Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='KaRa_TC']Jejciu jaki śliczny!A oto ruda jak była taka jeszcze mniejsza :P

No nie, osłabłam z zachwytu!!! To się naprawdę nadaje do konkursu w "Mój Pies". Proszę, wyślij je tam. Pierwsze miejsce masz w kieszeni. Na pewno!!!!
Pzdr.

Posted

:oops: :oops: ta ale ja nawet nie wiem jakby to tam wysłać :oops: :oops: teraz całą tą trójkę trudno w jedno miejsce zagonić by razem zrobić im foto na tej kanapie 8)

Posted

[quote name='Samba']Jak male kotecki, to prose bardzo: linux, gdy byl jeszcze maly (on byl kiedys maly!). Tu mial 20 dni.

W tym maleństwie to chyba skupiła się cała słodycz świata! Cudowności!
Pzdr.

Posted

KaRa_TC napisał(a):
:oops: :oops: ta ale ja nawet nie wiem jakby to tam wysłać :oops: :oops: teraz całą tą trójkę trudno w jedno miejsce zagonić by razem zrobić im foto na tej kanapie 8)

Ależ spokojnie możesz wysłac jedno z tych, które tu zamieściłaś. Mnie najbardziej podoba się to ostatnie.
A jak to zrobić - cofnij się o kilkanaście postów i tam jest wszystko wyjaśnione. Może warto spróbować? Zdjęcie, no i zwierzaki na nim - jak dla mnie - SUPER!
Pzdr.

Posted

Samba napisał(a):
Jako ilustracja do przyslowia "Jak pies z kotem", albo "Jak kot z mysza..."

i tak wyobrażam sobie sielanke.... :angel:

zdjęcie jest fantastyczne i na konkurs koniecznie powinnaś je wysłać!!!! :lol:

Posted

taa tamto o wiele lepsze bo tam grzecznie siedziały, a teraz Rudej nie chciało się siedzieć, Sharon zainteresowana szczurem, a Ozzy po całym łóżku chciałby biegać.Może jutro uda mi się tej bandzie zrobić pożądne zdjęcie , chociaż w to wątpie :lol: :lol: Te zdjęcie co teraz było robione jest byle jakie bo zero światła było i mało baterii w aparacie i zwierzaki się wierciły

Posted

:P Ostatnio byłam tu cztery strony wcześniej (ale żeście naprodukowały w jeden wieczór), teraz przeczytałam poranną "topicprasę" :P .
Koty cudne!!! Zdjęcia jeszcze cudniejsze!!!
Mimo że łeb od wczoraj mi pęka, miło zaczął się ten dzionek :P .O konkursie jest tutaj, gdzie przy okazji można zobaczyć wyróżnione zdjęcie Szaraduszki :P :angel: !!!
Dziewczyny róbcie zdjęcia i wysyłajcie!!!
Są dwa oddzielne konkursy "Jak wam się podobam?" albo "Mój Pies i inne zwierzęta" !!!
A potem nie zapomnijcie się pochwalić rezultatem :P :D :P .

Posted

[quote name='KaRa_TC']Próbowałam właśnie minutkę temu całą tą trójkę razem zagonić no i co z tego wyszło...żadne nie chciało pozować:(

Co za pies fajtłapa- nie goni kociambra!
A kot darmozjad toleruje gryzonie na łóżku.
Co za upadek zwyczajów :cry:
Zdrówko

Posted

Basenji napisał(a):
Co za pies fajtłapa- nie goni kociambra!
A kot darmozjad toleruje gryzonie na łóżku.
Co za upadek zwyczajów
Zdrówko

Zapomniałeś dodać:
a człowiek jak zwykle upadły - już nawet łóżka nie jest w stanie przejąć przed zwierzakami

:wink:

Posted

Zgodnie z obietnicą - całe moje stado - jeszcze z Manią - montaż przygotowany do stronki o moich potforach.

Zdjęcia ze szczurkiem są rozbrajające. Poza tym Basenji Ty tak nie krytykuj - to na pewno przemyślane: pies czeka aż kot urośnie i będzie godnym przeciwnikiem a kot też tylko czeka na odpowiedni moment - może to szczurzyca i będzie z czasem więcej jedzonka???

A tak na serio: moja najstarsza kotka też żyła przez jeden sezon ze szczurem. Jedli z jednej miski. A na działce jest łownym kotem i poluje bardzo skutecznie na myszy. Zdarzył się też szczur - nie wiem, który kot go złapał. Koty są inteligentne - co mieszka w domu, to domownik a nie zwierzyna.

Posted

M10M napisał(a):
A tak na serio: moja najstarsza kotka też żyła przez jeden sezon ze szczurem. Jedli z jednej miski. A na działce jest łownym kotem i poluje bardzo skutecznie na myszy. Zdarzył się też szczur - nie wiem, który kot go złapał. Koty są inteligentne - co mieszka w domu, to domownik a nie zwierzyna.

Faktycznie też zauważyłam, że moje koty nie atakują szczurów mogą swobodnie chodzić po domu a koty nic nawet nie zaragują na nie, a np. latem to do domu koty z pól przynoszą mi stada myszy, szczurów,wróbli pod stół kuchni :-? Rekord jednego dna był 7mysz, 2 szczury i 5wróbli i w tym jedna ryjówka :-? Ja nie wiem jaq one tak polują noszą w sezonie ich polowczym obróżki z dzwoneczkami i tyle upoluja :o

Posted

M10M napisał(a):
No własnie :o :o :o

Dawaj więcej zdjęć kotów ze szczurami - niech się ludziska zadziwią :wink:

Eee to jest temat o kotach :D nie będziemy go psuć bo jeszcze wyniknie, że karmie koty szczurami :lol: