kesslee Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 To może i ja przypomnę jeszcze kilka moich ;) MILKA ] SARA TOFFI Węcej w naszej galerii do której serdecznie zapraszamy :lol: Quote
M10M Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 tajdzi napisał(a): Migdał (domowy, marmurek) :) Migdał :crazyeye:? ;) Quote
tajdzi Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 M10M napisał(a):Migdał :crazyeye:? ;) Migdał, Migdał Bo ja moich tym razem nie zabieram :) Tym razem Migdał ma wygrać ;) :lol: Quote
M10M Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 A już się przestraszyłam, że jakieś problemy z pamięcią mam Na szczęście Lonia pozostaje Lonią - piękną, jak zawsze. Ja wiem, że Marceli jest rasowy ale jego uroda nie umywa się do lonieczkowego wdzięku :loveu: ;) Quote
Kamila Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='Jupi'] przepiękny kot:loveu: Nio przepiekny,wszystkie tu sa piekne ale mnie zastanawia jak tajdzi takie super foty zrobila :crazyeye: :cool1: Wez no zdradz tajemnice :cool3: Quote
tajdzi Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Moja tajemnica to: Modele i modeliny :) Bez nich to ani rusz ;) A na serio: jak się pogada ze zwierzyną, jak się je rozluźni - to zaczynają pięknie pozować :) Quote
Kamila Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 tajdzi napisał(a):Moja tajemnica to: Modele i modeliny :) Bez nich to ani rusz ;) A na serio: jak się pogada ze zwierzyną, jak się je rozluźni - to zaczynają pięknie pozować :) A tlo?Mialas jakies specjalne?Bo nie wiem jak to zrobilas ze takie ciemne sa z tylu :oops: Strasznie mi sie to podoba :loveu: No i koty tez super pozuja :evil_lol: Quote
tajdzi Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 kamila-dog napisał(a):A tlo?Mialas jakies specjalne?Bo nie wiem jak to zrobilas ze takie ciemne sa z tylu :oops: Strasznie mi sie to podoba :loveu: No i koty tez super pozuja :evil_lol: Tak :) tło miałam :) Quote
Patka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 tajdzi ale sie z niej kocica zrobiła w końcu nie wygląda jak podlotek Milka i kociobambry cudowne :multi: Quote
tajdzi Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Patka napisał(a):tajdzi ale sie z niej kocica zrobiła w końcu nie wygląda jak podlotek Milka i kociobambry cudowne :multi: eeee ale ja Loni nie widziałam nigdy w sumie jako podlotka ;) Znalazłam ją jak miała koło 9 miesięcy i już panieneczką była :) Teraz ma prawie 3 latka :loveu: i nie pamiętam już, jak było mi bez niej :loveu: Quote
Kamila Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 tajdzi napisał(a):Tak :) tło miałam :) Ale jakie tlo dokladnie :diabloti: I jakies szczegolne swiatlo?Musze wszystko wiedziec bo moze tez kiedys sprobuje :p Quote
milena182 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='kesslee'] blahahaha mojej mamie sie spodobalo ale ja tam wole tofika i spogladam na niego codziennie jak wlaczam kompa:evil_lol: Quote
Czoko Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='tajdzi']w sektorze kotów domowych ;) Ja będę latać z aparatem ;) Jak zobaczysz koty o imionach (pewnie będą tabliczki) Migdał (domowy, marmurek), Amiga (MCO) to pytaj o tajdzi :) Pewnie sporo ulotek będzie na klatkach też ;) No i szukaj "miau.pl" :) Tajdzi niestety wszystko mi się zmieniło – koniec prywatnych planów. Poznam Was osobiście dopiero podczas jakiejś następnej wystawy – prawdopodobnie muszę rano akurat w tę sobotę i niedzielę wyjechać i zajmować się teściową. Quote
kesslee Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='milena182']blahahaha mojej mamie sie spodobalo ale ja tam wole tofika i spogladam na niego codziennie jak wlaczam kompa:evil_lol: Tiiia, to zdjecie wszędzie robi furrorę :lol: Quote
Patka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Tajdzi ale ona tak wyglądała długooo Lune też wzieliśmy jak miała ok 6-7 m CD sesji na dywaniku :razz: Quote
tajdzi Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='Patka']Tajdzi ale ona tak wyglądała długooo Lune też wzieliśmy jak miała ok 6-7 m CD sesji na dywaniku :razz: No, pysio się jej zmieniło - fakt :) Teraz to już pannica :) U nas też był kiedyś dywan zwinięty Lonia zanurkowała do środka Główką w dół Potem się namęczyłam, żeby ją wydostać, bo utknęła jak sardynka :) Czoko=> szkoda, że Cie nie będzie :( Może następnym razem? Quote
coztego Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Co do sterylki, koniecznie trzeba poszukać dobrego weta, który robi metodą małego cięcia. Ranka ma 2-3 cm (albo jeszcze mniej), zakłada się na to dwa, trzy szwy. Malizna miała zwykłe szwy, nierozpuszczalne. Po sterylce zakładasz kocicy kołnierz na łeb (Malizna miała przypięty do ciasno zapiętych szelek), albo kubraczek (o ile kota chce w nim chodzić, Malizna nie chciała, zdejmowała w 5 sekund). W kołnierzu czy kubraczku kot jest obrażony, zniechęcony do wysiłku fizycznego, nie szaleje przesadnie i łatwiej nad nim zapanować. :p I cóż, trzeba pilnować, żeby nie właził kot zbyt wysoko, bo najgorsze jest zeskakiwanie z wysokości. Malizna noce zawsze spędza w transporterze, więc nocki po sterylce nie były niczym szczególnym. A w ciągu dnia, kiedy wychodziłam z domu izolowałam ją od psa, poza tym zachowywała się w miarę przyzwoicie, przynajmniej na początku. Quote
Patka Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Luna ma 10 lat matko jak ten czas minął :crazyeye: jest kocią matrona z lekka puszystą na ciele i futrze ma płaszcz, który u nieznających koty wzbudza popłoch :evil_lol: Quote
M10M Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Tak, tak.... Czas leci.... Kotecka ma już ok. 12 lat i wygląda czasami jak grubaśna, leniwa góra futra.... ;) Quote
Patka Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 oj trak xle nie jest ja cały czas próbuję Lusie odchodzić bez powodzenia ... Quote
M10M Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Pewnie starsze kotki po prostu takie są, chociaż Żabka jest tylko o 3 - 4 lata młodsza a wygląda przy Kotecce jak smarkula.... ;) Quote
coztego Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 M10M napisał(a):Tak, tak.... Czas leci.... Kotecka ma już ok. 12 lat i wygląda czasami jak grubaśna, leniwa góra futra.... Malizna tak gwałtownie się rozrasta po sterylce, że już niewiele jej do takiego stanu brakuje :evil_lol: A to dopiero dwa miesiące :eek2: Quote
M10M Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Serio :crazyeye: Pokaż kocicę (przecież ona prawie w wieku mojej małej Lineczki). ;) Quote
coztego Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Muszę ją upolować w odpowiedniej pozycji, żeby było widać w całej rozciągłości. ;) Quote
Recommended Posts