Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

Matko Linux - to olbrzym ... :)
M10M - kotek jedzacy łapką jogurt jest super :lol:
cudowny ciesz się, że masz małe kotki mniewj jedza mniej kłaków zostawiają mniejsze kupki robią :D :wink:
pozdrowionka

Posted

Patka pewnie masz rację z tymi mniejszymi kłopotami ale i tak lubię duże - i psy i koty. Trafiaja mi się zwykle małe to chociaż dużo je kocham.

Mam jeszcze kilka zdjęć Mani - na niektórych (tych z daleka) to nawet wyglada normalnie ale większość to cała śmieszna Mania. Nawet jako kocie dziecko robiła śmieszne miny

Posted

Mania jest boska - ma taką minę dajcie mi wszyscy spokój :wink: :D
Boska jest z niej dama :D ja lubie duże ciałem i mam spaslaki :D
pozdrowionka super fotki :D

Posted

Sorry - dziś już nie mogę - własnie mnie rodzona córka wywala od komputera (jest jej ale to niczego nie zmienia). Jutro powstawiam kilka a teraz zapraszam na moją stronkę.

Dobranoc - idę wyprowadzić psy. :fadein:

Posted

Pamniętacie jeszcze moją Rudą i jej przyjaciół? :wink: Moja miniaturka ( :-? ) kota z kilku mies kotem są takiej samej wielkości chociaż Ruda jest gdzieś o 4-5mies starsza :o

Ruda z Ozzym :wink:

No i ruda mordka :D

Posted

ja na prawym udzie (dobrze że jest zima) mam piekne trzy slady pazurków - Waley postanowil zeskoczyc z moich kolan z wybiciem z tylnych łapek - bolesna ta miłaść czasami :wink: :D
Oto Lusia z dzisiaj pomaga mi pisać ....

Posted

souris napisał(a):
Samba ale mnie właśnie o to chodziło, żebym mogła zobaczyć kociaczki czuję się zaszczycona :D 8)

:buzi:

Bede sukcesywnie wklejac, a najlepiej kiedys cykne je rano, kiedy cale siedem siedzi na stole w kuchni i czeka, az ktos wreszcie ruszy tylek i do nich przyjdzie :lol:

Posted

dbsst napisał(a):
a to co innego ;)

scurecek to wieksa zabawecka dla kotecka :wink: Ale kotecek i scurek zyja w zgodzie i nic sobie nie robia bo uwagi na siebie nawet nie zwracaja :wink: