gatara Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 A tak prz okazji obejrzyjcie sobie scenki z życia rodzinnego ;-), Kiwaczek leżący na Azorku :), wbrew pozorom to nie jest to na co wygląda :haha: Quote
Patka Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 no bywa ja tez tego jednego nie bardzo znam ...:evil_lol: a tą znam relaks na balkonie pozycja na ... mhy ... Quote
M10M Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='gatara'] Kiwaczek leżący na Azorku :), wbrew pozorom to nie jest to na co wygląda :haha: Ciekawe sceny :lol: [quote name='Patka']no bywa ja tez tego jednego nie bardzo znam ...:evil_lol: Zrelaksowana Ruda wygląda bardzo..... rudo (?) :evil_lol: A malucha znalazłam - przekopałam pół forum ale znalazłam - gratulacje :lol: ;) Quote
Patka Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 ciekawe pozycje :cool3: M10M Ruda Luna opala sie :) dziękuję :razz: Quote
M10M Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='kesslee'] Ten kot ma bardzo oryginalny pyszczek....:lol: ;) Quote
kesslee Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 M10M napisał(a):Ten kot ma bardzo oryginalny pyszczek....:lol: ;) Dziękuję, przekażę Toffince ;) Patka napisał(a):no nie boskie !!!!!!!!!!!!! Dziękujemy :oops: Quote
Jupi Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 kiciuś już z nami mieszka i zaprzyjaźnił się z Jupciem:loveu: Quote
M10M Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Ależ im symbioza wyszła.... :lol: I tak od razu, bez kłopotów? ;) Quote
Jupi Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 M10M napisał(a):Ależ im symbioza wyszła.... :lol: I tak od razu, bez kłopotów? ;) z Jupisiem tak:loveu: z Bosarkiem jest troszkę gorzej;) Quote
Jola_K Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 jejku jaki fajny watek! ze nie natknelam sie na niego wczesniej, nie rozumie jak to sie stalo... dluuuuuuuuuuuuuuuuugasny ale bede podczytywac w wolnej chwili od poczatku :D wkrotce postaram sie wkleic moje dwie kotusie :loveu: :loveu: pozdrawiam kocio-psie cioteczki i wujaszkow tez Quote
an3czka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='Jupi'] Jupi świetnie! U mnie niestety aż tak słodko nie ma, ale i tak są postępy:p Oto moje... Quote
an3czka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Na tym zdjęciu widać opuchliznę... Przycięłam mu 3 dni temu lewą łapkę drzwiami...:placz: Na szczęście nic się nie stało. Kulał troszkę, ale już jest dobrze:p Quote
M10M Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='an3czka'] U mnie niestety aż tak słodko nie ma, ale i tak są postępy:p Ale koty psu żarełko czasem podbierają....... :evil_lol: (byłam w galerii :lol:) ;) Quote
an3czka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Patka napisał(a):Aneczka cudne :loveu: :buzi: :buzi: :buzi: Quote
an3czka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='M10M']Ale koty psu żarełko czasem podbierają....... :evil_lol: (byłam w galerii :lol:) ;) A żarełko, to tak!:lol: O przytulanki mi chodzi... A skoro mowa o psim jedzeniu, to kiedyś pokroiłam kotom surowe łapki kurze. Szkoda, że nie widziałyście jak wcinały:evil_lol: Quote
M10M Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Pysia-Linka stale podstawia swoje wdzięki pod psie pyski...... ;) Quote
an3czka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='M10M']Pysia-Linka stale podstawia swoje wdzięki pod psie pyski...... ;) Hahahaha!!! A co na to psy?:evil_lol: Quote
kesslee Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 No i moje maluchy Toffi i Milo Milo, która nei dość ze uzależniona jest od przeciwbólowych pigułek, to jeszcze popija je czystą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Hippies Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Suuuuuuuuper kiciaki :razz: . Aż miło popatrzeć :loveu: . Quote
M10M Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='an3czka']Hahahaha!!! A co na to psy?:evil_lol: Staruszek Atos jest przyzwyczajony do tego, że co rusz jakieś maleńkie kocie tyłki trzeba było czyścić a Hamlet..... cóż, od czasu jak mała "nastała" u nas słyszał w kółko "nie wolno ruszać kota", więc nie rusza.... Jedyny wyjątek, to kiedy koty się ganiają - wtedy Hamlet próbuje je złapać ale jeszcze musi refleks potrenować :evil_lol: [quote name='kesslee']No i moje maluchy Toffi i Milo Milo, która nei dość ze uzależniona jest od przeciwbólowych pigułek, to jeszcze popija je czystą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Czekaj, czekaj, niech się Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami dowie.... :evil_lol: ;) Quote
an3czka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='kesslee'] Milo, która nei dość ze uzależniona jest od przeciwbólowych pigułek, to jeszcze popija je czystą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Świetny!! Ma boskie oczyska:loveu: Quote
kesslee Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 M10M napisał(a): Czekaj, czekaj, niech się Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami dowie.... :evil_lol: ;) Ale ja nic nie wiem - ona sama tak. Mnie nawet w domu nie było przy tym :eviltong: Quote
Recommended Posts