a co nie tylko mały jeszcze nie bardzo wie :) najfajniej jest jak sobie drzemie na huśtawce albo na kocyku i przychodza do mnie i sie przytulaja i drzemia ze mna.

Niestety nie umiem wstawic zdjec, ale zaraz sprobuje sie nauczyc to wstawie.

Posted

:lol: He he jak na pierwszy raz poszło mi obłednie to wstawianie fotek.

a to wszystko dzieki Moderatorowi Mamu i stworzonym przez niego Krok po kroku.

dzieki wielkie

Posted

Jej to super wygląda :)

Zawsze śmiesyzł mnie widok psa z kotem :) a jeszcze jak sie kochają :)

A tak poza tym to KJotek fantastyczny :) ma fajne włoski

Posted

Poświatka ma świetną minkę na tym zdjeciu. Całkowita olewka. A Dymek wydaje się mówić "nie chce mi sie bawić tym czymś, ale jak Wam sprawia to przyjemność - to ruszę łapką" ;) Extra

Posted
Adda czy Wy (ludzie) się mieścicie jeszcze na tej kanapie :P :P :P ?

Nie zawsze. Muszę powiedzieć, że moje psy jedzą na kanapach. No i w porach ich posiłków muszę sobie tak półdupkiem na oparciu przysiąść, żeby one miały wygodnie.

Posted

może i mnie się uda coś zamieścić

18wnd3.jpg

To nasza borzoika Brita. Ma tak silny instynkt macierzyński, że wykrada kociaki naszej kotki i nie chce oddać :D