malawaszka Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Samba napisał(a):malawaszka napisał(a): ja kcem kotaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-? Czyzbys miala kota na punkcie kota? TAK!!!!!!!!!!!!! Quote
Samba Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 agula__ napisał(a):rozbrajające trio :D :angel: Jako ilustracja do przyslowia "Jak pies z kotem", albo "Jak kot z mysza..." Quote
Asiaczek Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 [quote name='KaRa_TC']Jejciu jaki śliczny!A oto ruda jak była taka jeszcze mniejsza :P No nie, osłabłam z zachwytu!!! To się naprawdę nadaje do konkursu w "Mój Pies". Proszę, wyślij je tam. Pierwsze miejsce masz w kieszeni. Na pewno!!!! Pzdr. Quote
KaRa_ Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 :oops: :oops: ta ale ja nawet nie wiem jakby to tam wysłać :oops: :oops: teraz całą tą trójkę trudno w jedno miejsce zagonić by razem zrobić im foto na tej kanapie 8) Quote
Asiaczek Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 [quote name='Samba']Jak male kotecki, to prose bardzo: linux, gdy byl jeszcze maly (on byl kiedys maly!). Tu mial 20 dni. W tym maleństwie to chyba skupiła się cała słodycz świata! Cudowności! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 KaRa_TC napisał(a)::oops: :oops: ta ale ja nawet nie wiem jakby to tam wysłać :oops: :oops: teraz całą tą trójkę trudno w jedno miejsce zagonić by razem zrobić im foto na tej kanapie 8) Ależ spokojnie możesz wysłac jedno z tych, które tu zamieściłaś. Mnie najbardziej podoba się to ostatnie. A jak to zrobić - cofnij się o kilkanaście postów i tam jest wszystko wyjaśnione. Może warto spróbować? Zdjęcie, no i zwierzaki na nim - jak dla mnie - SUPER! Pzdr. Quote
agula__ Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Samba napisał(a):Jako ilustracja do przyslowia "Jak pies z kotem", albo "Jak kot z mysza..." i tak wyobrażam sobie sielanke.... :angel: zdjęcie jest fantastyczne i na konkurs koniecznie powinnaś je wysłać!!!! :lol: Quote
KaRa_ Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Próbowałam właśnie minutkę temu całą tą trójkę razem zagonić no i co z tego wyszło...żadne nie chciało pozować:( Quote
agula__ Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 heheh też niezłe tylko zwierzaki o tej porze trochę śpiące :D :D :D Quote
malawaszka Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 tamte lepsze bo kanapa w pasy robi dodatkowy smaczek :wink: Quote
KaRa_ Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 taa tamto o wiele lepsze bo tam grzecznie siedziały, a teraz Rudej nie chciało się siedzieć, Sharon zainteresowana szczurem, a Ozzy po całym łóżku chciałby biegać.Może jutro uda mi się tej bandzie zrobić pożądne zdjęcie , chociaż w to wątpie :lol: :lol: Te zdjęcie co teraz było robione jest byle jakie bo zero światła było i mało baterii w aparacie i zwierzaki się wierciły Quote
Poświata Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 :P Ostatnio byłam tu cztery strony wcześniej (ale żeście naprodukowały w jeden wieczór), teraz przeczytałam poranną "topicprasę" :P . Koty cudne!!! Zdjęcia jeszcze cudniejsze!!! Mimo że łeb od wczoraj mi pęka, miło zaczął się ten dzionek :P .O konkursie jest tutaj, gdzie przy okazji można zobaczyć wyróżnione zdjęcie Szaraduszki :P :angel: !!! Dziewczyny róbcie zdjęcia i wysyłajcie!!! Są dwa oddzielne konkursy "Jak wam się podobam?" albo "Mój Pies i inne zwierzęta" !!! A potem nie zapomnijcie się pochwalić rezultatem :P :D :P . Quote
Basenji Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 [quote name='KaRa_TC']Próbowałam właśnie minutkę temu całą tą trójkę razem zagonić no i co z tego wyszło...żadne nie chciało pozować:( Co za pies fajtłapa- nie goni kociambra! A kot darmozjad toleruje gryzonie na łóżku. Co za upadek zwyczajów :cry: Zdrówko Quote
Poświata Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 souris napisał(a):A Ty nie myślałas o posłaniu Dymka ? :D Pomyślę, pomyślę :P , tym bardziej że trochę :wink: zdjęć się uzbierało. Quote
souris Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 I to pięknych zdjęć, wysyłaj wysyłaj nie ma co się zastanawiać ! :angel: :D Quote
tajdzi Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Basenji napisał(a):Co za pies fajtłapa- nie goni kociambra! A kot darmozjad toleruje gryzonie na łóżku. Co za upadek zwyczajów Zdrówko Zapomniałeś dodać: a człowiek jak zwykle upadły - już nawet łóżka nie jest w stanie przejąć przed zwierzakami :wink: Quote
Patka Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 alejemy ich zdjęciami bo fotki sa coraz cudniejsze - az ja się nawet nasłodze :D :wink: Linuks to niemozliwe.... - CUDNY :D KOCIARY GÓRĄ :wink: :D Quote
M10M Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Zgodnie z obietnicą - całe moje stado - jeszcze z Manią - montaż przygotowany do stronki o moich potforach. Zdjęcia ze szczurkiem są rozbrajające. Poza tym Basenji Ty tak nie krytykuj - to na pewno przemyślane: pies czeka aż kot urośnie i będzie godnym przeciwnikiem a kot też tylko czeka na odpowiedni moment - może to szczurzyca i będzie z czasem więcej jedzonka??? A tak na serio: moja najstarsza kotka też żyła przez jeden sezon ze szczurem. Jedli z jednej miski. A na działce jest łownym kotem i poluje bardzo skutecznie na myszy. Zdarzył się też szczur - nie wiem, który kot go złapał. Koty są inteligentne - co mieszka w domu, to domownik a nie zwierzyna. Quote
KaRa_ Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 M10M napisał(a): A tak na serio: moja najstarsza kotka też żyła przez jeden sezon ze szczurem. Jedli z jednej miski. A na działce jest łownym kotem i poluje bardzo skutecznie na myszy. Zdarzył się też szczur - nie wiem, który kot go złapał. Koty są inteligentne - co mieszka w domu, to domownik a nie zwierzyna. Faktycznie też zauważyłam, że moje koty nie atakują szczurów mogą swobodnie chodzić po domu a koty nic nawet nie zaragują na nie, a np. latem to do domu koty z pól przynoszą mi stada myszy, szczurów,wróbli pod stół kuchni :-? Rekord jednego dna był 7mysz, 2 szczury i 5wróbli i w tym jedna ryjówka :-? Ja nie wiem jaq one tak polują noszą w sezonie ich polowczym obróżki z dzwoneczkami i tyle upoluja :o Quote
M10M Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 No własnie :o :o :o Dawaj więcej zdjęć kotów ze szczurami - niech się ludziska zadziwią :wink: Quote
KaRa_ Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 M10M napisał(a):No własnie :o :o :o Dawaj więcej zdjęć kotów ze szczurami - niech się ludziska zadziwią :wink: Eee to jest temat o kotach :D nie będziemy go psuć bo jeszcze wyniknie, że karmie koty szczurami :lol: Quote
Basenji Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Karmienie szczurami to przecież naturalna dieta - świeżynka. Zdrówko Quote
dbsst Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 ojej a to male carne cosik to cio to jest maly trolik ? :D http://www.fuw.edu.pl/~pytel/linux_28kwietnia_mini.jpg normalnie topik zmienia nazwe na troliki naszych psow ;) cuuuuuuuuuuuuuuuudo Quote
Recommended Posts