M10M Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Basenji napisał(a):Karmienie szczurami to przecież naturalna dieta - świeżynka. Zdrówko Moje koty tego nie jedzą - traktują zdobycz jako dowód dla mnie jakie to one zdolne. Przynoszą mi i się chwalą. Do tej pory wyrzucałam tę padlinę, ale jeśli reflektujesz, to mogę Ci od wiosny podsyłać co tłusciejsze sztuki :lol: :lol: :lol: Quote
Patka Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Ja także zauważyłam że koty wychodzące przyjaciół nie jedzą upolowanych wolą chamburgery - puszki :D super fotki :D Quote
souris Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Patka uśmiałam się przy Twoim poście :wink: Karka ddawaj więcej kocioszczurzych fotek, zwłaszcza szczurzych :angel: :angel: :angel: Quote
adda Posted February 1, 2005 Author Posted February 1, 2005 [quote name='dbsst']ojej a to male carne cosik to cio to jest maly trolik ? :D http://www.fuw.edu.pl/~pytel/linux_28kwietnia_mini.jpg Ja nie mogę, jakie cudeńko!!!!!!!!!! Quote
Patka Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Ciąg dalszy historii ... "pani pomoge Ci pisac ... a mogę wcisnąc delete" ;) idealnie się mieści prawda :) Quote
souris Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 No wiszisz Patka jaką masz pomocną koteczkę ? Nawet podczas odpoczynku stoi na posterunku pomagać pańci :wink: :wink: :wink: Quote
Poświata Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Czy Lunka nie obawia się, że za bardzo spali raczka, a potem skóra jej będzie obłazić :confused: . Wytłumacz dziewczynie, że długie opalanie nie jest zdrowe, albo że powinna stosować kremy z wysokim filtrem :stop: :P :P :P . Quote
Patka Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Oj Beata ona może tak godzinami specjalnie dla niej słabsza żarówke daliśmy bo sie tak nagrzewala, że hej :wink: :D Uzywa filtr made natura czyli pierw się umyje a potem pod lampkę naciskac klawioaturę pańciowi, który co chwile musi zapisyawać wyniki pracy :D pozdro Quote
aga1215 Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Patka napisał(a):Oj Beata ona może tak godzinami specjalnie dla niej słabsza żarówke daliśmy bo sie tak nagrzewala, że hej :wink: :D Uzywa filtr made natura czyli pierw się umyje a potem pod lampkę naciskac klawioaturę pańciowi, który co chwile musi zapisyawać wyniki pracy :D pozdro Patka, a myszkę masz na kabelku czy bezprzewodową, bo taki kabelek to koci przysmak :evil: :P :P :P BTW - koty nie zjadają niektórych mysich odmian ale są takie myszki, który są PYSZNE ( :evilbat: ) - a jeszcze jakby je dobrze wymęczyć, wypodrzucać.... :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
Patka Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Aga ona woli naciskać łapkami i pyszcziem wszystkie "F" :wink: myszke ma w nosie woli wróbelki i inne ptaszki i robi do nich tzw "ky ky" nie wiem jak to wymówić :wink: :D pozdrowionka Quote
dbsst Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 ach to ja juz wiem skad Lunka ma taka piekna sloneczna opalenizne ;) Quote
Poświata Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 No widzisz. To zamiast na solarium rzuć sie pod lampkę przy komputerze :P , a też tak Slicznie będziesz wyglądała. Tylko niech TZ zrobi Ci koniecznie zdjęcie :lol: :wink: . Acha i nie przyciskaj łapką żadnych klawiszy na klawiaturze :P . Quote
Patka Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Beata Ty potforze tak niecnie z mojej rudej królewny sie nabijać a widze że ci się Dymek "zkrólewiczył" :wink: :D pozdro Quote
Poświata Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 :o Ja??????? :o Się nabijam?????? Gdzież bym śmiała!!!!!!!!!!!!!! A Dymcio dostał gwiazdę "szeryfa" dla kociego pupila :P :P :P , to siem chwali :D . Quote
KaRa_ Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 No to kocioszczurze zdjęcie :wink: Czarna i ogonki :wink: Pozujemy Z małą dzikuską i mała znajda sama :) Quote
dbsst Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Beata&Poświata napisał(a):No widzisz. To zamiast na solarium rzuć sie pod lampkę przy komputerze :P , a też tak Slicznie będziesz wyglądała. Tylko niech TZ zrobi Ci koniecznie zdjęcie :lol: :wink: . Acha i nie przyciskaj łapką żadnych klawiszy na klawiaturze :P . haha to teraz musze przytargac zarowke ta co jasno swieci z pod okna do kompa i sie kompie w pomieniach zarowkowych ;) i robie konkurencje Lunce tylko chyba wyzbade sie futerka i ta kwestie sobie daruje ;) Dymek nasz mister juuuupi KaRa_TC nie chce wiedziec gdzie jeszcze te kociaki wskakuja ;) Quote
Poświata Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 dbsst napisał(a):... i robie konkurencje Lunce, tylko chyba wyzbade sie futerka i ta kwestie sobie daruje ;).... :o :o :o wygolisz się specjalnie na tę okoliczność :wink: :o . PAMIĘTAJ o zdjęciu!!! Patka napisał(a):Brawa dla Dymcia :laola: dbsst napisał(a):Dymek nasz mister juuuupi No cóż, dziękujemy za gratulacje :oops: :P , Dymcio zajął zaszczytne 4 miejsce na 51 kandydatów jako pierwszy kot!!!! Quote
dbsst Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 no z kociakow naj naj ;) a no ba bede sie przygotowywac na te okolicznosc bo inaczej zrobie tylko konkurencje Lunie i po co ;) Quote
Patka Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 To ja się chyba schowam ;) powiedział Luna i poszła spać na moj szalik ;) Quote
Basenji Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Czyli Dymek na prezydenta! Zdrówko :lol: Quote
Basenji Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 M10M napisał(a):Basenji napisał(a):Karmienie szczurami to przecież naturalna dieta - świeżynka. Zdrówko Moje koty tego nie jedzą - traktują zdobycz jako dowód dla mnie jakie to one zdolne. Przynoszą mi i się chwalą. Do tej pory wyrzucałam tę padlinę, ale jeśli reflektujesz, to mogę Ci od wiosny podsyłać co tłusciejsze sztuki :lol: :lol: :lol: Właśnie myślę nad otwarciem orientalnego baru, więc może będę importował od ciebie takie. Zrobię imprezę dla dogomaniaków na otwarcie. Zdrówko :lol: Quote
Recommended Posts